Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-4 VK


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum ->Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-4 VK Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
chrobry25
Poziom 12
Miasto: Radomsko
Dołączył: 06 Lut 2008
Posty: 124
Ocena postów: 4
chrobry25
Poziom 12
Post#1 22 Wrz 2010 19:32  Autor tematu   

Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-4 VK


Witam !

Posiadam centralke CA4-MX do niej obecnie podłączony manipulator CA-4 VKLED i taki zestaw działa mi poprawnie. Dzis natomiast chciałem Podłączyć zamek szyfrowy SZW-02 i tu mam problem. Podaje napięcie na zacisk KEY+ oraz COM i cały czas mam pisk z klawiatury oraz zapalone wszystkie diody - co to może być ?

Druga sprawa to nie bardzo wiem jak podłączyć razem ten zamek szyfrowy SZW-02 i manipulator CA-4 VKLED.

Bardzo proszę o pomoc. Dzieki

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Ad
Ad


Powrót do góry
sharp
Moderator Zabezpieczeń
Miasto: Wągrowiec
Dołączył: 26 Paź 2002
Posty: 4507
Pomógł: 549
Ocena postów: 69
sharp
Moderator Zabezpieczeń
Post#2 22 Wrz 2010 20:21    

Re: Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-


Ale CA-4 VKLED jest do CA-4v1, a nie MX...
I co chcesz zrobić z tym SZW-02: załączać czuwanie? - nie da się.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Ad
Ad


Powrót do góry
chrobry25
Poziom 12
Miasto: Radomsko
Dołączył: 06 Lut 2008
Posty: 124
Ocena postów: 4
chrobry25
Poziom 12
Post#3 22 Wrz 2010 20:33  Autor tematu   

Re: Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-


Sam manipulator działa to znaczy uzbraja i rozbraja centralke - pytanie tylko czy sie da i jak podłączyć go razem z SZW-02. Natomiast co chce zrobić z SZW-02 - co kolwiek ale nic nie moge bo tak jak pisałem cały czas mam pisk i zapalone wszystkie diody. Klawiatura nie odpowiada na naciskanie przycisków.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Ad
Ad


Powrót do góry
bhtom
Poziom 33
Miasto: Tomaszów Mazowiecki
Dołączył: 23 Wrz 2004
Posty: 2324
Pomógł: 241
Ocena postów: 40
bhtom
Poziom 33
Post#4 22 Wrz 2010 20:44    

Re: Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-


Wg instrukcji ze strony satela do SZW-02: "Zamek zasilany jest napięciem stałym od 9V do 16V - zasilanie podłącza się do zacisków +12V i GND". Więc skąd to KEY+?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Ad
Ad


Powrót do góry
sharp
Moderator Zabezpieczeń
Miasto: Wągrowiec
Dołączył: 26 Paź 2002
Posty: 4507
Pomógł: 549
Ocena postów: 69
sharp
Moderator Zabezpieczeń
Post#5 22 Wrz 2010 20:46    

Re: Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-


Z centrali. Pewnie w tym bełkocie chodzi o podłączenie ZASILANIA do zamka z portu klawiatury centrali.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Ad
Ad


Powrót do góry
chrobry25
Poziom 12
Miasto: Radomsko
Dołączył: 06 Lut 2008
Posty: 124
Ocena postów: 4
chrobry25
Poziom 12
Post#6 22 Wrz 2010 20:47  Autor tematu   

Re: Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-


Nie wiem skąd KEY+ , może mam starszą wersje płyty ? Tez szukałem instrukcji i na stronie satela jest jakby do nowszej wersji.

Moderowano przez sharp:
No to my też nie wiemy.
Regulamin p.8.1 i 11. Kosz.


Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum -> Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-4 VK
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Gdzie zdobyć taką "gumę" " uszczelkę" - jak to w ogóle się n (4)
"efekt Angusa" (zniesienie efektu Lenza + "free" energy) (28)
Migracja z "Orange Free" na "Play Lubie to" (15)
"Uprzejmie donoszę" - szczególnie "sępom" (15)
"Bynajmniej" czy "przynajmniej"?OBA! (10)
Co oznacza skrót MS "St. Batory" lub TSS "St. (2)
Czarna dioda led działa bez zasilania "ALLEGRO" (11)
Czujnik "lekkich" drgań - jak zrobić albo gdzie ku (8)
Ebay- pytanie. Aukcje "kup teraz" z Hong Kongu. (4)
"Ostatnia sztuka z wystawy" - czy nalezy się rabat (17)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.135 seconds

elektroda.pl temat RSS