Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Temperatura topnienia cyny ołowiowej oraz bez ołowiowej


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum ->Temperatura topnienia cyny ołowiowej oraz bez ołowiowej Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
Lio85
Poziom 9
Dołączył: 06 Sty 2004
Posty: 29
Lio85
Poziom 9
Post#1 23 Paź 2010 08:30  Autor tematu   

Temperatura topnienia cyny ołowiowej oraz bez ołowiowej


Szanowni koledzy jeśli możecie mi pomóc z temperaturami jestem wdzięczny.
Nabyłem w ostatnim czasie stację lutowniczą ACHI PRO SC wszystko jest ok , ale nic mi nie wychodzi.

Interesują mnie narazie dwa tematy.

1. Jaka temperatura z AIR HOT z góry aby ładnie kulki powpadały w pady
2. Jaka temperatura od dołu aby podgrzać układ.

Na przykładzie to układ xbox 360 cpu oraz gpu.

Jaką temperaturę może przeżyć taki układ ile można go trzymać na piecu i czego się przestrzegać.

Za zainteresowanie wątkiem bardzo dziękuje.

Pozdrawiam Iras.

Pomocny post? + -2
Powrót do góry

Ad
Ad


Powrót do góry
cyferblat
Poziom 23
Dołączył: 28 Mar 2002
Posty: 792
Pomógł: 10
cyferblat
Poziom 23
Post#2 23 Paź 2010 08:51    

Re: Temperatura topnienia cyny ołowiowej oraz bez ołowiowej


Przyjacielu tu twój Pedagogos
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Pomocny post? + -1
Powrót do góry

Ad
Ad


Powrót do góry
Mirek Z.
Admin grupy RTV
Miasto: Opalenica
Dołączył: 30 Kwi 2002
Posty: 25238
Pomógł: 1094
Mirek Z.
Admin grupy RTV
Post#3 24 Paź 2010 06:38    

Re: Temperatura topnienia cyny ołowiowej oraz bez ołowiowej


Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany - p.11/p.15 (bezołowiowej), p.14, p.16.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum -> Temperatura topnienia cyny ołowiowej oraz bez ołowiowej
Strona 1 z 1



Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.132 seconds

elektroda.pl temat RSS