Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Urządzenia Mobilne -> Nawigacje Hardware -> Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?
Autor
Wiadomość
shazza
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 28 Paź 2003
Posty: 52

Post#1 Post autora tematu 31 Sty 2011 15:04   

Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Jestem laikiem.Jak mam wgrać muzykę i pliki tekstowe?Potrzebuję karty SD czy mogę wgrać bezpośrednio na Larka?Pozdrawiam.
Powrót do góry
   
among
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 07 Cze 2010
Posty: 1378

Post#2 31 Sty 2011 15:22   

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Możesz bezpośrednio na nawigację. Zrobisz to za pomocą kabla USB.

Sterowniki oraz program do synchronizacji znajdziesz tutaj: Link
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 31 Sty 2011 15:22   





Powrót do góry
   
shazza
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 28 Paź 2003
Posty: 52

Post#3 Post autora tematu 31 Sty 2011 15:55   

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Ale do jakiego katalogu wgrać bo nie są widoczne

Dodano po 1 [minuty]:

W katalogu teksty mam tylko plik Residentflash

Dodano po 13 [minuty]:

Poza tym nie da sie wgrać plików większych jak 512 kb...
Powrót do góry
   
among
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 07 Cze 2010
Posty: 1378

Post#4 31 Sty 2011 16:05   

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Zrób nowy folder i wgraj muzykę. Koniecznym się konwersja do formatu WMA.
Tak samo należy uczynić w przypadku plików tekstowych. Lark obsługuje tylko pliki TXT.

Wszystkie pliki oczywiście wgrywamy do katalogu głównego: NANDFlash
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 31 Sty 2011 16:05   





Powrót do góry
   
Pontikos
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 02 Maj 2008
Posty: 4231
Miasto: Łódz

Post#5 31 Sty 2011 19:01   

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Alternatywnie- bo po co konwertowac wszystko do WMA czy innego WMV:

1. przygotowac karte SD (najlepiej do 2GB)
2. wgrac DOWOLNEGO formatu plik multimedialny
3. sciagnac odtwarzacz TCPMP (Link) i skopiowac go takze na karte SD
4. ustawic jako sciezke do nawigacji ten odtwarzacz
5. kliknac nawigacja - uruchomiony odtwarzacz odtwarza praktycznie wszystko :)
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 31 Sty 2011 19:01   





Powrót do góry
   
shazza
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 28 Paź 2003
Posty: 52

Post#6 Post autora tematu 31 Sty 2011 21:53   

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


a w którym pliku ustawiam ścieżkę nawigacji?
Powrót do góry
   
among
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 07 Cze 2010
Posty: 1378

Post#7 31 Sty 2011 23:55   

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Ustawienia->Nawigacja
Powrót do góry
   
krzysiek41
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 20 Lut 2008
Posty: 3
Miasto: Osowiec

Post#8 10 Lut 2011 10:15   

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Witam, mam Lark-a 50.3 i już skopiowałem proponowany player na sd,tylko nie ustawiłem tej ścieżki ,pytanie moje jak przestawię tą ścieżkę- na player to jak będzie działała nawigacja?Bo tam jest przecież ustawiona ścieżka do mapy...
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 10 Lut 2011 10:15   





Powrót do góry
   
Pontikos
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 02 Maj 2008
Posty: 4231
Miasto: Łódz

Post#9 10 Lut 2011 10:17   

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Aplikacje beda dzialaly zamiennie oczywiscie.
Jesli chcesz miec mozliwosc ich prostego i szybkiego uruchamiania na raz, sugeruje odblokowac urzadzenie - w wielu dobrze przygotowanych Odblokowaniach jest ten wlasnie Player i gotowe ikony na Pulpicie.
Powrót do góry
   
krzysiek41
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 20 Lut 2008
Posty: 3
Miasto: Osowiec

Post#10 10 Lut 2011 23:47   

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Może to śmieszne pytanie,ale jak poznać iż urządzenie jest odblokowane,bo kupując go, w opisie na allegro pisało ,,odblokowany" ...
Powrót do góry
   
Pontikos
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 02 Maj 2008
Posty: 4231
Miasto: Łódz

Post#11 11 Lut 2011 16:07   

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Na odblokowanym urzadzeniu masz przede wszystkim:

1. mozliwosc wylaczenia fabrycznego MENU
2. uruchomienia dowolnego, wlasnego programu nawigacyjnego
3. dostep do Pulpitu / Explorera plikow Windows
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Urządzenia Mobilne -> Nawigacje Hardware -> Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Lark FreeBird - Jak zainstalować Automapę na Lark FreeBird (14)
Oprogramowanie do 6610. Czy można wgrać? Skąd pobrać? Jak wgrać? (1)
Lark 35AT - Lark 35AT biały ekran po upadku - jak sprawdzić czy to LCD? (3)
Lark 43.0 - Jak wgrać nowszego windowsa CE? (2)
Jak wgrać nowe oprogramowanie do Lark 35.6 (4)
Lark FreeBird 50.2 jak wgrać mapę? (7)
Lark FireBird 35.8 vs. LARK Free Bird 43.3 vs. GOCLEVER Navio 400 (16)
Lark freeme 70.65 - Zawieszenie sie tabletu lark na napisie android (2)
Nawigacja Lark Free Bird 35.6 - po aktualizacji MM Top Lark brak sygnału GPS (2)
Plik .txt w Noki 6230i? Czy jest jakiś program do czytania plików txt? (2)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.054 seconds

elektroda.pl temat RSS