Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



co wybrać stabo 3001 czy 3003


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Radiotechnika Serwis -> Radiotechnika Co kupić? ->co wybrać stabo 3001 czy 3003 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
janusz_78
Poziom 4
Poziom 4


Dołączył: 21 Sty 2009
Posty: 9
Miasto: oświęcim

janusz_78
Poziom 4
Post#1 Post autora tematu 10 Wrz 2010 16:33   

co wybrać stabo 3001 czy 3003


Witam wszystkich.
Przymierzam się do zakupu nowego radia cb i nie wiem co wybrać?
Chodzi mi o radio stabo tylko są dwa modele 3001 i 3003
Czytałem dużo na ten temat i już dostałem mętlika
Dlatego proszę was o pomoc Very Happy

A radyjko będzie prasować z anteną sirio mi-145 na magnesie

Z góry dziękuje.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 10 Wrz 2010 16:33   



Powrót do góry
SP5ANJ
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda


Dołączył: 22 Sty 2007
Posty: 10005
Miasto: Warszawa

SP5ANJ
Zasłużony dla elektroda
Post#2 10 Wrz 2010 19:25   

Re: co wybrać stabo 3001 czy 3003


Witam.

Dla Stabo 3001 :
Czułość przy 20 dB Sinad 0,5 uV - 113 dBm (AM)

Dla Stabo 3003 :
Czułość przy 20 dB Sinad 0,5 uV - 113 dBm (AM/FM)

Zobacz , że dla Odbiornika nie ma żadnej różnicy a dla nadajnika również.

Wybór należy TYLKO do Ciebie.


Pozdrawiam.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 10 Wrz 2010 19:25   



Powrót do góry
janusz_78
Poziom 4
Poziom 4


Dołączył: 21 Sty 2009
Posty: 9
Miasto: oświęcim

janusz_78
Poziom 4
Post#3 Post autora tematu 11 Wrz 2010 14:14   

Re: co wybrać stabo 3001 czy 3003


Dzięki kolego.
Czyli różnią się tylko przełącznikiem AM/FM.
Słyszałem że od przyszłego roku mamy przejść na FM to będzie jak znalazł.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 11 Wrz 2010 14:14   



Powrót do góry
Maciek279
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 20 Lis 2005
Posty: 253

Maciek279
Poziom 15
Post#4 11 Wrz 2010 18:37   

Re: co wybrać stabo 3001 czy 3003


janusz_78 gdzie słyszałeś że mamy przejść na fm?? I jak sobie to wyobrażasz że wszyscy co mają radia z am wyrzucą je i kupią sobie z fm?? Według mnie to jest nie realne-za dużo urządzeń jest w użytku.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Radiotechnika Serwis -> Radiotechnika Co kupić? -> co wybrać stabo 3001 czy 3003
Strona 1 z 1
Podobne tematy
STABO XM 3003 - Jak odblokować AM (2)
Jaką antenę dobrać do radia Stabo XM 3001 ASC (7)
Którą antene wybrać? Lemm Turbostar 3001, Santiago 1200. (7)
Stabo xm3500 - Czy warto zakupić radia Stabo xm3500 (5)
Loewe Profil 3472E 3001 czy pasuje do Arcada 72-100 (1)
Stabo XM 7082 DTMF - Jak uruchomić odsłuch w STABO 7082 bez mikrofonu (2)
Stabo XF5012 - czy trzeba przestrajać? (1)
Alan, TTi,Intek czy Stabo ? (9)
Stabo SH7700 a SH8000. Czy to jest to samo? (1)
Czy da się przestroić na AM Stabo XM 3200 FM z Niemiec (4)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.048 seconds

elektroda.pl temat RSS