FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

nie dziala mi wzmacniacz kenwood kac-648 POMOCY!!!!!

Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Beginners Service -> nie dziala mi wzmacniacz kenwood kac-648 POMOCY!!!!!
Author
Poziom 10
Poziom 10

Post#1 Post from the author of the topic 20 Sep 2004 12:02   

nie dziala mi wzmacniacz kenwood kac-648 POMOCY!!!!!

Witam. Mam duzy proplem bo nie dziala mi wzmacniacz i nie wiem co jest z nim dzialal i nagle nie dziala :cry: :cry: :cry: nic nie widac zeby sie spalilo czy cosik innego prosze o pomoc moj mail mateuszmaziarz(malpa)interia.pl
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 20 Sep 2004 12:02   

Back to top

radiomechanik
Poziom 19
Poziom 19

Post#2 26 Sep 2004 20:41   

Re: nie dziala mi wzmacniacz kenwood kac-648 POMOCY!!!!!

witam - jeżeli już rozkręciłeś obudowę - to sprawdź - co nie działa - czyli trzeba określić "poziom zniszczeń" ;-) - czyli - ocenić - czy niedziałą końcówka mocy czy przedwzmacniacz , jeżeli posiadasz miernik (jeżeli nie to trzeba sobie kupić - za 25zł można dostaćco s wystarczającego) - zaczynamy pomiary - sprawdzamy napięci zasilania - napoczątek -od strony sieci 220V, potem za transformatorem (po drodze czasami bywa wyłącznik sieciowy - trzeba sprawdzić czy działa - omomierzem - pamiętaj omomoierza używamy gdy urżadzenie wyłaczone jest od zasilania) - następnie sprawdzamy czy za transformatorem jest napięcie np zarzyć się może że transformator ma zamontowany bezpiecznik termiczny - jeżeli jest wenątrz uzwojeń i nie ma osobnego wyprowadzenia - to jest problem - potrzebny nowy trafo ... - jeżeli to sprawdzisz - to odezwij się - beziemy myśleć dalej - powodzenia ;-D
Back to top

Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Beginners Service -> nie dziala mi wzmacniacz kenwood kac-648 POMOCY!!!!!
Page 1 of 1
Similar topics
Jak to podłączyć??? KENWOOD KAC-8200 (1)
Szukam schematu do Kenwood KAC-625 (1)
schemat do (?) Kenwood KAC-846 (1)
Jaki kondensator wybrać do wzmacniacz Kenwood KAC-9152D 900W (2)
Wzmacniacz KENWOOD KAC PS400M prosze o pomoc (1)
Wzmacniacz samochodowy Kenwood KAC-622 (2)
Szukam manuala do Kenwood KAC-521 (2)
Wzm. samoch. Kenwood KAC-PS200T (2)
kenwood kac-521 opis złączy szukam (2)
Wzm. sam. Kenwood KAC-622 - pinout (2)

Page generation time: 0.094 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed