Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

SONY STR-DE485E Jak zresetować amplituner?


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum -> SONY STR-DE485E Jak zresetować amplituner?
Autor
Wiadomość
celina69
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 03 Wrz 2010
Posty: 4
Miasto: Legnica

Post#1 Post autora tematu 15 Paź 2010 13:41   

SONY STR-DE485E Jak zresetować amplituner?


Witam,mam pytanie.Które przyciski należy nacisnąć aby zresetować ten amplituner? Ktoś pisał że trzeba jakieś 3 przyciski naraz wcisnąć ale nie wie jakie.Pomóżcie

Dodano po 16 [minuty]:

Swieci się cały czas speakers off i nic nie mogę zrobić.Przytrzymuje włącznik i niby wchodzi w tryb demo a później jak go włącze speakers off dalej świeci
Moderowano przez Grzegorz Markowski:

Koledze nie chce się nic samodzielnie zrobić, jak widzę.
Regulamin pkt. 16.
Kosz.
GM

Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 15 Paź 2010 13:41   



Powrót do góry
   
Byneq
Poziom 20
Poziom 20


Dołączył: 02 Maj 2007
Posty: 857
Miasto: Stąd :-)

Post#2 15 Paź 2010 15:32   

Re: SONY STR-DE485E Jak zresetować amplituner?


Opis jest w necie wystarczy poszukać:
FACTORY PRESET MODE
* All preset contents are reset to the default setting.
* Procedure:
While depressing the [VIDEO 1] and the SOUND FIELD [2CH]
buttons simultaneously, press the power ?/1 button to turn on
the main power. The message FACTORY appears and switch
off the set.
While depressing the [VIDEO 1] and the SOUND FIELD [2CH]
buttons simultaneously, press the power ?/1 button again. The
message FACTORY appears and the preset contents are reset to
the default values.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum -> SONY STR-DE485E Jak zresetować amplituner?
Strona 1 z 1



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.055 seconds

elektroda.pl temat RSS