Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Mobile and Navigation Equipment -> Tablety Czytniki Software -> jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?
Author
Message
danielngage
Poziom 7
Poziom 7


Joined: 24 May 2010
Posts: 21
Location: Staszów

Post#1 Post from the author of the topic 31 Jul 2010 11:58   

jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?


witam.otóż chce zmienić klawiaturę w moim htc ponieważ pisanie sms na tej jaka mam jest nie wygodne.zna ktoś sposób jak wgrac nowa klawiaturę taka zwykłą jak w normalnym telefonie?

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 31 Jul 2010 11:58   





Back to top
   
jacek_szin
Poziom 3
Poziom 3


Joined: 30 Jul 2010
Posts: 7
Location: szczecin

Post#2 31 Jul 2010 12:09   

Re: jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?


Jak wchodzisz w edycję smsa to możesz sobie wybrać Phone keybord i masz taką jak w zwykłym telefonie. Na dole ekranu klikasz na strzałkę przy znaczku klawiatury.

Helpful message? + -

Back to top
   
danielngage
Poziom 7
Poziom 7


Joined: 24 May 2010
Posts: 21
Location: Staszów

Post#3 Post from the author of the topic 31 Jul 2010 12:35   

Re: jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?


no właśnie nie.zapomniałem dodać ze mam wm 6.5 i mam do wyboru akurat tylko dwa rodzaje rozpoznawania pisma i klawiaturke qwerty z małymi literkami..i chodzi mi o wgranie normalnej klawiatury: )

Helpful message? + -

Back to top
   
kkknc
Poziom 23
Poziom 23


Joined: 12 Nov 2009
Posts: 3500

Post#4 31 Jul 2010 12:57   

Re: jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?


Poszukaj na
http://www.xda-developers.com/
znajdziesz tam sporo cab-ów z klawiaturkami

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 31 Jul 2010 12:57   





Back to top
   
kkknc
Poziom 23
Poziom 23


Joined: 12 Nov 2009
Posts: 3500

Post#5 31 Jul 2010 14:02   

Re: jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?


Znajdziesz tam masę innych programików, romów i bajerów + porady.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 31 Jul 2010 14:02   





Back to top
   
danielngage
Poziom 7
Poziom 7


Joined: 24 May 2010
Posts: 21
Location: Staszów

Post#6 Post from the author of the topic 31 Jul 2010 14:07   

Re: jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?


a w co tam wejść konkretnie ?Very Happy

Helpful message? + -

Back to top
   
kkknc
Poziom 23
Poziom 23


Joined: 12 Nov 2009
Posts: 3500

Post#7 31 Jul 2010 14:28   

Re: jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?


danielngage wrote:
a w co tam wejść konkretnie ?Very Happy


Forum -> poszukaj swojego modelu telefonu -> skorzystaj z wyszukiwarki na forum i masz. A jak chcesz coś sciągnąć to musisz się zarejstrować.
Jak masz problem z inglisz to skorzystaj z tłumaczenia gogle.

Helpful message? + -

Back to top
   
kkknc
Poziom 23
Poziom 23


Joined: 12 Nov 2009
Posts: 3500

Post#8 31 Jul 2010 14:36   

Re: jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?


np. leniuchu
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=338209
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=442154

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 31 Jul 2010 14:36   





Back to top
   
danielngage
Poziom 7
Poziom 7


Joined: 24 May 2010
Posts: 21
Location: Staszów

Post#9 Post from the author of the topic 03 Aug 2010 10:15   

Re: jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?


kurde ściągnąłem parę klawiatur ale wszystkie są nie dopasowane Sad wyskakuje mi mała klawiatura z boku ekranu.nie wiecie co jest przyczyna?

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Mobile and Navigation Equipment -> Tablety Czytniki Software -> jak wgrać nową klawiature w htc touch diamond?
Page 1 of 1
Similar topics
HTC Touch Diamond - Htc Touch Diamond nie włącza się potrzebny schemat (3)
Jak działa GPS w HTC touch Diamond i HD, oraz LG910, (1)
Jak wgrać nową mapę do nawigacji easy touch ET-907 (5)
HTC TYTN 2 vs. HTC Touch Diamond Opinie Czy warto kupić (2)
HTC TyTn 2 czy może HTC Touch Diamond ??? (1)
HTC TOUCH PRO 2 jak wgrać android? (3)
HTC Touch diamond mikrofon (10)
Ładowarka do HTC Touch Diamond (3)
HTC Touch Pro 2 Rhodium - Skad telefon wie, ze wysunieto klawiature? (3)
HTC P3700 Touch DIAMOND wgranie pl (1)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.055 seconds

elektroda.pl topic RSS feed