Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



jaki prostownik wybrać??


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Kosz -> Kosz Archiwum ->jaki prostownik wybrać?? Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
dniopers
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 11 Kwi 2010
Posty: 4

dniopers
Poziom 2
Post#1 19 Paź 2010 13:19  Autor tematu   

jaki prostownik wybrać??


Witam
Mam zamiar zakupić prostownik na allegro.
Największy akumulator jaki będzie ładował ma 220 ah (sporadycznie)
Co sądzicie o tym?
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Dodatkowo ma rozruch. Proszę o podpowiedź
Co sądzicie.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Ad


Ad


Ad


Powrót do góry
dniopers
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 11 Kwi 2010
Posty: 4

dniopers
Poziom 2
Post#2 20 Paź 2010 12:39  Autor tematu   

Re: jaki prostownik wybrać??


może inaczej
ten czy ten

PROSTOWNIK CYFROWY Z ROZRUCHEM RING RECB 320
czy
Prostownik z rozruchem TELWIN LEADER 150

Proszę o podpowiedź od strony znajomości firm jeżeli chodzi o parametry to mają podobne jak i cenę

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Ad


Ad


Ad


Powrót do góry
tadeuszgr
Poziom 16
Poziom 16


Dołączył: 14 Mar 2004
Posty: 349
Miasto: Ostrów Wielkopolski

tadeuszgr
Poziom 16
Post#3 11 Lis 2010 12:49    

Re: jaki prostownik wybrać??


Rozruch przy 32A to niezły bajer.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Ad


Ad


Ad


Powrót do góry
ninja_ziom
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 27 Wrz 2006
Posty: 66
Miasto: Gorzów Wlkp

ninja_ziom
Poziom 11
Post#4 12 Lis 2010 08:02    

Re: jaki prostownik wybrać??


Witam,
pozwolisz,że podepnę się pod temat,też mam zamiar kupić prostownik z tym,że ładował będę akumulatory(kwasowe-bezobsługowe) max do 100ah.
Nie mam pojęcia czym się sugerować przy zakupie,wydaje mi się,że lepsze są te z regulacją,a może wybrać automatyczny?
Najtańszy jaki znalazłemAby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
czy warto go kupić czy szukać czegoś lepszego?

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Kosz -> Kosz Archiwum -> jaki prostownik wybrać??
Strona 1 z 1




Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.04 seconds

elektroda.pl temat RSS