Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> SAT Serwis ->Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
hector
Poziom 8
Miasto: Wrocław
Dołączył: 18 Gru 2004
Posty: 20
hector
Poziom 8
Post#1 11 Paź 2010 23:00  Autor tematu   

Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Czy macie taki sam problem z pilotem do HD 5000 a mianowicie działa tylko skierowany w linii prostej do dekodera. Pod kątem już nie działa. Myślałem najpierw, że to wina baterii. Włożyłem nowe, ale problem nie zniknął. Czyżby kąt działania pilota był tak mały ?
Pozdrawiam
Sławek

Pomocny post? + -1
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
irek19
Poziom 33
Miasto: daleko od szosy
Dołączył: 15 Kwi 2008
Posty: 1648
Pomógł: 233
Ocena postów: 20
irek19
Poziom 33
Post#2 12 Paź 2010 07:27    

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Tak ten typ ma. Mała modyfikacja w dekoderze powinna pomóc.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
hector
Poziom 8
Miasto: Wrocław
Dołączył: 18 Gru 2004
Posty: 20
hector
Poziom 8
Post#3 13 Paź 2010 20:19  Autor tematu   

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Ale jaka modyfikacja ?
Może trochę coś więcej.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
lizi0
Poziom 12
Miasto: Kraków
Dołączył: 10 Kwi 2003
Posty: 94
lizi0
Poziom 12
Post#4 18 Sty 2011 23:17    

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Witam,

Rozwiązaliście problem słabo działającego pilota?

Jeżeli tak to proszę o jakieś info.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
fajny5
Poziom 16
Miasto: Piotrków Tryb.
Dołączył: 12 Sie 2009
Posty: 166
Pomógł: 17
Ocena postów: 1
fajny5
Poziom 16
Post#5 18 Sty 2011 23:46    

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Witam. Ta opcja jest możliwa tylko w dekoderze, a twój jest na gwarancji to raczej sobie odpuść.

Pomocny post? + +2
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
netTv
Poziom 22
Miasto: Warszawa
Dołączył: 26 Sie 2004
Posty: 466
Pomógł: 45
Ocena postów: 10
netTv
Poziom 22
Post#6 18 Sty 2011 23:56    

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Popatrz na piloty Elmak.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
mazzieh84
Poziom 8
Miasto: Dobre Miasto
Dołączył: 29 Kwi 2009
Posty: 9
mazzieh84
Poziom 8
Post#7 09 Mar 2011 10:48    

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Witam!

Podkleję się do tematu, czy testował już ktoś te piloty Elmak? Działają z HD5000? Obecnie nie mam żadnego pilota gdyż orginalny się rozsypał, gdzieś była mowa o pilotach Vivanco Ur 2400. Brak jednak info na temat kompatybilności z CP hd 5000

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
romeok01
Poziom 34
Miasto: Opole
Dołączył: 23 Lip 2006
Posty: 1849
Pomógł: 297
Ocena postów: 171
romeok01
Poziom 34
Post#8 09 Mar 2011 13:32    

Re: Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu


Piloty do tego tunera kupisz za 9 zł jakieś podróbki z Allegro, w pilocie można wymienić nadajnik podczerwieni, dioda, na jakąś mocniejszą i o większym kącie nadawania i powinno pomóc. Koszt takiej diody to około 1 zł.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> SAT Serwis -> Pilot do dekodera HD 5000 Cyfrowego Polsatu
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Pilot od dekodera cyfrowego Polsatu działa na telewizor (32)
Pilot do dekodera Familijnego Cyfrowego Polsatu - szukam (4)
Dekoter z Cyfrowego Polsatu HD 5000 (2)
rc 9206 kod do dekodera polsatu hd 5000 (7)
podłączenie dekodera cyfrowego polsatu do tv grundig cuc741 (2)
Podział sygnału z dekodera Cyfrowego Polsatu niezależnie 2tv (5)
Tuner Cyfrowego polsatu HD 5000, świeci tylko STAND BY (1)
jaki pilot do cyfrowego polsatu? (6)
Uszkodzony pilot Cyfrowego Polsatu. (9)
moduł CI cyfrowego polsatu - brak listy kanałów cyfrowego polsatu (5)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.095 seconds

elektroda.pl temat RSS