X

Audi A4 1.8T 98r- Nie odpala

dominik199 07 Nov 2010 11:11
  • #1 07 Nov 2010 11:11
    dominik199
    Level 13  
    Helpful post? (0)
    Witam wszystkich.
    Posiadam audi a4 1,8 Turbo z 98r i gdy chcę odpalić auto to odpala i po 2 sekundach gaśnie.Po podłączeniu się pod vaga wyskakuje tylko błąd: zawór daładowania turbiny.Adaptacja przepustnicy została zrobiona i nadal to samo.Gdy próbuję odpalić na tzw. Plaka to odpala tylko rzuca strasznie silnikiem na benzynie i gazie.Gaz sekwencja.reaguję każdy cylinder na odpięcie każdego wtryskiwacza ale mimo to silnik nie równo pracuje.Proszę o pomoc.
  • #2 07 Nov 2010 11:30
    T5
    Moderator Samochody
    Helpful post? (0)
    Immo.
  • #3 07 Nov 2010 11:35
    dominik199
    Level 13  
    Topic author Helpful post? (0)
    Kolego to czemu jak plaka wtrysne w przepustnicę to odpali i chodzi na benzynie i na gazie tylko że rzuca silnikiem i nie ma mocy.
  • #4 07 Nov 2010 11:45
    T5
    Moderator Samochody
    Helpful post? (0)
    A sprawdziłeś coś oprócz podłaczenia komputera?
  • #5 07 Nov 2010 12:15
    dominik199
    Level 13  
    Topic author Helpful post? (0)
    Iskra jest, pompa paliwa chodzi. A czy zawór doładowania turbiny moze byc tego przyczyną??
  • #6 07 Nov 2010 16:15
    T5
    Moderator Samochody
    Helpful post? (0)
    dominik199 wrote:
    Iskra jest, pompa paliwa chodzi.
    Do pełni szczęścia brakuje kompresji:D
  • #7 07 Nov 2010 17:54
    dominik199
    Level 13  
    Topic author Helpful post? (0)
    Kompresja też jest i to bardzo dobra.
  Search 4 million + Products
Browse Products