FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

Szukam taniego w eksploatacji kolor laser mfp

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Bin -> Bin Archives -> Szukam taniego w eksploatacji kolor laser mfp
Author
Poziom 5
Poziom 5

Post#1 Post from the author of the topic 29 Oct 2010 08:11   

Szukam taniego w eksploatacji kolor laser mfp

Bardzo proszę doświadczonych w tematyce kolegów o rade. Szukam taniego w eksploatacji urządzenia wielofunkcyjnego (z możliwością ksero). Do tej pory używałem Canon MP600 i byłem bardzo bardzo zadowolony, jednak podczas przeprowadzki uszkodziła się i odmówiła posłuszeństwa, chyba głowica pozasychała. Pomyślałem że czas pomyśleć o nowym urządzeniu. Skupiłem swoją uwagę na laserze ze względu na brak problemu z zasychającymi tuszami no i koszty eksploatacji. Lecz z pośród bogatej oferty nie mam bladego pojęcia co wybrać. Urządzenie nie musi być tanie w zakupie jednak chciałbym by było tanie w eksploatacji, tzn. by zużywało toner do końca bez żadnych czipowych ograniczeń i by można był kupić tanie zamienniki. Byłoby wspaniale gdyby nie zajmowało wiele miejsca (ale takie rzeczy to tylko w erze chyba). Oboje z żoną używamy drukarki w miarę regularnie, ksero też. Z góry dziękuję za pomoc.

P.S.
Ktoś polecił mi Xerox Phaser 6110 MFP.

Jednak słyszałem że często się psują czy to mit?

Pozdrawiam
DOCO
jaforspa(malpa)interia.pl
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 29 Oct 2010 08:11   

Back to top

leeart
Poziom 20
Poziom 20

Post#2 29 Oct 2010 09:14   

Re: Szukam taniego w eksploatacji kolor laser mfp

Ten Xerox to inaczej samsung. Samsun-gi mają tańsze tonery i ogólnie chyba są tańszy w zakupie. Teraz wszyscy producenci stosują chipy. Kup urządzenie do których można łatwo regenerować tonery lub sa tanie zamienniki dobrej jakości.
Back to top

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Bin -> Bin Archives -> Szukam taniego w eksploatacji kolor laser mfp
Page 1 of 1
Similar topics
Szukam taniego hostingu 1GB, MySQL. (14)

Page generation time: 0.085 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed