Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Urządzenia Mobilne -> Tablety Czytniki Software -> jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?
Autor
Wiadomość
danielngage
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 24 Maj 2010
Posty: 24
Miasto: Staszów

Post#1 Post autora tematu 31 Lip 2010 11:58   

jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?


witam.otóż chce zmienić klawiaturę w moim htc ponieważ pisanie sms na tej jaka mam jest nie wygodne.zna ktoś sposób jak wgrac nowa klawiaturę taka zwykłą jak w normalnym telefonie?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 31 Lip 2010 11:58   





Powrót do góry
   
jacek_szin
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 30 Lip 2010
Posty: 7
Miasto: szczecin

Post#2 31 Lip 2010 12:09   

Re: jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?


Jak wchodzisz w edycję smsa to możesz sobie wybrać Phone keybord i masz taką jak w zwykłym telefonie. Na dole ekranu klikasz na strzałkę przy znaczku klawiatury.
Powrót do góry
   
danielngage
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 24 Maj 2010
Posty: 24
Miasto: Staszów

Post#3 Post autora tematu 31 Lip 2010 12:35   

Re: jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?


no właśnie nie.zapomniałem dodać ze mam wm 6.5 i mam do wyboru akurat tylko dwa rodzaje rozpoznawania pisma i klawiaturke qwerty z małymi literkami..i chodzi mi o wgranie normalnej klawiatury: )
Powrót do góry
   
kkknc
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 12 Lis 2009
Posty: 3319

Post#4 31 Lip 2010 12:57   

Re: jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?


Poszukaj na
http://www.xda-developers.com/
znajdziesz tam sporo cab-ów z klawiaturkami
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 31 Lip 2010 12:57   





Powrót do góry
   
kkknc
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 12 Lis 2009
Posty: 3319

Post#5 31 Lip 2010 14:02   

Re: jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?


Znajdziesz tam masę innych programików, romów i bajerów + porady.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 31 Lip 2010 14:02   





Powrót do góry
   
danielngage
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 24 Maj 2010
Posty: 24
Miasto: Staszów

Post#6 Post autora tematu 31 Lip 2010 14:07   

Re: jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?


a w co tam wejść konkretnie ?:D
Powrót do góry
   
kkknc
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 12 Lis 2009
Posty: 3319

Post#7 31 Lip 2010 14:28   

Re: jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?


danielngage napisał:
a w co tam wejść konkretnie ?:D


Forum -> poszukaj swojego modelu telefonu -> skorzystaj z wyszukiwarki na forum i masz. A jak chcesz coś sciągnąć to musisz się zarejstrować.
Jak masz problem z inglisz to skorzystaj z tłumaczenia gogle.
Powrót do góry
   
kkknc
Poziom 23
Poziom 23


Dołączył: 12 Lis 2009
Posty: 3319

Post#8 31 Lip 2010 14:36   

Re: jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?


np. leniuchu
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=338209
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=442154
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 31 Lip 2010 14:36   





Powrót do góry
   
danielngage
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 24 Maj 2010
Posty: 24
Miasto: Staszów

Post#9 Post autora tematu 03 Sie 2010 10:15   

Re: jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?


kurde ściągnąłem parę klawiatur ale wszystkie są nie dopasowane :( wyskakuje mi mała klawiatura z boku ekranu.nie wiecie co jest przyczyna?
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Urządzenia Mobilne -> Tablety Czytniki Software -> jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Ładowarka do HTC Touch Diamond (3)
HTC Touch diamond mikrofon (10)
HTC TOUCH PRO 2 jak wgrać android? (3)
HTC TyTn 2 czy może HTC Touch Diamond ??? (1)
HTC TYTN 2 vs. HTC Touch Diamond Opinie Czy warto kupić (2)
Jak wgrać nową mapę do nawigacji easy touch ET-907 (5)
Jak działa GPS w HTC touch Diamond i HD, oraz LG910, (1)
HTC Touch Diamond - Htc Touch Diamond nie włącza się potrzebny schemat (3)
HTC Touch Pro 2 Rhodium - Skad telefon wie, ze wysunieto klawiature? (3)
HTC P3700 Touch DIAMOND wgranie pl (1)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.057 seconds

elektroda.pl temat RSS