Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Kosz -> Kosz Archiwum ->WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
talar49
Poziom 10
Poziom 10
Miasto: Zwierzyn
Dołączył: 29 Paź 2010
Posty: 55
Ocena postów: 2
talar49
Poziom 10
Post#1 04 Gru 2010 10:55  Autor tematu   

WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


Znalazłem przez program ze są dwie sieci chciał bym się podłączyć do tej pierwszej widocznej na obrazku. Posiadam router mv500 z wifi z orange freedm pro chciał bym sie podłączyc do innej sieci jak?
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Oceń post: + +1 -
Powrót do góry
Ad

Ad
Ad


Powrót do góry
DriverMSG
Admin grupy komputery
Admin grupy komputery
Miasto: Prowincja Liege
Dołączył: 28 Lut 2005
Posty: 31726
Pomógł: 2630
Ocena postów: 385
DriverMSG
Admin grupy komputery
Post#2 04 Gru 2010 17:08    

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


Czy router posiada funkcję AP-Client?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Ad

Ad
Ad


Powrót do góry
talar49
Poziom 10
Poziom 10
Miasto: Zwierzyn
Dołączył: 29 Paź 2010
Posty: 55
Ocena postów: 2
talar49
Poziom 10
Post#3 05 Gru 2010 09:55  Autor tematu   

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


nie rozumiem nie znam się są 5 lampek ostatnia to Wifi
na pudełko są takie pkt jak:
-Kontrolki LED
-WiFI
-Głos(opcja)
-Wielokierunkowy odbiór
-Transfer danych do 3.1 Mbps
-Awaryjny akumulator
-Webmail
-Internet
-obsługa karty Ruim(opcja)

Dodano po 4 [minuty]:

raczej Jest WISP ale nie jestem pewny na 100% prosze zobaczyc zrzuty.
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Ad

Ad
Ad


Powrót do góry
DriverMSG
Admin grupy komputery
Admin grupy komputery
Miasto: Prowincja Liege
Dołączył: 28 Lut 2005
Posty: 31726
Pomógł: 2630
Ocena postów: 385
DriverMSG
Admin grupy komputery
Post#4 05 Gru 2010 14:43    

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


Po co nam screeny karty sieciowej?
Sprawdź w instrukcji routera, czy ten posiada opcje AP-Client.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Ad

Ad
Ad


Powrót do góry
piterus99
Poziom 26
Poziom 26
Miasto: Bolesławiec/Wrocław
Dołączył: 24 Lut 2005
Posty: 9052
Pomógł: 1076
Ocena postów: 35
piterus99
Poziom 26
Post#5 05 Gru 2010 17:55    

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


Przecież on Ci nie sieci pokazuje tylko jakie komputery są wpięte do Twojego routera...

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Ad

Ad
Ad


Powrót do góry
talar49
Poziom 10
Poziom 10
Miasto: Zwierzyn
Dołączył: 29 Paź 2010
Posty: 55
Ocena postów: 2
talar49
Poziom 10
Post#6 05 Gru 2010 18:57  Autor tematu   

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


Router Axesstel MV510 VR jest urządzeniem dostępowym pozwalającym na bezprzewodowy dostęp do sieci CDMA EV-DO Rev. A w paśmie 450MHz. Może być doskonałą alternatywą na dostęp do internetu w miejscach gdzie nie ma możliwości podłączenia poprzez kabel (np. tymczasowe biura, miejsca konferencji itp.) Dzięki modułowi WLAN urządzenie pozwala na dostęp do sieci wielu komputerów jednocześnie. Dodatkowe porty LAN (RJ45) pozwalają na komunikację pomiędzy urządzeniami.
-------------------------------------------------------------------------------------------
dobra zał€żmy że mam tą opcje i ?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
piterus99
Poziom 26
Poziom 26
Miasto: Bolesławiec/Wrocław
Dołączył: 24 Lut 2005
Posty: 9052
Pomógł: 1076
Ocena postów: 35
piterus99
Poziom 26
Post#7 05 Gru 2010 19:00    

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


Czy ty nie rozumiesz, że a) nie masz tej opcji, b) pierwszy screen wyświetla co innego niż Ci się wydaje?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
talar49
Poziom 10
Poziom 10
Miasto: Zwierzyn
Dołączył: 29 Paź 2010
Posty: 55
Ocena postów: 2
talar49
Poziom 10
Post#8 05 Gru 2010 19:02  Autor tematu   

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


no nie mam ale mam wifi i chcem sie podłączyć do kogoś innego co wyszukało mi wyżej pomozesz?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Ad

Ad
Ad


Powrót do góry
piterus99
Poziom 26
Poziom 26
Miasto: Bolesławiec/Wrocław
Dołączył: 24 Lut 2005
Posty: 9052
Pomógł: 1076
Ocena postów: 35
piterus99
Poziom 26
Post#9 05 Gru 2010 19:05    

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


No ale gdzie masz liste sieci? Nie masz listy sieci dostępnych, tylko urzadzen podłączonych do Twojej - jeden, opisany jako "dzieci", co troche daje do myslenia;] a drugie to wlasnie router.
Nigdzie zadnych sieci nie widac.

Poza tym po co sie chcesz podlaczac do innej sieci, jak masz swoja?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
talar49
Poziom 10
Poziom 10
Miasto: Zwierzyn
Dołączył: 29 Paź 2010
Posty: 55
Ocena postów: 2
talar49
Poziom 10
Post#10 05 Gru 2010 19:06  Autor tematu   

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


ale ten pierwszy to co?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
piterus99
Poziom 26
Poziom 26
Miasto: Bolesławiec/Wrocław
Dołączył: 24 Lut 2005
Posty: 9052
Pomógł: 1076
Ocena postów: 35
piterus99
Poziom 26
Post#11 05 Gru 2010 19:08    

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


Czy Ty czytasz co ja pisze czy Ty nie czytasz? Ogarnij sie.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
talar49
Poziom 10
Poziom 10
Miasto: Zwierzyn
Dołączył: 29 Paź 2010
Posty: 55
Ocena postów: 2
talar49
Poziom 10
Post#12 05 Gru 2010 19:14  Autor tematu   

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


mozesz pi dać jakiś dobry program do wyszukania tych sieci? pliss

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
DriverMSG
Admin grupy komputery
Admin grupy komputery
Miasto: Prowincja Liege
Dołączył: 28 Lut 2005
Posty: 31726
Pomógł: 2630
Ocena postów: 385
DriverMSG
Admin grupy komputery
Post#13 05 Gru 2010 19:17    

Re: WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500


Dość tej przepychanki.
[talar49] Zacznij od edukacji w temacie, to jest forum techniczne, a nie przedszkole.
Regulamin pkt. 8.1, 11, 14, 15, 16. = Kosz.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Kosz -> Kosz Archiwum -> WiFi-jak się podłączyć do sieci mam router mv500
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Re. Mam tablet Petagram z sieci Orange i gdzie mam się zgłosić z reklamacją. (4)
Egipt - wakacje :) na co mam uważać? Jak się przygotować? (17)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.068 seconds

elektroda.pl temat RSS