Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Urządzenia Mobilne -> Tablety Czytniki Software ->jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond? Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
danielngage
Poziom 7
Poziom 7
Miasto: Staszów
Dołączył: 24 Maj 2010
Posty: 21
danielngage
Poziom 7
Post#1 31 Lip 2010 11:58  Autor tematu   

jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?


witam.otóż chce zmienić klawiaturę w moim htc ponieważ pisanie sms na tej jaka mam jest nie wygodne.zna ktoś sposób jak wgrac nowa klawiaturę taka zwykłą jak w normalnym telefonie?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
jacek_szin
Poziom 3
Poziom 3
Miasto: szczecin
Dołączył: 30 Lip 2010
Posty: 7
jacek_szin
Poziom 3
Post#2 31 Lip 2010 12:09    

Re: jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?


Jak wchodzisz w edycję smsa to możesz sobie wybrać Phone keybord i masz taką jak w zwykłym telefonie. Na dole ekranu klikasz na strzałkę przy znaczku klawiatury.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
danielngage
Poziom 7
Poziom 7
Miasto: Staszów
Dołączył: 24 Maj 2010
Posty: 21
danielngage
Poziom 7
Post#3 31 Lip 2010 12:35  Autor tematu   

Re: jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?


no właśnie nie.zapomniałem dodać ze mam wm 6.5 i mam do wyboru akurat tylko dwa rodzaje rozpoznawania pisma i klawiaturke qwerty z małymi literkami..i chodzi mi o wgranie normalnej klawiatury: )

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
kkknc
Poziom 23
Poziom 23
Dołączył: 12 Lis 2009
Posty: 3702
Pomógł: 269
Ocena postów: 115
kkknc
Poziom 23
Post#4 31 Lip 2010 12:57    

Re: jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?


Poszukaj na
http://www.xda-developers.com/
znajdziesz tam sporo cab-ów z klawiaturkami

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
kkknc
Poziom 23
Poziom 23
Dołączył: 12 Lis 2009
Posty: 3702
Pomógł: 269
Ocena postów: 115
kkknc
Poziom 23
Post#5 31 Lip 2010 14:02    

Re: jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?


Znajdziesz tam masę innych programików, romów i bajerów + porady.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
danielngage
Poziom 7
Poziom 7
Miasto: Staszów
Dołączył: 24 Maj 2010
Posty: 21
danielngage
Poziom 7
Post#6 31 Lip 2010 14:07  Autor tematu   

Re: jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?


a w co tam wejść konkretnie ?:D

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
kkknc
Poziom 23
Poziom 23
Dołączył: 12 Lis 2009
Posty: 3702
Pomógł: 269
Ocena postów: 115
kkknc
Poziom 23
Post#7 31 Lip 2010 14:28    

Re: jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?


danielngage napisał:
a w co tam wejść konkretnie ?:D


Forum -> poszukaj swojego modelu telefonu -> skorzystaj z wyszukiwarki na forum i masz. A jak chcesz coś sciągnąć to musisz się zarejstrować.
Jak masz problem z inglisz to skorzystaj z tłumaczenia gogle.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
kkknc
Poziom 23
Poziom 23
Dołączył: 12 Lis 2009
Posty: 3702
Pomógł: 269
Ocena postów: 115
kkknc
Poziom 23
Post#8 31 Lip 2010 14:36    

Re: jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?


np. leniuchu
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=338209
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=442154

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
danielngage
Poziom 7
Poziom 7
Miasto: Staszów
Dołączył: 24 Maj 2010
Posty: 21
danielngage
Poziom 7
Post#9 03 Sie 2010 10:15  Autor tematu   

Re: jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?


kurde ściągnąłem parę klawiatur ale wszystkie są nie dopasowane :( wyskakuje mi mała klawiatura z boku ekranu.nie wiecie co jest przyczyna?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Urządzenia Mobilne -> Tablety Czytniki Software -> jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
HTC Touch Diamond - Htc Touch Diamond nie włącza się potrzebny schemat (3)
Jak działa GPS w HTC touch Diamond i HD, oraz LG910, (1)
Jak wgrać nową mapę do nawigacji easy touch ET-907 (5)
HTC TYTN 2 vs. HTC Touch Diamond Opinie Czy warto kupić (2)
HTC TyTn 2 czy może HTC Touch Diamond ??? (1)
HTC TOUCH PRO 2 jak wgrać android? (3)
HTC Touch diamond mikrofon (10)
Ładowarka do HTC Touch Diamond (3)
HTC Touch Pro 2 Rhodium - Skad telefon wie, ze wysunieto klawiature? (3)
HTC P3700 Touch DIAMOND wgranie pl (1)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.047 seconds

elektroda.pl temat RSS