Elektroda.pl
Elektroda.pl
X

Wyszukiwarki naszych partnerów

Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME
Kategoria: Kamery IP / Alarmy / Automatyka Bram
Montersi
Proszę, dodaj wyjątek elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Ford galaxy 1998 1,9 TDI Webasto się nie uruchamia

bernard18 09 Sty 2011 19:39 5902 7
  • #1 09 Sty 2011 19:39
    bernard18
    Poziom 2  

    mam problem z webastem nie zalancza się

  • #2 09 Sty 2011 19:53
    T5
    Moderator Samochody

    Więc napraw.

  • #3 09 Sty 2011 19:59
    bernard18
    Poziom 2  

    ale jak

    Dodano po 27 [sekundy]:

    ale jak uruchomić to

    Dodano po 26 [sekundy]:

    ale jak uruchomić to, czy to się samoczynnie uruchamia

  • #4 09 Sty 2011 20:06
    T5
    Moderator Samochody

    Użyj szukajki.

  • #5 09 Sty 2011 20:20
    bernard18
    Poziom 2  

    jakiej?

  • #6 09 Sty 2011 20:31
    T5
    Moderator Samochody

    Internetowej-po wpisaniu d3wz nie odpala-wyniki-http://poszukaj.elektroda.pl/search.php?sid=

  • #7 09 Sty 2011 23:16
    Medardo2
    Poziom 2  

    Witam podgrzewacz silnika włącza sie automatycznie w temp.5 stopni i niżej , jeżeli zamilkł w tej tęperatuże to morze swieca żarowa sie przepaliła, lub pompka paliwa przestala działać . Sprawdż również czujnik tęperatóry na podszybiu od strony kierowcy , złącz na krótko przewody jeśli jest uszkodzony to powinno włączyć dogrzewacz ale przy zapalonym silniku .

  • #8 10 Sty 2011 10:10
    bernard18
    Poziom 2  

    dzięki za informację

Szybka odpowiedź lub zadaj pytanie
Dziękuję Ci. Ta wiadomość oczekuje na moderatora.
 Szukaj w ofercie
Zamknij 
Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME