Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



SONY STR-DE485E Jak zresetować amplituner?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum ->SONY STR-DE485E Jak zresetować amplituner? Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
celina69
Poziom 2
Miasto: Legnica
Dołączył: 03 Wrz 2010
Posty: 4
celina69
Poziom 2
Post#1 15 Paź 2010 13:41  Autor tematu   

SONY STR-DE485E Jak zresetować amplituner?


Witam,mam pytanie.Które przyciski należy nacisnąć aby zresetować ten amplituner? Ktoś pisał że trzeba jakieś 3 przyciski naraz wcisnąć ale nie wie jakie.Pomóżcie

Dodano po 16 [minuty]:

Swieci się cały czas speakers off i nic nie mogę zrobić.Przytrzymuje włącznik i niby wchodzi w tryb demo a później jak go włącze speakers off dalej świeci
Moderowano przez Grzegorz Markowski:

Koledze nie chce się nic samodzielnie zrobić, jak widzę.
Regulamin pkt. 16.
Kosz.
GM


Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Ad
Ad


Powrót do góry
Byneq
Poziom 25
Miasto: Katowice
Dołączył: 02 Maj 2007
Posty: 982
Pomógł: 33
Ocena postów: 44
Byneq
Poziom 25
Post#2 15 Paź 2010 15:32    

Re: SONY STR-DE485E Jak zresetować amplituner?


Opis jest w necie wystarczy poszukać:
FACTORY PRESET MODE
* All preset contents are reset to the default setting.
* Procedure:
While depressing the [VIDEO 1] and the SOUND FIELD [2CH]
buttons simultaneously, press the power ?/1 button to turn on
the main power. The message FACTORY appears and switch
off the set.
While depressing the [VIDEO 1] and the SOUND FIELD [2CH]
buttons simultaneously, press the power ?/1 button again. The
message FACTORY appears and the preset contents are reset to
the default values.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum -> SONY STR-DE485E Jak zresetować amplituner?
Strona 1 z 1



Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.137 seconds

elektroda.pl temat RSS