Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-4 VK


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum -> Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-4 VK
Autor
Wiadomość
chrobry25
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 06 Lut 2008
Posty: 40
Miasto: radomsko

Post#1 Post autora tematu 22 Wrz 2010 19:32   

Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-4 VK


Witam !

Posiadam centralke CA4-MX do niej obecnie podłączony manipulator CA-4 VKLED i taki zestaw działa mi poprawnie. Dzis natomiast chciałem Podłączyć zamek szyfrowy SZW-02 i tu mam problem. Podaje napięcie na zacisk KEY+ oraz COM i cały czas mam pisk z klawiatury oraz zapalone wszystkie diody - co to może być ?

Druga sprawa to nie bardzo wiem jak podłączyć razem ten zamek szyfrowy SZW-02 i manipulator CA-4 VKLED.

Bardzo proszę o pomoc. Dzieki
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 22 Wrz 2010 19:32   



Powrót do góry
   
sharp
Moderator Zabezpieczenia Stacjonarne
Moderator Zabezpieczenia Stacjonarne


Dołączył: 26 Paź 2002
Posty: 4168
Miasto: Wągrowiec

Post#2 22 Wrz 2010 20:21   

Re: Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-


Ale CA-4 VKLED jest do CA-4v1, a nie MX...
I co chcesz zrobić z tym SZW-02: załączać czuwanie? - nie da się.
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 22 Wrz 2010 20:21   


Powrót do góry
   
chrobry25
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 06 Lut 2008
Posty: 40
Miasto: radomsko

Post#3 Post autora tematu 22 Wrz 2010 20:33   

Re: Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-


Sam manipulator działa to znaczy uzbraja i rozbraja centralke - pytanie tylko czy sie da i jak podłączyć go razem z SZW-02. Natomiast co chce zrobić z SZW-02 - co kolwiek ale nic nie moge bo tak jak pisałem cały czas mam pisk i zapalone wszystkie diody. Klawiatura nie odpowiada na naciskanie przycisków.
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 22 Wrz 2010 20:33   


Powrót do góry
   
bhtom
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 23 Wrz 2004
Posty: 1927
Miasto: Tomaszów Mazowiecki

Post#4 22 Wrz 2010 20:44   

Re: Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-


Wg instrukcji ze strony satela do SZW-02: "Zamek zasilany jest napięciem stałym od 9V do 16V - zasilanie podłącza się do zacisków +12V i GND". Więc skąd to KEY+?
Powrót do góry
   
sharp
Moderator Zabezpieczenia Stacjonarne
Moderator Zabezpieczenia Stacjonarne


Dołączył: 26 Paź 2002
Posty: 4168
Miasto: Wągrowiec

Post#5 22 Wrz 2010 20:46   

Re: Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-


Z centrali. Pewnie w tym bełkocie chodzi o podłączenie ZASILANIA do zamka z portu klawiatury centrali.
Powrót do góry
   
chrobry25
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 06 Lut 2008
Posty: 40
Miasto: radomsko

Post#6 Post autora tematu 22 Wrz 2010 20:47   

Re: Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-


Nie wiem skąd KEY+ , może mam starszą wersje płyty ? Tez szukałem instrukcji i na stronie satela jest jakby do nowszej wersji.

Moderowano przez sharp:
No to my też nie wiemy.
Regulamin p.8.1 i 11. Kosz.

Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum -> Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-4 VK
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Gdzie zdobyć taką "gumę" " uszczelkę" - jak to w ogóle się n (4)
"efekt Angusa" (zniesienie efektu Lenza + "free" energy) (28)
Migracja z "Orange Free" na "Play Lubie to" (15)
"Uprzejmie donoszę" - szczególnie "sępom" (15)
"Bynajmniej" czy "przynajmniej"?OBA! (10)
Co oznacza skrót MS "St. Batory" lub TSS "St. (2)
Czarna dioda led działa bez zasilania "ALLEGRO" (11)
Czujnik "lekkich" drgań - jak zrobić albo gdzie ku (8)
Ebay- pytanie. Aukcje "kup teraz" z Hong Kongu. (4)
"Ostatnia sztuka z wystawy" - czy nalezy się rabat (17)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.063 seconds

elektroda.pl temat RSS