Po kolei:
1. Dymi³a, bo siê zaciera³a.
2. Kole¶ mia³ star± pralkê do wyrzucenia i postanowi³ j± efektownie zniszczyæ.
3. To, ¿e kto¶ sprawdza, co siê stanie, jak do pralki wsadzi siê ceg³ê jeszcze nie znaczy, i¿ ten kto¶ jest bezmózgiem. Po prostu by³ ciekawy, co siê stanie.
4. Wasze "arcypowa¿ne" komentarze sprawiaj±, i¿ zastanawiam siê, kto tu tak naprawdê jest idiot±...
Pierwszy da³ temat "Idiota jakich ma³o? Filmik o bezmózgowcu"
A reszta podpisuje siê pod tym bez w³asnego zdania...
Gdyby napisa³ ¿e "ciekawy sposób na zniszczenie pralki" to by¶cie sie pozytywnie wypowiadali.
No ale bardzo efektownie ta ceg³a zadzia³a³a. Musicie przyznaæ.
Ano dlatego, ¿e to jednak niebezpieczne dla jego zdrowia, pralka zaczê³a siê zachowywaæ do¶æ "dziko". Nie zaprzeczycie, ¿e co¶ z niej mog³o "wystrzeliæ", albo po prostu przychrzaniæ go¶ciowi.
Tyle ode mnie, mówiê tu wy³±cznie za siebie.
Bêdzie musia³ zainwestowaæ w ogrodnika i zadzwoniæ po serwis AGD.
PS. kumpel nied³ugo bêdzie k³ad³ kostke brukow±, podpowiem mu ciekawy pomys³ na zagêszczarkê.
Wydaje mi siê, ¿e to jest inaczej:
- Aparat za szyb±.
- On sam oddala siê daleko od rzeczy, na których eksperymentuje, i u¿ywaj±c przed³u¿acza, wk³ada kabel i aparat/kamera krêci film, bo sam nie mo¿e.
- Je¶li wie, ¿e jest moment, który nie zagra¿a jego ¿yciu/zdrowiu, krêci bli¿ej.
- I wrzuca to na Youtube.
@mariusz No wiesz, co by nie by³o, ale raczej ma³o kto wk³ada ceg³y do pralki. Nie jest istotne (tak do koñca) co siê stanie ;).
Poza tym go¶æ jaki¶ biedny raczej nie jest (chyba, ¿e na umy¶le), bo rozchrzania kupê sprzêtu na tych filmach... Wiêc pralka te¿ zapewne sprawna by³a.
@mariusz No wiesz, co by nie by³o, ale raczej ma³o kto wk³ada ceg³y do pralki. Nie jest istotne (tak do koñca) co siê stanie ;).
Kumpel wk³ada³, jak na dzia³ce pralka siê rozkraczy³a. Ale nie wrzuci³ ceg³y, tylko monitor komputerowy (szczerze mówi±c, dziwiê siê, ¿e mu siê uda³o).
1 co nasunê³a mi siê my¶l by np oddaæ sprawn± pralkê ludziom których na ni± najzwyczajniej nie staæ, a nie roz.....laæ j± dla "zabawy"...
Jestem tego samego zdania.
A kto wam powiedzia³ ¿e pralka by³a sprawna? To ¿e siê bêben krêci³ nie oznacza ¿e nadawa³a siê do u¿ytku.
A niechby i nie by³a. Co kolega taki ciêty na dawanie komu¶ czego¶? Taka mentalno¶æ - spalê, a nie dam? No to po co oddawaæ stare ciuchy powodzianom, jak mo¿na z nich zrobiæ kolejny przebój na YouTube?
Co kolega taki ciêty na dawanie komu¶ czego¶? Taka mentalno¶æ - spalê, a nie dam? No to po co oddawaæ stare ciuchy powodzianom, jak mo¿na z nich zrobiæ kolejny przebój na YouTube?
Nie ciêty tylko je¶li kto¶ nie ma po prostu wystarczaj±co wiele pieniêdzy, a potrzebujê to mo¿na nawet sprzedaæ za jak±¶ ma³± sumê powiedzmy 100z³ pralkê i móg³bym siê za³o¿yæ, ¿e cieszy³ by siê gdy¿ nie posiada ponad 1000z³ na now±.
robokop nie chodzi o patrzenie w cudz± kieszeñ tylko po co rozpierniczaæ sprzêty?
Powiedzmy inaczej jeste¶ moderatorem mechaniki to czy wrzuci³ by¶ np jaki¶ prêt w wiatrak od ch³odnicy samochodowej lub nasypa³ cukier/piasek do zbiornika paliwa by zobaczyæ "co siê stanie" ?
Prawdê mówi±c zastanawiam siê po co w ogóle zak³ada³em temat z tym filmem jak wiêkszo¶æ popiera i tak "idiote"...