Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Podłączenie komputera z telewizorem.


  Main Page -> Forum Index -> RTV Usable ->Podłączenie komputera z telewizorem. Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
danii84
Level 2
Location: kety
Joined: 13 Dec 2008
Posts: 4
danii84
Level 2
Post#1 24 Sep 2010 21:38  Topic author   

Podłączenie komputera z telewizorem.


Witam mam pytanie jak najlepiej polaczyc komputer z telewizorem lcd w miare nowym (ma hdmi itd) tak żeby szedł głos i obraz..jeśli ktos miałby cos konkretnego(kabel)byłbym wdzięczny.pozdrawiam

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
hojlo1
Level 34
Location: "-"
Joined: 29 Mar 2006
Posts: 2257
Helped: 250
Post rating: 16
hojlo1
Level 34
Post#2 25 Sep 2010 06:47Helpful post    

Re: Podłączenie komputera z telewizorem.


Link i instrukcja TV/(komputera). ;)

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
tot3
Level 9
Location: Reykjavik Iceland
Joined: 08 May 2005
Posts: 26
tot3
Level 9
Post#3 25 Sep 2010 19:38    

Re: Podłączenie komputera z telewizorem.


sprawdziłem ten link co podałeś w odpowiedzi i ma inny problem mam laptopa Toshibe A200 gdy miałem zainstalowany system XP ,ustawiałem jako klon i była opcja video .Przy oglądaniu filmów mogłem tez pracować na laptopie w trakcie trwania filmu. Teraz gdy przeszedłem na Viste muszę wybierać albo film albo prace na necie .Moje pytanie czy jest program który można by wrócic do ustwień jakie miałem na XP ,oczwiscie bez zmiany systemu .ps juz szukałem ster. ale gdzy chiałem podmienić na inne lapek nie pozwalał na new instalować .:cry::cry:

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
danii84
Level 2
Location: kety
Joined: 13 Dec 2008
Posts: 4
danii84
Level 2
Post#4 26 Sep 2010 11:30  Topic author   

Re: Podłączenie komputera z telewizorem.


hojlo nie bardzo to rozumie ale dzieki..a czy przy polaczeniu vga glos trzeba osobno zlaczyc tak?

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
hojlo1
Level 34
Location: "-"
Joined: 29 Mar 2006
Posts: 2257
Helped: 250
Post rating: 16
hojlo1
Level 34
Post#5 26 Sep 2010 11:55    

Re: Podłączenie komputera z telewizorem.


danii84 - tak, VGA(D-Sub) przesyła tylko obraz. :(

tot3 - odpowiedni wybór sterowników i musi na Viście też tak działać. ;)

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> RTV Usable -> Podłączenie komputera z telewizorem.
Page 1 of 1

Similar topics to podłączenie komputera z telewizorem.

Podłączenie komputera z telewizorem w dwie strony (2)
Podłączenie komputera z monitorem komputerowym i telewizorem (5)
Połączenie komputera z telewizorem. (1)
Połączenie komputera z telewizorem (2)
połączenie komputera z telewizorem i brzęczenie (8)
Sterowanie telewizorem (dekoderem) z komputera (3)
Problem z podłączeniem komputera z telewizorem (5)
Laptop z telewizorem - podłączenie. (6)
podłączenie laptopa z telewizorem (2)
Podłączenie Netbooka z Telewizorem (2)


Switch to mobile version Switch to version for desktops