Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum -> WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500
Autor
Wiadomość
talar49
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 29 Paź 2010
Posty: 55
Miasto: Zwierzyn

Post#1 Post autora tematu 04 Gru 2010 10:55   

WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


Znalazłem przez program ze są dwie sieci chciał bym się podłączyć do tej pierwszej widocznej na obrazku. Posiadam router mv500 z wifi z orange freedm pro chciał bym sie podłączyc do innej sieci jak?
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 04 Gru 2010 10:55   



Powrót do góry
   
DriverMSG
Admin grupy komputery
Admin grupy komputery


Dołączył: 28 Lut 2005
Posty: 29417
Miasto: Prowincja Liege

Post#2 04 Gru 2010 17:08   

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


Czy router posiada funkcję AP-Client?
Powrót do góry
   
talar49
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 29 Paź 2010
Posty: 55
Miasto: Zwierzyn

Post#3 Post autora tematu 05 Gru 2010 09:55   

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


nie rozumiem nie znam się są 5 lampek ostatnia to Wifi
na pudełko są takie pkt jak:
-Kontrolki LED
-WiFI
-Głos(opcja)
-Wielokierunkowy odbiór
-Transfer danych do 3.1 Mbps
-Awaryjny akumulator
-Webmail
-Internet
-obsługa karty Ruim(opcja)

Dodano po 4 [minuty]:

raczej Jest WISP ale nie jestem pewny na 100% prosze zobaczyc zrzuty.
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Powrót do góry
   
DriverMSG
Admin grupy komputery
Admin grupy komputery


Dołączył: 28 Lut 2005
Posty: 29417
Miasto: Prowincja Liege

Post#4 05 Gru 2010 14:43   

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


Po co nam screeny karty sieciowej?
Sprawdź w instrukcji routera, czy ten posiada opcje AP-Client.
Powrót do góry
   
Ad





Post# 05 Gru 2010 14:43   



Powrót do góry
   
piterus99
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 24 Lut 2005
Posty: 9086
Miasto: Bolesławiec/Wrocław

Post#5 05 Gru 2010 17:55   

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


Przecież on Ci nie sieci pokazuje tylko jakie komputery są wpięte do Twojego routera...
Powrót do góry
   
talar49
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 29 Paź 2010
Posty: 55
Miasto: Zwierzyn

Post#6 Post autora tematu 05 Gru 2010 18:57   

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


Router Axesstel MV510 VR jest urządzeniem dostępowym pozwalającym na bezprzewodowy dostęp do sieci CDMA EV-DO Rev. A w paśmie 450MHz. Może być doskonałą alternatywą na dostęp do internetu w miejscach gdzie nie ma możliwości podłączenia poprzez kabel (np. tymczasowe biura, miejsca konferencji itp.) Dzięki modułowi WLAN urządzenie pozwala na dostęp do sieci wielu komputerów jednocześnie. Dodatkowe porty LAN (RJ45) pozwalają na komunikację pomiędzy urządzeniami.
-------------------------------------------------------------------------------------------
dobra zał€żmy że mam tą opcje i ?
Powrót do góry
   
piterus99
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 24 Lut 2005
Posty: 9086
Miasto: Bolesławiec/Wrocław

Post#7 05 Gru 2010 19:00   

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


Czy ty nie rozumiesz, że a) nie masz tej opcji, b) pierwszy screen wyświetla co innego niż Ci się wydaje?
Powrót do góry
   
talar49
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 29 Paź 2010
Posty: 55
Miasto: Zwierzyn

Post#8 Post autora tematu 05 Gru 2010 19:02   

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


no nie mam ale mam wifi i chcem sie podłączyć do kogoś innego co wyszukało mi wyżej pomozesz?
Powrót do góry
   
piterus99
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 24 Lut 2005
Posty: 9086
Miasto: Bolesławiec/Wrocław

Post#9 05 Gru 2010 19:05   

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


No ale gdzie masz liste sieci? Nie masz listy sieci dostępnych, tylko urzadzen podłączonych do Twojej - jeden, opisany jako "dzieci", co troche daje do myslenia;] a drugie to wlasnie router.
Nigdzie zadnych sieci nie widac.

Poza tym po co sie chcesz podlaczac do innej sieci, jak masz swoja?
Powrót do góry
   
talar49
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 29 Paź 2010
Posty: 55
Miasto: Zwierzyn

Post#10 Post autora tematu 05 Gru 2010 19:06   

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


ale ten pierwszy to co?
Powrót do góry
   
piterus99
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 24 Lut 2005
Posty: 9086
Miasto: Bolesławiec/Wrocław

Post#11 05 Gru 2010 19:08   

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


Czy Ty czytasz co ja pisze czy Ty nie czytasz? Ogarnij sie.
Powrót do góry
   
talar49
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 29 Paź 2010
Posty: 55
Miasto: Zwierzyn

Post#12 Post autora tematu 05 Gru 2010 19:14   

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


mozesz pi dać jakiś dobry program do wyszukania tych sieci? pliss
Powrót do góry
   
DriverMSG
Admin grupy komputery
Admin grupy komputery


Dołączył: 28 Lut 2005
Posty: 29417
Miasto: Prowincja Liege

Post#13 05 Gru 2010 19:17   

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


Dość tej przepychanki.
[talar49] Zacznij od edukacji w temacie, to jest forum techniczne, a nie przedszkole.
Regulamin pkt. 8.1, 11, 14, 15, 16. = Kosz.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum -> WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Re. Mam tablet Petagram z sieci Orange i gdzie mam się zgłosić z reklamacją. (4)
Egipt - wakacje :) na co mam uważać? Jak się przygotować? (17)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.053 seconds

elektroda.pl temat RSS