Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

TP jak zablokować numer przychodzący


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> TelefonyStacjonarne Serwis -> TP jak zablokować numer przychodzący
Autor
Wiadomość
karczW
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 29 Kwi 2010
Posty: 37

Post#1 Post autora tematu 13 Sie 2010 13:04   

TP jak zablokować numer przychodzący


Witam. Chciałem zapytać jak zablokować konkretny numer osoby która wydzwania. Czy TP to umożliwia. Problem dotyczy starszych osób a one żadnymi przystawkami czy automatycznymi sekretarkami nie będą się bawić.
Powrót do góry
   
R-MIK
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 09 Kwi 2003
Posty: 2122
Miasto: Warszawa

Post#2 13 Sie 2010 13:32   

Re: TP jak zablokować numer przychodzący


Ten temat był już poruszany.
Bez dodatkowych urządzeń nie da się tego zrobić.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 13 Sie 2010 13:32   





Powrót do góry
   
karczW
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 29 Kwi 2010
Posty: 37

Post#3 Post autora tematu 13 Sie 2010 16:52   

Re: TP jak zablokować numer przychodzący


Czy istnieje jakaś przystawka - wpinana na linię telefoniczną - to umozliwiająca ? Bez wymieniania telefonu.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 13 Sie 2010 16:52   





Powrót do góry
   
R-MIK
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 09 Kwi 2003
Posty: 2122
Miasto: Warszawa

Post#4 13 Sie 2010 17:46   

Re: TP jak zablokować numer przychodzący


Jest identyfikator połączeń, niestety dość drogi, około 150zł. Ma opcje blokowania wybranych numerów. W załączniku instrukcja od niego.

Załączniki: Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Powrót do góry
   
oscar2000
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 19 Cze 2004
Posty: 1838
Miasto: Nasz Kraj ....

Post#5 13 Sie 2010 18:02   

Re: TP jak zablokować numer przychodzący


w Platanie go sprzedawali ale już nie jest dostępny .....
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 13 Sie 2010 18:02   





Powrót do góry
   
R-MIK
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 09 Kwi 2003
Posty: 2122
Miasto: Warszawa

Post#6 14 Sie 2010 07:46   

Re: TP jak zablokować numer przychodzący


Jakiś czas temu widziałem w reklamie sklepu z wiatrówkami itp bajerami. Identyfikatora trzeba szukać pod hasłem "sprzęt szpiegowski".
Powrót do góry
   
karczW
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 29 Kwi 2010
Posty: 37

Post#7 Post autora tematu 14 Sie 2010 11:51   

Re: TP jak zablokować numer przychodzący


Nie identyfikatora a blokera kolego!
Powrót do góry
   
oscar2000
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 19 Cze 2004
Posty: 1838
Miasto: Nasz Kraj ....

Post#8 14 Sie 2010 11:59   

Re: TP jak zablokować numer przychodzący


karczW napisał:
Nie identyfikatora a blokera kolego!
nie ma jako takiego urządzenia jak bloker ... jest identyfikator z możliwością blokowania ....
Powrót do góry
   
R-MIK
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 09 Kwi 2003
Posty: 2122
Miasto: Warszawa

Post#9 14 Sie 2010 11:59   

Re: TP jak zablokować numer przychodzący


karczW napisał:
Nie identyfikatora a blokera kolego!


Czytałeś istrukcję identyfikatora, którą umieściłem kolego? A może czytałeś, ale nie zrozumiałeś jej? Sądzę, że nie, bo jakbyś przeczytał ze zrozumieniem to byś wiedział, że ma on możliwość blokowania wybranych numerów.
TP jak zablokować numer przychodzący

PS
Rozluźniają mnie ludzie, którzy nie doczytają, nie znają się, a próbując "zabłysnąć" wprowadzając innych w błąd. U takich ludzi często się właśnie włącza "bloker" w nieodpowiedniej części ciała, bo gdyby zablokowały sie palce, to by takich głupot nie wypisywali.
.
Powrót do góry
   
karczW
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 29 Kwi 2010
Posty: 37

Post#10 Post autora tematu 14 Sie 2010 12:51   

Re: TP jak zablokować numer przychodzący


nazwę prosze a nie instrukcję
temat jest o blokowaniu a nie od identyfikacji czy d** maryni
widocznie pomyliłeś tematy kolego
a swoje ludowe mądrości zostaw sobie dla swoich kolegów
Moderowano przez Tracer2:
za brak trzymania nerwów na wodzy "nagroda"

Powrót do góry
   
oscar2000
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 19 Cze 2004
Posty: 1838
Miasto: Nasz Kraj ....

Post#11 14 Sie 2010 14:00   

Re: TP jak zablokować numer przychodzący


karczW napisał:
nazwę prosze a nie instrukcję
temat jest o blokowaniu a nie od identyfikacji czy d** maryni
widocznie pomyliłeś tematy kolego
a swoje ludowe mądrości zostaw sobie dla swoich kolegów
i po tej wypowiedzi sądzę ,że chyba już nikt sie nie odezwie odnośnie blokowania ..... miałem napisać jak się nazywa ale się wstrzymam ....
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 14 Sie 2010 14:00   





Powrót do góry
   
krzysiozak
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 21 Maj 2007
Posty: 526
Miasto: Łódź

Post#12 16 Sie 2010 10:15   

Re: TP jak zablokować numer przychodzący


W jednym z systemów centrali miejscowych Alcatela lub Siemens istnieje możliwość zablokowania do około siedemdziesięciu tego typu połączeń lub tyle samo zezwolić na połączenia z tym numerem. Należało by zadać pytanie technikom którzy opiekują się danym numerem. A jak ktoś ma złość to i tak dokuczy. Ostatnio w mediach mówiło się że takie dręczenie ma już swój paragraf i jeśli taka osoba nie zaprzestanie swojej działalności po ostrzeżeniu może być karana przez sąd. Można też na jakiś czas przekierować dany numer na nie istniejący i może dana osoba przestanie wydzwaniać.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> TelefonyStacjonarne Serwis -> TP jak zablokować numer przychodzący
Strona 1 z 1
Podobne tematy
ruch przychodzący w centrali CCT-1668 (2)
jak zablokować telefon Bratek ? (6)
philips alpha4- jak zablokować kod ? (2)
Philips DC903. Jak zablokować TA w tym odbiorniku? (3)
Jak zablokować kod w pilocie uniwersalnym urc22b-7 (2)
Telefon stacjonarny-jak zablokować (tylko do odbioru) (13)
Jak zablokować Hormann SupraMatic - raz jeszcze (11)
jak zablokować/odblokować klawiature w panasonic KX-tca120f (6)
MP4 Sony - NWZ E474 - jak zablokować ? (3)
Audi Gamma CC Panasonic.Jak zablokować cod z klawiszy? (4)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.078 seconds

elektroda.pl temat RSS