Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



seat toledo II, fabryczne brisa - jak wymontować


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Radia Samochodowe Serwis -> Radia Samochodowe Początkujący ->seat toledo II, fabryczne brisa - jak wymontować Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
gocha78
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 31 Sie 2010
Posty: 2
Miasto: Warszawa

gocha78
Poziom 2
Post#1 Post autora tematu 01 Wrz 2010 10:18   

seat toledo II, fabryczne brisa - jak wymontować


Witam,
Mam seata toledo II z 2001 roku z oryginalnym radiem brisa - chcę je wymontować ale nie wiem jak. Z góry dziękuję za podpowiedzi.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 01 Wrz 2010 10:18   



Powrót do góry
LWD11
Poziom 19
Poziom 19


Dołączył: 09 Maj 2006
Posty: 730

LWD11
Poziom 19
Post#2 01 Wrz 2010 13:27pomocny post - solucja   

Re: seat toledo II, fabryczne brisa - jak wymontować


Trzeba w szczelinki widoczne na zdjęciu wsunąć odpowiednie klucze, i radio bez problemu wyjdzie.

seat toledo II, fabryczne brisa - jak wymontować seat toledo II, fabryczne brisa - jak wymontować

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 01 Wrz 2010 13:27pomocny post - solucja   



Powrót do góry
gocha78
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 31 Sie 2010
Posty: 2
Miasto: Warszawa

gocha78
Poziom 2
Post#3 Post autora tematu 03 Wrz 2010 19:38   

Re: seat toledo II, fabryczne brisa - jak wymontować


Radio już wyciągnięte Smile Dziękuję bardzo.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Radia Samochodowe Serwis -> Radia Samochodowe Początkujący -> seat toledo II, fabryczne brisa - jak wymontować
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Safe - fabryczne radio Seat Brisa (6)
seat toledo 2 radio brisa (1)
Radio Brisa Seat leon/toledo (1)
Fabryczne radio z Fiat Palio jak wymontować? (2)
Grundig Seat Brisa jak zatwierdzić kod (2)
Seat Brisa -- Mam cyfre 0 w kodzie - jak to wpisać. (1)
Radio Brisa Grundig do SEAT\'a - jak podłaczyć na stole (5)
seat brisa eeprom (1)
Seat Brisa 2 - Ciągle SAFE (2)
Panasonic DP600 + Seat Brisa 2 (4)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.179 seconds

elektroda.pl temat RSS