Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Front panel desinger 4. Jak narysować skalę potencjometru?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Projektowanie PCB -> Pomoc w PCB ->Front panel desinger 4. Jak narysować skalę potencjometru? Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
neo_84
Poziom 14
Miasto: Rzeszów
Dołączył: 03 Gru 2005
Posty: 144
Ocena postów: 2
neo_84
Poziom 14
Post#1 14 Wrz 2010 12:52  Autor tematu   

Front panel desinger 4


Witam mam problem z narysowaniem skali potencjometru dokładnie coś takiego Front panel desinger 4. Jak narysować skalę potencjometru? sciagnołem program FRONT PANEL DESINGER 4 ale niemam pojęcia jak w nim to narysować ? Proszę o pomoc a możne jest inny jakis prosty program z gotowymi skalami ?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
bobo
Poziom 28
Dołączył: 19 Lut 2002
Posty: 1260
Pomógł: 64
Ocena postów: 411
bobo
Poziom 28
Post#2 14 Wrz 2010 21:12    

Re: Front panel desinger 4


Naciśnij ikonę ( jak na rysunku ) i w otwartym okienku wybierz grafikę ( jak na rysunku ). Ustawiaj parametry w widocznych tabelkach, zmiany zachodzą na bieżąco. Gotowy projekt , akceptujesz zielonym ptaszkiem, porzucasz projekt bez zmian, czerwonym krzyżykiem.
Pozdrówka

Front panel desinger 4. Jak narysować skalę potencjometru?

Pomocny post? + +2
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Projektowanie PCB -> Pomoc w PCB -> Front panel desinger 4. Jak narysować skalę potencjometru?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Fluke 434 - jak zmienić skalę? (1)
Jak narysować wykres w PHP (13)
[C++] Jak narysować wykres funkcji. (1)
Jak narysować w matlabie bryłę (1)
Jak narysować zasilanie 4584? (3)
Jak robić skalę? Jakim programem mam to zrobić? Skala na termostat. (7)
Jak narysować płytkę o kształcie pierścienia. (5)
Jak narysować PCB do przełącznika obrotowego (7)
Line w Bascom. Jak narysować pustą w środku? (4)
KiCad - Jak narysować nietypowe pole lutownicze. (16)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.156 seconds

elektroda.pl temat RSS