Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Front panel desinger 4. Jak narysować skalę potencjometru?


Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> PCB Designing -> Help on the PCB -> Front panel desinger 4. Jak narysować skalę potencjometru?
Author
Message
neo_84
Poziom 13
Poziom 13


Joined: 03 Dec 2005
Posts: 143
Location: Rzeszów

Post#1 Post from the author of the topic 14 Sep 2010 12:52   

Front panel desinger 4


Witam mam problem z narysowaniem skali potencjometru dokładnie coś takiego Front panel desinger 4. Jak narysować skalę potencjometru? sciagnołem program FRONT PANEL DESINGER 4 ale niemam pojęcia jak w nim to narysować ? Proszę o pomoc a możne jest inny jakis prosty program z gotowymi skalami ?

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 14 Sep 2010 12:52   





Back to top
   
bobo
Poziom 21
Poziom 21


Joined: 19 Feb 2002
Posts: 1225

Post#2 14 Sep 2010 21:12   

Re: Front panel desinger 4


Naciśnij ikonę ( jak na rysunku ) i w otwartym okienku wybierz grafikę ( jak na rysunku ). Ustawiaj parametry w widocznych tabelkach, zmiany zachodzą na bieżąco. Gotowy projekt , akceptujesz zielonym ptaszkiem, porzucasz projekt bez zmian, czerwonym krzyżykiem.
Pozdrówka

Front panel desinger 4. Jak narysować skalę potencjometru?

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> PCB Designing -> Help on the PCB -> Front panel desinger 4. Jak narysować skalę potencjometru?
Page 1 of 1
Similar topics
Fluke 434 - jak zmienić skalę? (1)
Jak narysować wykres w PHP (13)
[C++] Jak narysować wykres funkcji. (1)
Jak narysować w matlabie bryłę (1)
Jak narysować zasilanie 4584? (3)
Jak robić skalę? Jakim programem mam to zrobić? Skala na termostat. (7)
Jak narysować płytkę o kształcie pierścienia. (5)
Jak narysować PCB do przełącznika obrotowego (7)
Line w Bascom. Jak narysować pustą w środku? (4)
KiCad - Jak narysować nietypowe pole lutownicze. (16)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.039 seconds

elektroda.pl topic RSS feed