Poszukuję nazwy stylu muzyki w techno lub metal ale raczej coś z pierwszego...
Nazwa tego prawdopodobnie posiada w sobie przedrostek "techno"
Kiedyś słuchałem kilka kawałków z rodziny techno ale to jakoś się nazywało. Jest to muzyka bardzo szybka i bardzo dużo basu. Właściwie to sama młockarnia bez słów tylko rytm i nawalanka.
http://www.djoles.pl/mp3/pobierz/601128,catscan-secret-valley.html a to jak wam się podoba? bo dla mnie BOMBA tylko początek zmulasty, fajnie zaczyna się robić od 1:24 do tego fajny zestawik , u mnie pokuj tańczy szyby bardzo drżą a sąsiedzi się drą :D A jak włączyłem to w samochodziku miałem zasunięte szyby i młodszy brat bawił się radiem i ustawił prawie na full głośność i jakoś włączyła mi się ta muza w ok 2:30 - normalnie wbiło mnie w fotel a ludziska do okoła patrzyli co się dzieje :D
w samochodziku miałem zasunięte szyby i młodszy brat bawił się radiem i ustawił prawie na full głośność i jakoś włączyła mi się ta muza w ok 2:30 - normalnie wbiło mnie w fotel a ludziska do okoła patrzyli co się dzieje
Jak widzę obok siebie taki samochód to mam autentyczna ochotę wysiąść i wybić takiemu szyby.
Znalazłem HARDSTYLE I TERROSTYLE dzięki Romulus7874.
Poszukaj muzyki pod hasłami : Hardcore, Terrorcore, Gabber, Speedcore, Extratone (ponad już nic nie ma) . Z tego wszystkiego to hardstyle jest najwolniejszy :). Ja prawie cały czas słucham takiej muzyki i mogę polecić : Gabba front Berlin, Maruosa, Dj Nosferatu, Neophyte, Kale Vandaale, DHT czy Evil Activities (szczególnie Sick of my Life ) . Oczywiście żeby nie co niektórzy nie mieli o mnie opinii Technożłoba czy vixiarza to owszem, czasami lubię dla odmiany posłuchać punk rocka, electro czy nawet pójść do filcharmonii na koncert :) .
Poszukaj muzyki pod hasłami : Hardcore, Terrorcore, Gabber, Speedcore, Extratone (ponad już nic nie ma) . Z tego wszystkiego to hardstyle jest najwolniejszy :). Ja prawie cały czas słucham takiej muzyki i mogę polecić : Gabba front Berlin, Maruosa, Dj Nosferatu, Neophyte, Kale Vandaale, DHT czy Evil Activities (szczególnie Sick of my Life ) . Oczywiście żeby nie co niektórzy nie mieli o mnie opinii Technożłoba czy vixiarza to owszem, czasami lubię dla odmiany posłuchać punk rocka, electro czy nawet pójść do filcharmonii na koncert :) .
No i oczywiście kilka przykładów.
DHT - lonsdale
Rotterdam Terror Corps - God is a Gabber
Megadyptes - Extratone - Syntax Error (to jest właściwie... po to żeby być bo nawet ja tego słuchać nie mogę )