Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Bin -> Bin Archives -> WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500
Author
Message
talar49
Poziom 10
Poziom 10


Joined: 29 Oct 2010
Posts: 55
Location: Zwierzyn

Post#1 Post from the author of the topic 04 Dec 2010 10:55   

WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


Znalazłem przez program ze są dwie sieci chciał bym się podłączyć do tej pierwszej widocznej na obrazku. Posiadam router mv500 z wifi z orange freedm pro chciał bym sie podłączyc do innej sieci jak?
To view the material on this forum you must be logged in.

Helpful message? + -

Back to top
   
Ad


Ad


Post# 04 Dec 2010 10:55   



Back to top
   
DriverMSG
Admin grupy komputery
Admin grupy komputery


Joined: 28 Feb 2005
Posts: 30089
Location: Prowincja Liege

Post#2 04 Dec 2010 17:08   

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


Czy router posiada funkcję AP-Client?

Helpful message? + -

Back to top
   
talar49
Poziom 10
Poziom 10


Joined: 29 Oct 2010
Posts: 55
Location: Zwierzyn

Post#3 Post from the author of the topic 05 Dec 2010 09:55   

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


nie rozumiem nie znam się są 5 lampek ostatnia to Wifi
na pudełko są takie pkt jak:
-Kontrolki LED
-WiFI
-Głos(opcja)
-Wielokierunkowy odbiór
-Transfer danych do 3.1 Mbps
-Awaryjny akumulator
-Webmail
-Internet
-obsługa karty Ruim(opcja)

Dodano po 4 [minuty]:

raczej Jest WISP ale nie jestem pewny na 100% prosze zobaczyc zrzuty.
To view the material on this forum you must be logged in.
To view the material on this forum you must be logged in.
To view the material on this forum you must be logged in.

Helpful message? + -

Back to top
   
DriverMSG
Admin grupy komputery
Admin grupy komputery


Joined: 28 Feb 2005
Posts: 30089
Location: Prowincja Liege

Post#4 05 Dec 2010 14:43   

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


Po co nam screeny karty sieciowej?
Sprawdź w instrukcji routera, czy ten posiada opcje AP-Client.

Helpful message? + -

Back to top
   
piterus99
Poziom 26
Poziom 26


Joined: 24 Feb 2005
Posts: 9080
Location: Bolesławiec/Wrocław

Post#5 05 Dec 2010 17:55   

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


Przecież on Ci nie sieci pokazuje tylko jakie komputery są wpięte do Twojego routera...

Helpful message? + -

Back to top
   
talar49
Poziom 10
Poziom 10


Joined: 29 Oct 2010
Posts: 55
Location: Zwierzyn

Post#6 Post from the author of the topic 05 Dec 2010 18:57   

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


Router Axesstel MV510 VR jest urządzeniem dostępowym pozwalającym na bezprzewodowy dostęp do sieci CDMA EV-DO Rev. A w paśmie 450MHz. Może być doskonałą alternatywą na dostęp do internetu w miejscach gdzie nie ma możliwości podłączenia poprzez kabel (np. tymczasowe biura, miejsca konferencji itp.) Dzięki modułowi WLAN urządzenie pozwala na dostęp do sieci wielu komputerów jednocześnie. Dodatkowe porty LAN (RJ45) pozwalają na komunikację pomiędzy urządzeniami.
-------------------------------------------------------------------------------------------
dobra zał€żmy że mam tą opcje i ?

Helpful message? + -

Back to top
   
Ad


Ad


Post# 05 Dec 2010 18:57   



Back to top
   
piterus99
Poziom 26
Poziom 26


Joined: 24 Feb 2005
Posts: 9080
Location: Bolesławiec/Wrocław

Post#7 05 Dec 2010 19:00   

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


Czy ty nie rozumiesz, że a) nie masz tej opcji, b) pierwszy screen wyświetla co innego niż Ci się wydaje?

Helpful message? + -

Back to top
   
Ad


Ad


Post# 05 Dec 2010 19:00   



Back to top
   
talar49
Poziom 10
Poziom 10


Joined: 29 Oct 2010
Posts: 55
Location: Zwierzyn

Post#8 Post from the author of the topic 05 Dec 2010 19:02   

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


no nie mam ale mam wifi i chcem sie podłączyć do kogoś innego co wyszukało mi wyżej pomozesz?

Helpful message? + -

Back to top
   
piterus99
Poziom 26
Poziom 26


Joined: 24 Feb 2005
Posts: 9080
Location: Bolesławiec/Wrocław

Post#9 05 Dec 2010 19:05   

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


No ale gdzie masz liste sieci? Nie masz listy sieci dostępnych, tylko urzadzen podłączonych do Twojej - jeden, opisany jako "dzieci", co troche daje do myslenia;] a drugie to wlasnie router.
Nigdzie zadnych sieci nie widac.

Poza tym po co sie chcesz podlaczac do innej sieci, jak masz swoja?

Helpful message? + -

Back to top
   
talar49
Poziom 10
Poziom 10


Joined: 29 Oct 2010
Posts: 55
Location: Zwierzyn

Post#10 Post from the author of the topic 05 Dec 2010 19:06   

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


ale ten pierwszy to co?

Helpful message? + -

Back to top
   
piterus99
Poziom 26
Poziom 26


Joined: 24 Feb 2005
Posts: 9080
Location: Bolesławiec/Wrocław

Post#11 05 Dec 2010 19:08   

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


Czy Ty czytasz co ja pisze czy Ty nie czytasz? Ogarnij sie.

Helpful message? + -

Back to top
   
Ad


Ad


Post# 05 Dec 2010 19:08   



Back to top
   
talar49
Poziom 10
Poziom 10


Joined: 29 Oct 2010
Posts: 55
Location: Zwierzyn

Post#12 Post from the author of the topic 05 Dec 2010 19:14   

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


mozesz pi dać jakiś dobry program do wyszukania tych sieci? pliss

Helpful message? + -

Back to top
   
DriverMSG
Admin grupy komputery
Admin grupy komputery


Joined: 28 Feb 2005
Posts: 30089
Location: Prowincja Liege

Post#13 05 Dec 2010 19:17   

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


Dość tej przepychanki.
[talar49] Zacznij od edukacji w temacie, to jest forum techniczne, a nie przedszkole.
Regulamin pkt. 8.1, 11, 14, 15, 16. = Kosz.

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Bin -> Bin Archives -> WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500
Page 1 of 1
Similar topics
Re. Mam tablet Petagram z sieci Orange i gdzie mam się zgłosić z reklamacją. (4)
Egipt - wakacje :) na co mam uważać? Jak się przygotować? (17)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.07 seconds

elektroda.pl topic RSS feed