Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Jak włączyć wi-fi w routerze axesstel ?


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieci WiFi -> Jak włączyć wi-fi w routerze axesstel ?
Autor
Wiadomość
ormo2010
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 14 Paź 2010
Posty: 76
Miasto: Wieś

Post#1 Post autora tematu 06 Sty 2011 11:18   

Jak włączyć wi-fi w routerze axesstel ?


Witam!
Posiadam router bezprzewodowy AXESSTELL MV410r,
i mam problem, ponieważ nie umiem w nim włączyć WI-FI.
Proszę o dokładną instrukcję jak to włączyć.
Zdjęcie mojego routera:

Jak włączyć wi-fi w routerze axesstel ?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 06 Sty 2011 11:18   





Powrót do góry
   
lysy1980
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 05 Sty 2005
Posty: 1401
Miasto: Lublin

Post#2 06 Sty 2011 11:20   

Re: Jak włączyć wi-fi w routerze axesstel ?


http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1338332.html
Ósmy post.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 06 Sty 2011 11:20   





Powrót do góry
   
ormo2010
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 14 Paź 2010
Posty: 76
Miasto: Wieś

Post#3 Post autora tematu 06 Sty 2011 12:00   

Re: Jak włączyć wi-fi w routerze axesstel ?


Nadal nie wiem jak włączyć :cry:
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 06 Sty 2011 12:00   





Powrót do góry
   
MrMajst3r
Poziom 17
Poziom 17


Dołączył: 08 Wrz 2010
Posty: 389
Miasto: Pszczyna

Post#4 06 Sty 2011 12:33pomocny post - solucja   

Re: Jak włączyć wi-fi w routerze axesstel ?


Na komputerze do którego podłączony jest router klikasz Start -> Uruchom -> cmd -> Enter -> ipconfig -> Enter

Szukasz wpisu "brama domyślna". Następnie adres IP który jest tam podany wpisujesz w przeglądarce. Przy logowaniu domyślnie używasz danych "admin" lub "root" i "1234". Jeśli nie zadziała, szukaj domyślnego loginu i hasła w instrukcji.

Po zalogowaniu wchodzisz w Advanced, Wireless Settings i tam znajdziesz odpowiednią opcję (przypuszczam on/off lub enabled/disabled).

Potem odpowiednio zabezpiecz sieć s Setup, Wireless Settings.

Informacje o nazwach w menu pochodzą z innego tematu, nie gwarantuję że u Ciebie wyglądać to będzie tak samo.

Pozdrawiam, MrMajst3r.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieci WiFi -> Jak włączyć wi-fi w routerze axesstel ?
Strona 1 z 1



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.069 seconds

elektroda.pl temat RSS