Elektroda.pl
Elektroda.pl
X

Wyszukiwarki naszych partnerów

Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME
Kategoria: Kamery IP / Alarmy / Automatyka Bram
Montersi
Proszę, dodaj wyjątek elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Po instalacji xp brak internetu

jarcys 05 Sty 2011 22:41 2542 7
  • #1 05 Sty 2011 22:41
    jarcys
    Poziom 22  

    Brak modenu w menedżer urzadzeń system xp
    ID płyty głównej 12/24/2007-NV-MCP61-6A61KG08C-00
    Gdzie znajde sterowniki do tej karty.

  • #2 05 Sty 2011 22:49
    scotch
    Poziom 27  

    Poszukaj na elektrodzie .Taki stary i nie umie google i elektroda szukaj :(

  • #3 05 Sty 2011 22:53
    Kolobos
    Spec od komputerów

    Naucz sie korzystac z wyszukiwarki:
    ID płyty głównej 12/24/2007-NV-MCP61-6A61KG08C-00
    Nazwa płyty głównej Gigabyte GA-M61SME-S2L v2

    Do jakiej karty? To plyta glowna, wszystko jest na stronie producenta.

    Ta plyta nie ma modemu..

  • #4 05 Sty 2011 22:55
    Elprofesional
    Poziom 16  

    jarcys napisał:
    Brak modenu w menedżer urzadzeń system xp
    ID płyty głównej 12/24/2007-NV-MCP61-6A61KG08C-00
    Gdzie znajde sterowniki do tej karty.


    Czym się łączysz z internetem ?? Dialup modemowo ??

    Czy masz modem ADSL przez USB , lub inne połączenia ??

  • #5 05 Sty 2011 23:32
    jarcys
    Poziom 22  

    TL-WR340G ROUTER właśnie nie moge sie połączyć tym.

  • #6 05 Sty 2011 23:44
    Kolobos
    Spec od komputerów

    Potrafisz podac jakies szczegoly? Jezeli nie to raczej nie mozna Ci pomoc. Zainstaluj sterowniki do karty i ustaw wszystko poprawnie to sie polaczysz.

  • #8 06 Sty 2011 03:13
    DriverMSG
    Admin grupy komputery

    Regulamin pkt. 8.1, 14, 16.

Szybka odpowiedź lub zadaj pytanie
Dziękuję Ci. Ta wiadomość oczekuje na moderatora.
 Szukaj w ofercie
Zamknij 
Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME