Forum Index

Rules | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.
Using this website you agree to cookies in accordance with the current browser settings.

Wysylanie paczki z USA do Polski - wybor dostawcy i uslugi

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Generally -> Wysylanie paczki z USA do Polski - wybor dostawcy i uslugi
Oponeo - Prosta Droga do Nowych Opon
Author
Poziom 23
Poziom 23

Post#1 Post from the author of the topic 05 Oct 2010 22:00   

Wysylanie paczki z USA do Polski - wybor dostawcy i uslugi

Witam :D
Stanalem przed problemem wyslania paczki z USA do Polski. Moje pytanie jest skierowane do ludzi, ktorzy takie paczki wysylaja i maja ten proceder dobrze obeznany. Otoz, jak wiadomo jest to dosc droga impreza, i mozliwosci jest wiele. Jak najlepiej wyslac taka paczke? Na jakims super ubezpieczeniu mi specjalnie nie zalezy, bardziej zalezy mi na tym zeby paczka nie szla dwa miesiace tylko byla w Polsce najlepiej w ciagu tygodnia albo dwoch, no i im tansza przesylka tym lepiej :D Paczka bedzie wazyla pewnie jakies 2-3kg. Oplaca sie interesowac kurierami (UPS, FedEx, moze inne?), czy postawic raczej na zwykla poczte (USPS)? Powtarzam, ze pytanie jest skierowane do osob ktore wysylaja paczki tego typu i maja jakies sensowne wskazowki. Prosze sie nie fatygowac z odpowiedziami typu "idz na strony internetowe kurierow i sobie wybierz usluge".
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 05 Oct 2010 22:00   

Back to top

_Marian_
Poziom 14
Poziom 14

Post#2 05 Oct 2010 23:54   

Re: Wysylanie paczki z USA do Polski - wybor dostawcy i uslu

Skontaktuj się z firmą polamer.
http://www.polamerusa.com/

Są najbardziej znaną firmą zajmującą się przesyłkami z USA. Są przy tym tani i prowadzą kompleksową obsługę.
Back to top

Google

Google Adsense

Post# 05 Oct 2010 23:54   

Back to top

c4r0
Poziom 23
Poziom 23

Post#3 Post from the author of the topic 06 Oct 2010 00:05   

Hmm, ciekawa firma, ale ja jestem w okolicach Los Angeles i oni chyba nie obsluguja tego rejonu :( Ale dzieki za info.
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 06 Oct 2010 00:05   

Back to top

gabik001
Poziom 23
Poziom 23

Post#4 06 Oct 2010 04:32   

Polecam pocztę amerykańską - wychodzi najtaniej. Fedeksy czy jupiesy to droga impreza jeżeli chodzi o szybką przesyłkę. No niestety w LA nie ma ma ani DoMa ani Polameru a szkoda...
Pozdrawiam
Back to top

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Generally -> Wysylanie paczki z USA do Polski - wybor dostawcy i uslugi
Page 1 of 1
Similar topics
TP/Netia/UPC dostawcy - dostawcy internetu - zasięg usługi. (5)
potrzebna pomoc w sprowadzeniu paczki z USA (1)
Wysylanie paczki z Anglii - jaki kurier? (2)
Wysyłka telefonu do USA z Polski, a cło (20)
konwergente uslugi teleinformatyczne (12)

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Widgets and banners || Contact

Page generation time: 0.12 seconds

elektroda.pl topic RSS feed