FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

C35I

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> GSM -> GSM Service -> C35I
Author
Poziom 19
Poziom 19

Post#1 Post from the author of the topic 09 Sep 2004 15:24   

C35I

Witam! Panowie mam taki problem posiadam wyzej wymienionego "demona" to jest pierwszy problem,drugi to ze podczas połaczenia nic nie słychac w głosniczku,wiec delikatnie rozebrałem go i sprawdziłem głosniczek, dobry,wiec pod lupa zegarmistrzowska ogladnełem M.B. nic ciekawego nie znalazłem tz jakis popekanych sciezek czy podpadanych modułów SMD. oprócz troche sniedzi na złaczu wyswietlacza ale to chyba beznaczenia,wiec wpadłem na pomysł i sprubowałem zmierzyc napiecie multimetrem na zakresie milivoltomierza, na płycie i jest bardzo małe tylko przy połaczeniu około 4milivolt to chyba cos zamało,aby cos usłyszeć w głosniczku,to nie moja profesjia wiec moje pytanie jest takie co to moze byc,ewentualnie jakie sa koszta,czy warto to naprawiac,jeszcze jesdno posiadam kabel do niego moze to kwestia soft-u.z góry dziekuje za wszelka pomoc i propozycje,ból polega na tym ze kupiłem nowa polimerowa baterie...i szlak mnie trafia. :(
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 09 Sep 2004 15:24   

Back to top

SylWo
Poziom 15
Poziom 15

Post#2 09 Sep 2004 20:44   

Re: C35I

Na 100% masz peknięte ścieżki na płycie - trzeba zrobic krosa. Dokładnego opisu szukaj na www.siemensinfo.pl
pozdr
Back to top

Google

Google Adsense

Post# 09 Sep 2004 20:44   

Back to top

adi2002
Poziom 15
Poziom 15

Post#3 09 Sep 2004 23:02   

Re: C35I

extra link !! o siemensach prawie wszystko !! tylko czytać !! :D :D
Back to top

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> GSM -> GSM Service -> C35I
Page 1 of 1

Page generation time: 0.174 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed