Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> SAT Serwis ->Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
hector
Poziom 7
Poziom 7
Miasto: Wrocław
Dołączył: 18 Gru 2004
Posty: 20
hector
Poziom 7
Post#1 11 Paź 2010 23:00  Autor tematu   

Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Czy macie taki sam problem z pilotem do HD 5000 a mianowicie działa tylko skierowany w linii prostej do dekodera. Pod kątem już nie działa. Myślałem najpierw, że to wina baterii. Włożyłem nowe, ale problem nie zniknął. Czyżby kąt działania pilota był tak mały ?
Pozdrawiam
Sławek

Oceń post: + -1 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
irek19
Poziom 22
Poziom 22
Miasto: daleko od szosy
Dołączył: 15 Kwi 2008
Posty: 1639
Pomógł: 232
Ocena postów: 11
irek19
Poziom 22
Post#2 12 Paź 2010 07:27    

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Tak ten typ ma. Mała modyfikacja w dekoderze powinna pomóc.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
hector
Poziom 7
Poziom 7
Miasto: Wrocław
Dołączył: 18 Gru 2004
Posty: 20
hector
Poziom 7
Post#3 13 Paź 2010 20:19  Autor tematu   

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Ale jaka modyfikacja ?
Może trochę coś więcej.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
lizi0
Poziom 12
Poziom 12
Miasto: Kraków
Dołączył: 10 Kwi 2003
Posty: 85
lizi0
Poziom 12
Post#4 18 Sty 2011 23:17    

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Witam,

Rozwiązaliście problem słabo działającego pilota?

Jeżeli tak to proszę o jakieś info.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
fajny5
Poziom 14
Poziom 14
Miasto: Piotrków Tryb.
Dołączył: 12 Sie 2009
Posty: 166
Pomógł: 17
fajny5
Poziom 14
Post#5 18 Sty 2011 23:46    

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Witam. Ta opcja jest możliwa tylko w dekoderze, a twój jest na gwarancji to raczej sobie odpuść.

Oceń post: + +1 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
netTv
Poziom 18
Poziom 18
Miasto: Warszawa
Dołączył: 26 Sie 2004
Posty: 466
Pomógł: 45
Ocena postów: 8
netTv
Poziom 18
Post#6 18 Sty 2011 23:56    

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Popatrz na piloty Elmak.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
mazzieh84
Poziom 2
Poziom 2
Miasto: Dobre Miasto
Dołączył: 29 Kwi 2009
Posty: 4
mazzieh84
Poziom 2
Post#7 09 Mar 2011 10:48    

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Witam!

Podkleję się do tematu, czy testował już ktoś te piloty Elmak? Działają z HD5000? Obecnie nie mam żadnego pilota gdyż orginalny się rozsypał, gdzieś była mowa o pilotach Vivanco Ur 2400. Brak jednak info na temat kompatybilności z CP hd 5000

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
romeok01
Poziom 22
Poziom 22
Miasto: Opole
Dołączył: 23 Lip 2006
Posty: 1742
Pomógł: 283
Ocena postów: 117
romeok01
Poziom 22
Post#8 09 Mar 2011 13:32    

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Piloty do tego tunera kupisz za 9 zł jakieś podróbki z Allegro, w pilocie można wymienić nadajnik podczerwieni, dioda, na jakąś mocniejszą i o większym kącie nadawania i powinno pomóc. Koszt takiej diody to około 1 zł.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> SAT Serwis -> Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Pilot od dekodera cyfrowego Polsatu działa na telewizor (32)
Pilot do dekodera Familijnego Cyfrowego Polsatu - szukam (4)
Dekoter z Cyfrowego Polsatu HD 5000 (2)
rc 9206 kod do dekodera polsatu hd 5000 (7)
podłączenie dekodera cyfrowego polsatu do tv grundig cuc741 (2)
Podział sygnału z dekodera Cyfrowego Polsatu niezależnie 2tv (5)
Tuner Cyfrowego polsatu HD 5000, świeci tylko STAND BY (1)
jaki pilot do cyfrowego polsatu? (6)
Uszkodzony pilot Cyfrowego Polsatu. (9)
moduł CI cyfrowego polsatu - brak listy kanałów cyfrowego polsatu (5)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.072 seconds

elektroda.pl temat RSS