Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



WinRaR problem. Gdzie zapisuje pliki?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software ->WinRaR problem. Gdzie zapisuje pliki? Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Zarządzanie firmą
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
gracjan122
Poziom 2
Dołączył: 19 Wrz 2010
Posty: 4
gracjan122
Poziom 2
Post#1 24 Gru 2010 11:18  Autor tematu   

WinRaR problem. Gdzie zapisuje pliki?


Mam pytanie. Wypakowywalem plik ok 4 Gb. I nie kliknąlem wypakuj do pliku tylko poprostu 2 razy na niego kliknąlem. Teraz niewiem gdzie mi go zapisalo a zjadlo mi cale miejsce na dysku C. Plis odp. Gdzie mi go zapisalo????

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
fascynat
Poziom 24
Dołączył: 04 Wrz 2005
Posty: 757
Pomógł: 64
Ocena postów: 7
fascynat
Poziom 24
Post#2 24 Gru 2010 11:21    

Re: WinRaR problem. Gdzie zapisuje pliki?


Przycisk Start/Wyszukaj i wpisz część nazwy pliku lub wyszukaj po dacie utworzenia pliku.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
gracjan122
Poziom 2
Dołączył: 19 Wrz 2010
Posty: 4
gracjan122
Poziom 2
Post#3 24 Gru 2010 11:23  Autor tematu   

Re: WinRaR problem. Gdzie zapisuje pliki?


a jak wyszukac po dacie pliku>?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Kolobos
Spec od komputerów
Miasto: Warszawa
Dołączył: 13 Cze 2003
Posty: 46764
Pomógł: 8594
Ocena postów: 636
Kolobos
Spec od komputerów
Post#4 24 Gru 2010 11:37    

Re: WinRaR problem. Gdzie zapisuje pliki?


Po kliknieciu na plik rar nic sie nie wypakowuje (o ile to nie sfx) tylko otwiera sie okno programu z zawartoscia pliku, masz tam tez podana nazwe spakowanego pliku i po niej szukaj. Jezeli kliknales na spakowany plik w oknie winrar'a to wypakowal sie do temp.

Uzyj np. TFC http://oldtimer.geekstogo.com/TFC.exe ktory usunie automatycznie wszystkie pliki z temp.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Matuzalem
Poziom 43
Miasto: Olsztyn
Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 14845
Pomógł: 1274
Matuzalem
Poziom 43
Post#5 24 Gru 2010 11:39    

Re: WinRaR problem. Gdzie zapisuje pliki?


Problemy na takim poziomie Autor raczy rozwiązać samemu (używając "F1").

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> WinRaR problem. Gdzie zapisuje pliki?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
WinRAR - spakowane pliki zabezpieczone hasłem. (14)
[25.05.2011]excel zapisuje pliki w innym formacie (4)
Jaki program zapisuje pliki DUMP.m , FLOG.m , PSHT.m , Abld (2)
WinRar - problem z hasłem (11)
pomocy gdzie win 98 to zapisuje (24)
Gdzie na dysku zapisuje się archiwum z gg ? (3)
Gdzie zapisuje sie update Ewido (2)
Gdzie mhdd zapisuje logi na dysku? (5)
Opera - gdzie zapisuje tymczasowe hasła i loginy? (6)
Gdzie zapisuje sie licencja dowolnego programu? (3)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.076 seconds

elektroda.pl temat RSS