Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> SAT Serwis -> Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu
Autor
Wiadomość
hector
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 18 Gru 2004
Posty: 20
Miasto: Wrocław

Post#1 Post autora tematu 11 Paź 2010 23:00   

Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Czy macie taki sam problem z pilotem do HD 5000 a mianowicie działa tylko skierowany w linii prostej do dekodera. Pod kątem już nie działa. Myślałem najpierw, że to wina baterii. Włożyłem nowe, ale problem nie zniknął. Czyżby kąt działania pilota był tak mały ?
Pozdrawiam
Sławek
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 11 Paź 2010 23:00   





Powrót do góry
   
irek19
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 15 Kwi 2008
Posty: 1707
Miasto: daleko od szosy

Post#2 12 Paź 2010 07:27   

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Tak ten typ ma. Mała modyfikacja w dekoderze powinna pomóc.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 12 Paź 2010 07:27   





Powrót do góry
   
hector
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 18 Gru 2004
Posty: 20
Miasto: Wrocław

Post#3 Post autora tematu 13 Paź 2010 20:19   

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Ale jaka modyfikacja ?
Może trochę coś więcej.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 13 Paź 2010 20:19   





Powrót do góry
   
lizi0
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 10 Kwi 2003
Posty: 80
Miasto: Kraków

Post#4 19 Sty 2011 00:17   

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Witam,

Rozwiązaliście problem słabo działającego pilota?

Jeżeli tak to proszę o jakieś info.
Powrót do góry
   
fajny5
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 12 Sie 2009
Posty: 174
Miasto: Piotrków Tryb.

Post#5 19 Sty 2011 00:46   

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Witam. Ta opcja jest możliwa tylko w dekoderze, a twój jest na gwarancji to raczej sobie odpuść.
Powrót do góry
   
netTv
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 26 Sie 2004
Posty: 463
Miasto: Warszawa

Post#6 19 Sty 2011 00:56   

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Popatrz na piloty Elmak.
Powrót do góry
   
mazzieh84
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 29 Kwi 2009
Posty: 4
Miasto: Dobre Miasto

Post#7 09 Mar 2011 11:48   

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Witam!

Podkleję się do tematu, czy testował już ktoś te piloty Elmak? Działają z HD5000? Obecnie nie mam żadnego pilota gdyż orginalny się rozsypał, gdzieś była mowa o pilotach Vivanco Ur 2400. Brak jednak info na temat kompatybilności z CP hd 5000
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 09 Mar 2011 11:48   





Powrót do góry
   
romeok01
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 23 Lip 2006
Posty: 1356
Miasto: Opole

Post#8 09 Mar 2011 14:32   

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Piloty do tego tunera kupisz za 9 zł jakieś podróbki z Allegro, w pilocie można wymienić nadajnik podczerwieni, dioda, na jakąś mocniejszą i o większym kącie nadawania i powinno pomóc. Koszt takiej diody to około 1 zł.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> SAT Serwis -> Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Uszkodzony pilot Cyfrowego Polsatu. (9)
jaki pilot do cyfrowego polsatu? (6)
Tuner Cyfrowego polsatu HD 5000, świeci tylko STAND BY (1)
Podział sygnału z dekodera Cyfrowego Polsatu niezależnie 2tv (5)
podłączenie dekodera cyfrowego polsatu do tv grundig cuc741 (2)
rc 9206 kod do dekodera polsatu hd 5000 (7)
Dekoter z Cyfrowego Polsatu HD 5000 (2)
Pilot do dekodera Familijnego Cyfrowego Polsatu - szukam (4)
Pilot od dekodera cyfrowego Polsatu działa na telewizor (32)
moduł CI cyfrowego polsatu - brak listy kanałów cyfrowego polsatu (4)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.046 seconds

elektroda.pl temat RSS