Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> SAT Serwis -> Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu
Autor
Wiadomość
hector
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 18 Gru 2004
Posty: 20
Miasto: Wrocław

Post#1 Post autora tematu 11 Paź 2010 23:00   

Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Czy macie taki sam problem z pilotem do HD 5000 a mianowicie działa tylko skierowany w linii prostej do dekodera. Pod kątem już nie działa. Myślałem najpierw, że to wina baterii. Włożyłem nowe, ale problem nie zniknął. Czyżby kąt działania pilota był tak mały ?
Pozdrawiam
Sławek
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 11 Paź 2010 23:00   





Powrót do góry
   
irek19
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 15 Kwi 2008
Posty: 1707
Miasto: daleko od szosy

Post#2 12 Paź 2010 07:27   

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Tak ten typ ma. Mała modyfikacja w dekoderze powinna pomóc.
Powrót do góry
   
hector
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 18 Gru 2004
Posty: 20
Miasto: Wrocław

Post#3 Post autora tematu 13 Paź 2010 20:19   

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Ale jaka modyfikacja ?
Może trochę coś więcej.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 13 Paź 2010 20:19   





Powrót do góry
   
lizi0
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 10 Kwi 2003
Posty: 80
Miasto: Kraków

Post#4 19 Sty 2011 00:17   

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Witam,

Rozwiązaliście problem słabo działającego pilota?

Jeżeli tak to proszę o jakieś info.
Powrót do góry
   
fajny5
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 12 Sie 2009
Posty: 174
Miasto: Piotrków Tryb.

Post#5 19 Sty 2011 00:46   

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Witam. Ta opcja jest możliwa tylko w dekoderze, a twój jest na gwarancji to raczej sobie odpuść.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 19 Sty 2011 00:46   





Powrót do góry
   
netTv
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 26 Sie 2004
Posty: 463
Miasto: Warszawa

Post#6 19 Sty 2011 00:56   

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Popatrz na piloty Elmak.
Powrót do góry
   
mazzieh84
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 29 Kwi 2009
Posty: 4
Miasto: Dobre Miasto

Post#7 09 Mar 2011 11:48   

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Witam!

Podkleję się do tematu, czy testował już ktoś te piloty Elmak? Działają z HD5000? Obecnie nie mam żadnego pilota gdyż orginalny się rozsypał, gdzieś była mowa o pilotach Vivanco Ur 2400. Brak jednak info na temat kompatybilności z CP hd 5000
Powrót do góry
   
romeok01
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 23 Lip 2006
Posty: 1356
Miasto: Opole

Post#8 09 Mar 2011 14:32   

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Piloty do tego tunera kupisz za 9 zł jakieś podróbki z Allegro, w pilocie można wymienić nadajnik podczerwieni, dioda, na jakąś mocniejszą i o większym kącie nadawania i powinno pomóc. Koszt takiej diody to około 1 zł.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> SAT Serwis -> Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Pilot od dekodera cyfrowego Polsatu działa na telewizor (32)
Pilot do dekodera Familijnego Cyfrowego Polsatu - szukam (4)
Dekoter z Cyfrowego Polsatu HD 5000 (2)
rc 9206 kod do dekodera polsatu hd 5000 (7)
podłączenie dekodera cyfrowego polsatu do tv grundig cuc741 (2)
Podział sygnału z dekodera Cyfrowego Polsatu niezależnie 2tv (5)
Tuner Cyfrowego polsatu HD 5000, świeci tylko STAND BY (1)
jaki pilot do cyfrowego polsatu? (6)
Uszkodzony pilot Cyfrowego Polsatu. (9)
moduł CI cyfrowego polsatu - brak listy kanałów cyfrowego polsatu (5)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.048 seconds

elektroda.pl temat RSS