Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Livebox po odlaczeniu od zasilania sie nie laczy!


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Sieci, Internet -> Sieci Komputerowe ->Livebox po odlaczeniu od zasilania sie nie laczy! Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
rekrut323
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 27 Paź 2010
Posty: 2
Miasto: Mońki

rekrut323
Poziom 2
Post#1 Post autora tematu 27 Paź 2010 17:30   

Livebox po odlaczeniu od zasilania sie nie laczy!


Witam mam pewne problemy z swoim Liveboxem. Jak mam podpiete pod ethernet i jak odlaczylem go od zasilania i wylaczeylem komputer i puzniej chce go podlaczyc do zasilania i wlaczam komputer to nie chce podlaczyc sie do internetu pisze brak synchronizacji klucza wep jak podlacze go na usb to polaczy sie z internetem, ale wejdzie tylko na www.tp.pl i w konfiguracje. strasznie slaby ma transfer ok 60mb/s a podpisalem umowe na 6mb internet.
Karte sieciowa mam Ralink rt2500.
HELP!!! a i jeszcze jak przeinstaluje liveboxa to juz nie wyskakuje brak synchronizacji klucza wep

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 27 Paź 2010 17:30   



Powrót do góry
diodaled123
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 02 Lip 2010
Posty: 248
Miasto: Polska

diodaled123
Poziom 15
Post#2 27 Paź 2010 17:46   

Re: Livebox po odlaczeniu od zasilania sie nie laczy!


Opisz to dokładniej nie za wiele można z tego opisu wywnioskować.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 27 Paź 2010 17:46   



Powrót do góry
rekrut323
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 27 Paź 2010
Posty: 2
Miasto: Mońki

rekrut323
Poziom 2
Post#3 Post autora tematu 27 Paź 2010 17:49   

Re: Livebox po odlaczeniu od zasilania sie nie laczy!


Jak odlacze livebox'a od zasilania i puzniej go podlacze to internet nie chce sie polaczyc pisze brak synchronizacji klucza wep. Jak podlacze go na usb to polaczy sie internet ale wejdzie tylko na www.tp.pl a dalej psize nie mozna odczytac serwera! jak przeinstaluje neostrade to internet dziala do odlaczenia z zasilania.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 27 Paź 2010 17:49   



Powrót do góry
sanatarium
Poziom 19
Poziom 19


Dołączył: 23 Wrz 2003
Posty: 649
Miasto: okolice Tarnowskich Gor

sanatarium
Poziom 19
Post#4 28 Paź 2010 16:59   

Re: Livebox po odlaczeniu od zasilania sie nie laczy!


trzeba wejsc na livebox i go skonfigurowac, wpisac login i haslo do neostrady oraz zalozyc haslo do wifi, zapisujac wszystko i restartujac LB, moze byc uszkodzony, ze nie zapamietuje ustawien

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 28 Paź 2010 16:59   



Powrót do góry
hermes-80
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 13 Sty 2008
Posty: 9795

hermes-80
Poziom 26
Post#5 28 Paź 2010 17:11   

Re: Livebox po odlaczeniu od zasilania sie nie laczy!


Albo po pierwszej konfiguracji nie zapisałeś zmian i masz teraz tego efekt. Najlepiej restart do fabrycznych i ponowna konfiguracja bez zapominania o zapisywaniu ustawień. Poza tym WEP to już dinozaur czas przenieść się na WPA Exclamation

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Sieci, Internet -> Sieci Komputerowe -> Livebox po odlaczeniu od zasilania sie nie laczy!
Strona 1 z 1
Podobne tematy
w laptopie Hp po odlaczeniu zasilania obraz sie rozjasnia !! (7)
Advent QT 5500 Laptop restartuje sie po odlaczeniu zasilania (4)
Laczy sie z internetem, nie laczy z ustawieniami routera (6)
Komputer nie startuje po odlaczeniu od zasilania (7)
Livebox - brak internetu po odlaczeniu od pradu (3)
ARES..........czemu mi sie nie laczy????? (2)
ASMAX AR801MP nie laczy sie (1)
tl-wr340 wan sie nie laczy ;/ (1)
Laptop laczy sie z Wi-Fi, telefon NIE. (1)
ruter nie laczy sie z komputerem (3)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.093 seconds

elektroda.pl temat RSS