Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-4 VK


  Main Page -> Forum Index -> Bin -> Bin Archives ->Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-4 VK Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
chrobry25
Level 12
Location: Radomsko
Joined: 06 Feb 2008
Posts: 152
Post rating: 5
chrobry25
Level 12
Post#1 22 Sep 2010 19:32  Topic author   

Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-4 VK


Witam !

Posiadam centralke CA4-MX do niej obecnie podłączony manipulator CA-4 VKLED i taki zestaw działa mi poprawnie. Dzis natomiast chciałem Podłączyć zamek szyfrowy SZW-02 i tu mam problem. Podaje napięcie na zacisk KEY+ oraz COM i cały czas mam pisk z klawiatury oraz zapalone wszystkie diody - co to może być ?

Druga sprawa to nie bardzo wiem jak podłączyć razem ten zamek szyfrowy SZW-02 i manipulator CA-4 VKLED.

Bardzo proszę o pomoc. Dzieki

Helpful post? + 0
Back to top

Ad
Ad


Back to top
sharp
Zasłużony dla elektroda
Location: Wągrowiec
Joined: 26 Oct 2002
Posts: 4633
Helped: 564
Post rating: 85
sharp
Zasłużony dla elektroda
Post#2 22 Sep 2010 20:21    

Re: Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-


Ale CA-4 VKLED jest do CA-4v1, a nie MX...
I co chcesz zrobić z tym SZW-02: załączać czuwanie? - nie da się.

Helpful post? + 0
Back to top

Ad
Ad


Back to top
chrobry25
Level 12
Location: Radomsko
Joined: 06 Feb 2008
Posts: 152
Post rating: 5
chrobry25
Level 12
Post#3 22 Sep 2010 20:33  Topic author   

Re: Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-


Sam manipulator działa to znaczy uzbraja i rozbraja centralke - pytanie tylko czy sie da i jak podłączyć go razem z SZW-02. Natomiast co chce zrobić z SZW-02 - co kolwiek ale nic nie moge bo tak jak pisałem cały czas mam pisk i zapalone wszystkie diody. Klawiatura nie odpowiada na naciskanie przycisków.

Helpful post? + 0
Back to top
bhtom
Level 34
Location: Tomaszów Mazowiecki
Joined: 23 Sep 2004
Posts: 2447
Helped: 254
Post rating: 48
bhtom
Level 34
Post#4 22 Sep 2010 20:44    

Re: Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-


Wg instrukcji ze strony satela do SZW-02: "Zamek zasilany jest napięciem stałym od 9V do 16V - zasilanie podłącza się do zacisków +12V i GND". Więc skąd to KEY+?

Helpful post? + 0
Back to top
sharp
Zasłużony dla elektroda
Location: Wągrowiec
Joined: 26 Oct 2002
Posts: 4633
Helped: 564
Post rating: 85
sharp
Zasłużony dla elektroda
Post#5 22 Sep 2010 20:46    

Re: Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-


Z centrali. Pewnie w tym bełkocie chodzi o podłączenie ZASILANIA do zamka z portu klawiatury centrali.

Helpful post? + 0
Back to top
chrobry25
Level 12
Location: Radomsko
Joined: 06 Feb 2008
Posts: 152
Post rating: 5
chrobry25
Level 12
Post#6 22 Sep 2010 20:47  Topic author   

Re: Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-


Nie wiem skąd KEY+ , może mam starszą wersje płyty ? Tez szukałem instrukcji i na stronie satela jest jakby do nowszej wersji.

Moderated by sharp:
No to my też nie wiemy.
Regulamin p.8.1 i 11. Kosz.


Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Bin -> Bin Archives -> Satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-4 VK
Page 1 of 1

Similar topics to satel "CA4MX" + "SZW-02" + "CA-4 VK

Gdzie zdobyć taką "gumę" " uszczelkę" - jak to w ogóle się n (4)
"efekt Angusa" (zniesienie efektu Lenza + "free" energy) (28)
Migracja z "Orange Free" na "Play Lubie to" (15)
"Uprzejmie donoszę" - szczególnie "sępom" (15)
"Bynajmniej" czy "przynajmniej"?OBA! (10)
Co oznacza skrót MS "St. Batory" lub TSS "St. (2)
Czarna dioda led działa bez zasilania "ALLEGRO" (11)
Czujnik "lekkich" drgań - jak zrobić albo gdzie ku (8)
Ebay- pytanie. Aukcje "kup teraz" z Hong Kongu. (4)
"Ostatnia sztuka z wystawy" - czy nalezy się rabat (17)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.081 seconds