Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Front panel desinger 4. Jak narysować skalę potencjometru?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Projektowanie PCB -> Pomoc w PCB ->Front panel desinger 4. Jak narysować skalę potencjometru? Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
neo_84
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 03 Gru 2005
Posty: 141
Miasto: Rzeszów

neo_84
Poziom 13
Post#1 Post autora tematu 14 Wrz 2010 12:52   

Front panel desinger 4


Witam mam problem z narysowaniem skali potencjometru dokładnie coś takiego Front panel desinger 4. Jak narysować skalę potencjometru? sciagnołem program FRONT PANEL DESINGER 4 ale niemam pojęcia jak w nim to narysować ? Proszę o pomoc a możne jest inny jakis prosty program z gotowymi skalami ?

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 14 Wrz 2010 12:52   



Powrót do góry
bobo
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 19 Lut 2002
Posty: 1234

bobo
Poziom 21
Post#2 14 Wrz 2010 21:12   

Re: Front panel desinger 4


Naciśnij ikonę ( jak na rysunku ) i w otwartym okienku wybierz grafikę ( jak na rysunku ). Ustawiaj parametry w widocznych tabelkach, zmiany zachodzą na bieżąco. Gotowy projekt , akceptujesz zielonym ptaszkiem, porzucasz projekt bez zmian, czerwonym krzyżykiem.
Pozdrówka

Front panel desinger 4. Jak narysować skalę potencjometru?

Czy wiadomość jest pomocna? + +3 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Projektowanie PCB -> Pomoc w PCB -> Front panel desinger 4. Jak narysować skalę potencjometru?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Fluke 434 - jak zmienić skalę? (1)
Jak narysować wykres w PHP (13)
[C++] Jak narysować wykres funkcji. (1)
Jak narysować w matlabie bryłę (1)
Jak narysować zasilanie 4584? (3)
Jak robić skalę? Jakim programem mam to zrobić? Skala na termostat. (7)
Jak narysować płytkę o kształcie pierścienia. (5)
Jak narysować PCB do przełącznika obrotowego (7)
Line w Bascom. Jak narysować pustą w środku? (4)
KiCad - Jak narysować nietypowe pole lutownicze. (16)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.084 seconds

elektroda.pl temat RSS