Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Jak włączyć wi-fi w routerze axesstel ?


  Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> WiFi Networks ->Jak włączyć wi-fi w routerze axesstel ? Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
ormo2010
Level 11
Location: Wieś
Joined: 14 Oct 2010
Posts: 71
Helped: 2
Post rating: 7
ormo2010
Level 11
Post#1 06 Jan 2011 10:18  Topic author   

Jak włączyć wi-fi w routerze axesstel ?


Witam!
Posiadam router bezprzewodowy AXESSTELL MV410r,
i mam problem, ponieważ nie umiem w nim włączyć WI-FI.
Proszę o dokładną instrukcję jak to włączyć.
Zdjęcie mojego routera:

Jak włączyć wi-fi w routerze axesstel ?

Helpful post? + +2
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
lysy1980
Level 29
Location: Lublin
Joined: 05 Jan 2005
Posts: 1511
Helped: 89
Post rating: 19
lysy1980
Level 29
Post#2 06 Jan 2011 10:20    

Re: Jak włączyć wi-fi w routerze axesstel ?


http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1338332.html
Ósmy post.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
ormo2010
Level 11
Location: Wieś
Joined: 14 Oct 2010
Posts: 71
Helped: 2
Post rating: 7
ormo2010
Level 11
Post#3 06 Jan 2011 11:00  Topic author   

Re: Jak włączyć wi-fi w routerze axesstel ?


Nadal nie wiem jak włączyć :cry:

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
MrMajst3r
Level 21
Location: Pszczyna
Joined: 08 Sep 2010
Posts: 507
Helped: 56
Post rating: 58
MrMajst3r
Level 21
Post#4 06 Jan 2011 11:33  Helpful post   

Re: Jak włączyć wi-fi w routerze axesstel ?


Na komputerze do którego podłączony jest router klikasz Start -> Uruchom -> cmd -> Enter -> ipconfig -> Enter

Szukasz wpisu "brama domyślna". Następnie adres IP który jest tam podany wpisujesz w przeglądarce. Przy logowaniu domyślnie używasz danych "admin" lub "root" i "1234". Jeśli nie zadziała, szukaj domyślnego loginu i hasła w instrukcji.

Po zalogowaniu wchodzisz w Advanced, Wireless Settings i tam znajdziesz odpowiednią opcję (przypuszczam on/off lub enabled/disabled).

Potem odpowiednio zabezpiecz sieć s Setup, Wireless Settings.

Informacje o nazwach w menu pochodzą z innego tematu, nie gwarantuję że u Ciebie wyglądać to będzie tak samo.

Pozdrawiam, MrMajst3r.

Helpful post? + -2
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> WiFi Networks -> Jak włączyć wi-fi w routerze axesstel ?
Page 1 of 1

Similar topics to jak włączyć wi-fi w routerze axesstel ?

klonowanie mac w routerze axesstel MV410 (6)
Jak włączyć WiFi w routerze Edimex AR-7084g? (4)
ZTE ZXV10 W300 - Jak włączyć Wi-Fi \'n\' w routerze? (12)
Wyłączony dhcp w routerze tp link wr 740n - jak włączyć z powrotem? (2)
TP-Link TL WR340G - BitComet 1.18- jak włączyć nasłuchiwanie portów w routerze? (13)
Axesstel MV 610 - Jak naprawić ruter Axesstel MV 610 (2)
Nie potrafię włączyć wifi w routerze mv400. (1)
Router Axesstel MV500 - Jak podłączyć Router Axesstel MV500 do modemu UPC (6)
axesstel - axesstel MV411R firmware (1)
axesstel mv610 - jak zwiększyć zasięg wifi (2)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.089 seconds