Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



dobry termos - jakiej firmy gdzie kupic?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> AGD Giełda -> AGD Co kupić? ->dobry termos - jakiej firmy gdzie kupic? Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Zestawy AGD
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
infinity
Specjalista od telefonów
Dołączył: 13 Gru 2001
Posty: 1167
Pomógł: 5
Ocena postów: 4
infinity
Specjalista od telefonów
Post#1 10 Paź 2004 23:13  Autor tematu   

dobry termos - jakiej firmy gdzie kupic?


Pytanie moze smieszne ale potrzebuje termos(0,5l), troche juz sie rozgladalem niestety w dzisiejszych czasach chinszczyzny i kiczu nie moge nic ciekawego dostac..

moze ktos przerabial temat i pomoze,
pozdrawiam

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
rado_
Poziom 22
Miasto: Olsztyn
Dołączył: 20 Wrz 2004
Posty: 680
Pomógł: 46
rado_
Poziom 22
Post#2 11 Paź 2004 17:28    

dobry termos - jakiej firmy gdzie kupic?


moim zdaniem chyb najlepszym wyjsciem jest zakup termosu ze stali nierdzewnej
plusy:
nie zbije sie (tak jak to jest w innych termsach ze szklana butelka w srodku)
wygodny nalewak( w formie wciskanego korka 1 raz wciskasz otwierasz 2 raz zamykasz)
mozna je kupic w hipermarketach (real,tesco itp) czasami jest na nie promocja
Pozdrawiam Rado_

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> AGD Giełda -> AGD Co kupić? -> dobry termos - jakiej firmy gdzie kupic?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
jakiej firmy pralke kupić (4)
Jakiej firmy odkurzacz do 400 zł ? (7)
jakiej firmy płyta indukcyjna? (27)
Jakiej firmy Odkurzacz centralny... (8)
Płyta indukcyjna jakiej firmy? (2)
Klimatyzator jakiej firmy wybrać? (1)
Jaki zakupić odkurzacz i jakiej firmy? (1914)
Jaką pralke jakiej firmy kupić? (18)
elektryczny podgrzewacz wody jakiej firmy? (1)
Jakiej firmy garnki do Płyty indukcyjnej ? (11)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.072 seconds

elektroda.pl temat RSS