FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in


Kto udzieli informacji na temat Pixmanii??


Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Other -> Kto udzieli informacji na temat Pixmanii??
Author
Message
MeMic
Poziom 14
Poziom 14


Joined: 03 Feb 2003
Posts: 159

Post#1 Post from the author of the topic 17 Sep 2004 01:10   

Kto udzieli informacji na temat Pixmanii??


Nie wiedziałem gdzie umiscić ten post. Nie jest to problem techniczny ale może ktoś udzieli odpowiedzi.
Chciałem się dowiedzieć czy ktos już może kupował aparat cyfrowy na pixmianii?? www.pixmania.com
Są tam bardzo niskie ceny!! mam zamiar kupić Olympusa C-765 za 1665 zł ale nie moge się zdobyć na odwagę gdyż płatność odpywa sie za pomoca karty albo przelewem. Osobiście wolałbym za pobraniem. Jeśli ktoś miał juz do czynienia z pixmanią to niech pisze , może wtedy zbiore się na odwagę by kupić w ten sposób aparat. Jeśli znacie stronki firm które wysyłają za pobraniem i mają równie niskie ceny co pixmania to piszcie.
Dzięki
Back to top
   
Google

Google Adsense


Post# Post from the author of the topic 17 Sep 2004 01:10   





Back to top
   
Wlodek83
Poziom 15
Poziom 15


Joined: 22 Jul 2004
Posts: 216
Location: Głogów

Post#2 17 Sep 2004 09:57   

Kto udzieli informacji na temat Pixmanii??


Witam.
Moim zdaniem powinienes poszukac na www.allegro.pl
Znalazlem tam aparat ktory ty poszukujesz w takiej samej cenie.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31214515
Wprawdzie tam tez chyba musisz placic z gory przelewem ale jest to bardziej pewne niz jakas nieznana Pixmania.
Pozdrawiam.
Wlodek.
Back to top
   
Google

Google Adsense


Post# 17 Sep 2004 09:57   





Back to top
   
daza
Poziom 13
Poziom 13


Joined: 20 Aug 2004
Posts: 143
Location: Wrocław

Post#3 17 Sep 2004 21:58   

Kto udzieli informacji na temat Pixmanii??


Ja bym zapytał się Googli ;), albo na grupie pl.rec.foto.cyfrowa, tam o tym pisali ludzie z doświadczeniem. A o 5 zł tańszy jest np. tu http://www.aparaty.ua.pl/
Back to top
   
Google

Google Adsense


Post# 17 Sep 2004 21:58   





Back to top
   
MeMic
Poziom 14
Poziom 14


Joined: 03 Feb 2003
Posts: 159

Post#4 Post from the author of the topic 18 Sep 2004 13:24   

Re: Kto udzieli informacji na temat Pixmanii??


Wielkie dzięki za wypowiedzi. Chyba kupie tam gdzie jest o 5 zł taniej :). Tam się płaci za pobraniem więc można przy kurierze rozpakować paczkę i sprawdzić :) extra, wielkie dzięki.
Co do pixmanii to nie jest chyba az tak nieznana firma, oni sprzedają aparaty praktycznie w całej europie, przynajmniej tak wynika z ich stronki internetowej.
Jeszcze raz dzięki :)
pozdrawiam
Back to top
   
Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Other -> Kto udzieli informacji na temat Pixmanii??
Page 1 of 1
Similar topics
Poszukuję informacji na temat ALCATEL MX9226 (3)
szukam informacji na temat skanerów radiowych (9)
Szukam informacji na temat Motoroli MT 2100 (13)
SZUKAM informacji na temat Pager DSP-86 (3)
Mądrości na temat Radmorów - wymiana informacji (1865)
Szukam informacji na temat kolumn ALTON 80 (7)
Poszukuje informacji na temat czujnikow halotronowych!!!! (1)
Poszukuję informacji na temat radia (3)
potrzebuje informacji na temat mA (1)
Szukam informacji na temat Tesla 509A (1)

Page generation time: 0.072 seconds


FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed