Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-4 VK


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Bin -> Bin Archives -> Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-4 VK
Author
Message
chrobry25
Poziom 9
Poziom 9


Joined: 06 Feb 2008
Posts: 41
Location: radomsko

Post#1 Post from the author of the topic 22 Sep 2010 19:32   

Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-4 VK


Witam !

Posiadam centralke CA4-MX do niej obecnie podłączony manipulator CA-4 VKLED i taki zestaw działa mi poprawnie. Dzis natomiast chciałem Podłączyć zamek szyfrowy SZW-02 i tu mam problem. Podaje napięcie na zacisk KEY+ oraz COM i cały czas mam pisk z klawiatury oraz zapalone wszystkie diody - co to może być ?

Druga sprawa to nie bardzo wiem jak podłączyć razem ten zamek szyfrowy SZW-02 i manipulator CA-4 VKLED.

Bardzo proszę o pomoc. Dzieki

Helpful message? + -

Back to top
   
Ad


Ad


Post# 22 Sep 2010 19:32   



Back to top
   
sharp
Moderator Zabezpieczenia Stacjonarne
Moderator Zabezpieczenia Stacjonarne


Joined: 26 Oct 2002
Posts: 4204
Location: Wągrowiec

Post#2 22 Sep 2010 20:21   

Re: Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-


Ale CA-4 VKLED jest do CA-4v1, a nie MX...
I co chcesz zrobić z tym SZW-02: załączać czuwanie? - nie da się.

Helpful message? + -

Back to top
   
Ad


Ad


Post# 22 Sep 2010 20:21   



Back to top
   
chrobry25
Poziom 9
Poziom 9


Joined: 06 Feb 2008
Posts: 41
Location: radomsko

Post#3 Post from the author of the topic 22 Sep 2010 20:33   

Re: Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-


Sam manipulator działa to znaczy uzbraja i rozbraja centralke - pytanie tylko czy sie da i jak podłączyć go razem z SZW-02. Natomiast co chce zrobić z SZW-02 - co kolwiek ale nic nie moge bo tak jak pisałem cały czas mam pisk i zapalone wszystkie diody. Klawiatura nie odpowiada na naciskanie przycisków.

Helpful message? + -

Back to top
   
Ad


Ad


Post# 22 Sep 2010 20:33   



Back to top
   
bhtom
Poziom 22
Poziom 22


Joined: 23 Sep 2004
Posts: 2016
Location: Tomaszów Mazowiecki

Post#4 22 Sep 2010 20:44   

Re: Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-


Wg instrukcji ze strony satela do SZW-02: "Zamek zasilany jest napięciem stałym od 9V do 16V - zasilanie podłącza się do zacisków +12V i GND". Więc skąd to KEY+?

Helpful message? + -

Back to top
   
sharp
Moderator Zabezpieczenia Stacjonarne
Moderator Zabezpieczenia Stacjonarne


Joined: 26 Oct 2002
Posts: 4204
Location: Wągrowiec

Post#5 22 Sep 2010 20:46   

Re: Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-


Z centrali. Pewnie w tym bełkocie chodzi o podłączenie ZASILANIA do zamka z portu klawiatury centrali.

Helpful message? + -

Back to top
   
chrobry25
Poziom 9
Poziom 9


Joined: 06 Feb 2008
Posts: 41
Location: radomsko

Post#6 Post from the author of the topic 22 Sep 2010 20:47   

Re: Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-


Nie wiem skąd KEY+ , może mam starszą wersje płyty ? Tez szukałem instrukcji i na stronie satela jest jakby do nowszej wersji.

Moderated by sharp:
No to my też nie wiemy.
Regulamin p.8.1 i 11. Kosz.

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Bin -> Bin Archives -> Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-4 VK
Page 1 of 1
Similar topics
Gdzie zdobyć taką "gumę" " uszczelkę" - jak to w ogóle się n (4)
"efekt Angusa" (zniesienie efektu Lenza + "free" energy) (28)
Migracja z "Orange Free" na "Play Lubie to" (15)
"Uprzejmie donoszę" - szczególnie "sępom" (15)
"Bynajmniej" czy "przynajmniej"?OBA! (10)
Co oznacza skrót MS "St. Batory" lub TSS "St. (2)
Czarna dioda led działa bez zasilania "ALLEGRO" (11)
Czujnik "lekkich" drgań - jak zrobić albo gdzie ku (8)
Ebay- pytanie. Aukcje "kup teraz" z Hong Kongu. (4)
"Ostatnia sztuka z wystawy" - czy nalezy się rabat (17)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.039 seconds

elektroda.pl topic RSS feed