Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Jak włączyć wi-fi w routerze axesstel ?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieci WiFi ->Jak włączyć wi-fi w routerze axesstel ? Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Płyty i platformy serwerowe
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
ormo2010
Poziom 11
Miasto: Wieś
Dołączył: 14 Paź 2010
Posty: 71
Pomógł: 2
Ocena postów: 5
ormo2010
Poziom 11
Post#1 06 Sty 2011 10:18  Autor tematu   

Jak włączyć wi-fi w routerze axesstel ?


Witam!
Posiadam router bezprzewodowy AXESSTELL MV410r,
i mam problem, ponieważ nie umiem w nim włączyć WI-FI.
Proszę o dokładną instrukcję jak to włączyć.
Zdjęcie mojego routera:

Jak włączyć wi-fi w routerze axesstel ?

Pomocny post? + +2
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
lysy1980
Poziom 29
Miasto: Lublin
Dołączył: 05 Sty 2005
Posty: 1476
Pomógł: 85
Ocena postów: 13
lysy1980
Poziom 29
Post#2 06 Sty 2011 10:20    

Re: Jak włączyć wi-fi w routerze axesstel ?


http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1338332.html
Ósmy post.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
ormo2010
Poziom 11
Miasto: Wieś
Dołączył: 14 Paź 2010
Posty: 71
Pomógł: 2
Ocena postów: 5
ormo2010
Poziom 11
Post#3 06 Sty 2011 11:00  Autor tematu   

Re: Jak włączyć wi-fi w routerze axesstel ?


Nadal nie wiem jak włączyć :cry:

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
MrMajst3r
Poziom 21
Miasto: Pszczyna
Dołączył: 08 Wrz 2010
Posty: 494
Pomógł: 51
Ocena postów: 43
MrMajst3r
Poziom 21
Post#4 06 Sty 2011 11:33Pomocny post    

Re: Jak włączyć wi-fi w routerze axesstel ?


Na komputerze do którego podłączony jest router klikasz Start -> Uruchom -> cmd -> Enter -> ipconfig -> Enter

Szukasz wpisu "brama domyślna". Następnie adres IP który jest tam podany wpisujesz w przeglądarce. Przy logowaniu domyślnie używasz danych "admin" lub "root" i "1234". Jeśli nie zadziała, szukaj domyślnego loginu i hasła w instrukcji.

Po zalogowaniu wchodzisz w Advanced, Wireless Settings i tam znajdziesz odpowiednią opcję (przypuszczam on/off lub enabled/disabled).

Potem odpowiednio zabezpiecz sieć s Setup, Wireless Settings.

Informacje o nazwach w menu pochodzą z innego tematu, nie gwarantuję że u Ciebie wyglądać to będzie tak samo.

Pozdrawiam, MrMajst3r.

Pomocny post? + -2
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieci WiFi -> Jak włączyć wi-fi w routerze axesstel ?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
klonowanie mac w routerze axesstel MV410 (6)
Jak włączyć WiFi w routerze Edimex AR-7084g? (4)
ZTE ZXV10 W300 - Jak włączyć Wi-Fi \'n\' w routerze? (12)
Wyłączony dhcp w routerze tp link wr 740n - jak włączyć z powrotem? (2)
TP-Link TL WR340G - BitComet 1.18- jak włączyć nasłuchiwanie portów w routerze? (13)
Axesstel MV 610 - Jak naprawić ruter Axesstel MV 610 (2)
Nie potrafię włączyć wifi w routerze mv400. (1)
Router Axesstel MV500 - Jak podłączyć Router Axesstel MV500 do modemu UPC (6)
axesstel - axesstel MV411R firmware (1)
axesstel mv610 - jak zwiększyć zasięg wifi (2)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.109 seconds

elektroda.pl temat RSS