Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> SAT Serwis ->Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
hector
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 18 Gru 2004
Posty: 20
Miasto: Wrocław

hector
Poziom 7
Post#1 Post autora tematu 11 Paź 2010 23:00   

Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Czy macie taki sam problem z pilotem do HD 5000 a mianowicie działa tylko skierowany w linii prostej do dekodera. Pod kątem już nie działa. Myślałem najpierw, że to wina baterii. Włożyłem nowe, ale problem nie zniknął. Czyżby kąt działania pilota był tak mały ?
Pozdrawiam
Sławek

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 11 Paź 2010 23:00   



Powrót do góry
irek19
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 15 Kwi 2008
Posty: 1634
Miasto: daleko od szosy

irek19
Poziom 22
Post#2 12 Paź 2010 07:27   

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Tak ten typ ma. Mała modyfikacja w dekoderze powinna pomóc.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
hector
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 18 Gru 2004
Posty: 20
Miasto: Wrocław

hector
Poziom 7
Post#3 Post autora tematu 13 Paź 2010 20:19   

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Ale jaka modyfikacja ?
Może trochę coś więcej.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
lizi0
Poziom 12
Poziom 12


Dołączył: 10 Kwi 2003
Posty: 81
Miasto: Kraków

lizi0
Poziom 12
Post#4 18 Sty 2011 23:17   

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Witam,

Rozwiązaliście problem słabo działającego pilota?

Jeżeli tak to proszę o jakieś info.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 18 Sty 2011 23:17   



Powrót do góry
fajny5
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 12 Sie 2009
Posty: 164
Miasto: Piotrków Tryb.

fajny5
Poziom 14
Post#5 18 Sty 2011 23:46   

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Witam. Ta opcja jest możliwa tylko w dekoderze, a twój jest na gwarancji to raczej sobie odpuść.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 18 Sty 2011 23:46   



Powrót do góry
netTv
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 26 Sie 2004
Posty: 451
Miasto: Warszawa

netTv
Poziom 18
Post#6 18 Sty 2011 23:56   

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Popatrz na piloty Elmak.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 18 Sty 2011 23:56   



Powrót do góry
mazzieh84
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 29 Kwi 2009
Posty: 4
Miasto: Dobre Miasto

mazzieh84
Poziom 2
Post#7 09 Mar 2011 10:48   

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Witam!

Podkleję się do tematu, czy testował już ktoś te piloty Elmak? Działają z HD5000? Obecnie nie mam żadnego pilota gdyż orginalny się rozsypał, gdzieś była mowa o pilotach Vivanco Ur 2400. Brak jednak info na temat kompatybilności z CP hd 5000

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 09 Mar 2011 10:48   



Powrót do góry
romeok01
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 23 Lip 2006
Posty: 1507
Miasto: Opole

romeok01
Poziom 22
Post#8 09 Mar 2011 13:32   

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Piloty do tego tunera kupisz za 9 zł jakieś podróbki z Allegro, w pilocie można wymienić nadajnik podczerwieni, dioda, na jakąś mocniejszą i o większym kącie nadawania i powinno pomóc. Koszt takiej diody to około 1 zł.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> SAT Serwis -> Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Pilot od dekodera cyfrowego Polsatu działa na telewizor (32)
Pilot do dekodera Familijnego Cyfrowego Polsatu - szukam (4)
Dekoter z Cyfrowego Polsatu HD 5000 (2)
rc 9206 kod do dekodera polsatu hd 5000 (7)
podłączenie dekodera cyfrowego polsatu do tv grundig cuc741 (2)
Podział sygnału z dekodera Cyfrowego Polsatu niezależnie 2tv (5)
Tuner Cyfrowego polsatu HD 5000, świeci tylko STAND BY (1)
jaki pilot do cyfrowego polsatu? (6)
Uszkodzony pilot Cyfrowego Polsatu. (9)
moduł CI cyfrowego polsatu - brak listy kanałów cyfrowego polsatu (5)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.04 seconds

elektroda.pl temat RSS