Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


  Main Page -> Forum Index -> Mobile and Navigation Equipment -> Navigation Hardware ->Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt? Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
shazza
Level 11
Joined: 28 Oct 2003
Posts: 66
Post rating: 1
shazza
Level 11
Post#1 31 Jan 2011 14:04  Topic author   

Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Jestem laikiem.Jak mam wgrać muzykę i pliki tekstowe?Potrzebuję karty SD czy mogę wgrać bezpośrednio na Larka?Pozdrawiam.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
among
Level 31
Joined: 07 Jun 2010
Posts: 1360
Helped: 146
Post rating: 13
among
Level 31
Post#2 31 Jan 2011 14:22    

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Możesz bezpośrednio na nawigację. Zrobisz to za pomocą kabla USB.

Sterowniki oraz program do synchronizacji znajdziesz tutaj: Link

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
shazza
Level 11
Joined: 28 Oct 2003
Posts: 66
Post rating: 1
shazza
Level 11
Post#3 31 Jan 2011 14:55  Topic author   

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Ale do jakiego katalogu wgrać bo nie są widoczne

Dodano po 1 [minuty]:

W katalogu teksty mam tylko plik Residentflash

Dodano po 13 [minuty]:

Poza tym nie da sie wgrać plików większych jak 512 kb...

Helpful post? + 0
Back to top
among
Level 31
Joined: 07 Jun 2010
Posts: 1360
Helped: 146
Post rating: 13
among
Level 31
Post#4 31 Jan 2011 15:05    

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Zrób nowy folder i wgraj muzykę. Koniecznym się konwersja do formatu WMA.
Tak samo należy uczynić w przypadku plików tekstowych. Lark obsługuje tylko pliki TXT.

Wszystkie pliki oczywiście wgrywamy do katalogu głównego: NANDFlash

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Pontikos
Level 38
Location: Poznań
Joined: 02 May 2008
Posts: 4362
Helped: 298
Post rating: 107
Pontikos
Level 38
Post#5 31 Jan 2011 18:01    

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Alternatywnie- bo po co konwertowac wszystko do WMA czy innego WMV:

1. przygotowac karte SD (najlepiej do 2GB)
2. wgrac DOWOLNEGO formatu plik multimedialny
3. sciagnac odtwarzacz TCPMP (Link) i skopiowac go takze na karte SD
4. ustawic jako sciezke do nawigacji ten odtwarzacz
5. kliknac nawigacja - uruchomiony odtwarzacz odtwarza praktycznie wszystko :)

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
shazza
Level 11
Joined: 28 Oct 2003
Posts: 66
Post rating: 1
shazza
Level 11
Post#6 31 Jan 2011 20:53  Topic author   

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


a w którym pliku ustawiam ścieżkę nawigacji?

Helpful post? + 0
Back to top
among
Level 31
Joined: 07 Jun 2010
Posts: 1360
Helped: 146
Post rating: 13
among
Level 31
Post#7 31 Jan 2011 22:55    

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Ustawienia->Nawigacja

Helpful post? + 0
Back to top
krzysiek41
Level 2
Location: Osowiec
Joined: 19 Feb 2008
Posts: 3
krzysiek41
Level 2
Post#8 10 Feb 2011 09:15    

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Witam, mam Lark-a 50.3 i już skopiowałem proponowany player na sd,tylko nie ustawiłem tej ścieżki ,pytanie moje jak przestawię tą ścieżkę- na player to jak będzie działała nawigacja?Bo tam jest przecież ustawiona ścieżka do mapy...

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Pontikos
Level 38
Location: Poznań
Joined: 02 May 2008
Posts: 4362
Helped: 298
Post rating: 107
Pontikos
Level 38
Post#9 10 Feb 2011 09:17    

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Aplikacje beda dzialaly zamiennie oczywiscie.
Jesli chcesz miec mozliwosc ich prostego i szybkiego uruchamiania na raz, sugeruje odblokowac urzadzenie - w wielu dobrze przygotowanych Odblokowaniach jest ten wlasnie Player i gotowe ikony na Pulpicie.

Helpful post? + 0
Back to top
krzysiek41
Level 2
Location: Osowiec
Joined: 19 Feb 2008
Posts: 3
krzysiek41
Level 2
Post#10 10 Feb 2011 22:47    

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Może to śmieszne pytanie,ale jak poznać iż urządzenie jest odblokowane,bo kupując go, w opisie na allegro pisało ,,odblokowany" ...

Helpful post? + 0
Back to top
Pontikos
Level 38
Location: Poznań
Joined: 02 May 2008
Posts: 4362
Helped: 298
Post rating: 107
Pontikos
Level 38
Post#11 11 Feb 2011 15:07    

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Na odblokowanym urzadzeniu masz przede wszystkim:

1. mozliwosc wylaczenia fabrycznego MENU
2. uruchomienia dowolnego, wlasnego programu nawigacyjnego
3. dostep do Pulpitu / Explorera plikow Windows

Helpful post? + +1
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Mobile and Navigation Equipment -> Navigation Hardware -> Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?
Page 1 of 1

Similar topics to jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?

Lark FreeBird 50.2 jak wgrać mapę? (7)
Jak wgrać nowe oprogramowanie do Lark 35.6 (4)
Lark 43.0 - Jak wgrać nowszego windowsa CE? (2)
Jak wgrać mape Europy do mojej nawigacji Lark freebird 50.3 (4)
Oprogramowanie do 6610. Czy można wgrać? Skąd pobrać? Jak wgrać? (1)
Lark 35AT - Lark 35AT biały ekran po upadku - jak sprawdzić czy to LCD? (3)
Lark FreeBird - Jak zainstalować Automapę na Lark FreeBird (14)
Lark FireBird 35.8 vs. LARK Free Bird 43.3 vs. GOCLEVER Navio 400 (16)
Lark freeme 70.65 - Zawieszenie sie tabletu lark na napisie android (3)
Nawigacja Lark Free Bird 35.6 - po aktualizacji MM Top Lark brak sygnału GPS (2)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.364 seconds