Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Urządzenia Mobilne -> Nawigacje Hardware -> Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?
Autor
Wiadomość
shazza
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 28 Paź 2003
Posty: 62

Post#1 Post autora tematu 31 Sty 2011 14:04   

Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Jestem laikiem.Jak mam wgrać muzykę i pliki tekstowe?Potrzebuję karty SD czy mogę wgrać bezpośrednio na Larka?Pozdrawiam.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 31 Sty 2011 14:04   





Powrót do góry
   
among
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 07 Cze 2010
Posty: 1368

Post#2 31 Sty 2011 14:22   

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Możesz bezpośrednio na nawigację. Zrobisz to za pomocą kabla USB.

Sterowniki oraz program do synchronizacji znajdziesz tutaj: Link
Powrót do góry
   
shazza
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 28 Paź 2003
Posty: 62

Post#3 Post autora tematu 31 Sty 2011 14:55   

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Ale do jakiego katalogu wgrać bo nie są widoczne

Dodano po 1 [minuty]:

W katalogu teksty mam tylko plik Residentflash

Dodano po 13 [minuty]:

Poza tym nie da sie wgrać plików większych jak 512 kb...
Powrót do góry
   
among
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 07 Cze 2010
Posty: 1368

Post#4 31 Sty 2011 15:05   

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Zrób nowy folder i wgraj muzykę. Koniecznym się konwersja do formatu WMA.
Tak samo należy uczynić w przypadku plików tekstowych. Lark obsługuje tylko pliki TXT.

Wszystkie pliki oczywiście wgrywamy do katalogu głównego: NANDFlash
Powrót do góry
   
Pontikos
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 02 Maj 2008
Posty: 4233
Miasto: Łódz

Post#5 31 Sty 2011 18:01   

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Alternatywnie- bo po co konwertowac wszystko do WMA czy innego WMV:

1. przygotowac karte SD (najlepiej do 2GB)
2. wgrac DOWOLNEGO formatu plik multimedialny
3. sciagnac odtwarzacz TCPMP (Link) i skopiowac go takze na karte SD
4. ustawic jako sciezke do nawigacji ten odtwarzacz
5. kliknac nawigacja - uruchomiony odtwarzacz odtwarza praktycznie wszystko :)
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 31 Sty 2011 18:01   





Powrót do góry
   
shazza
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 28 Paź 2003
Posty: 62

Post#6 Post autora tematu 31 Sty 2011 20:53   

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


a w którym pliku ustawiam ścieżkę nawigacji?
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 31 Sty 2011 20:53   





Powrót do góry
   
among
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 07 Cze 2010
Posty: 1368

Post#7 31 Sty 2011 22:55   

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Ustawienia->Nawigacja
Powrót do góry
   
krzysiek41
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 19 Lut 2008
Posty: 3
Miasto: Osowiec

Post#8 10 Lut 2011 09:15   

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Witam, mam Lark-a 50.3 i już skopiowałem proponowany player na sd,tylko nie ustawiłem tej ścieżki ,pytanie moje jak przestawię tą ścieżkę- na player to jak będzie działała nawigacja?Bo tam jest przecież ustawiona ścieżka do mapy...
Powrót do góry
   
Pontikos
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 02 Maj 2008
Posty: 4233
Miasto: Łódz

Post#9 10 Lut 2011 09:17   

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Aplikacje beda dzialaly zamiennie oczywiscie.
Jesli chcesz miec mozliwosc ich prostego i szybkiego uruchamiania na raz, sugeruje odblokowac urzadzenie - w wielu dobrze przygotowanych Odblokowaniach jest ten wlasnie Player i gotowe ikony na Pulpicie.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 10 Lut 2011 09:17   





Powrót do góry
   
krzysiek41
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 19 Lut 2008
Posty: 3
Miasto: Osowiec

Post#10 10 Lut 2011 22:47   

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Może to śmieszne pytanie,ale jak poznać iż urządzenie jest odblokowane,bo kupując go, w opisie na allegro pisało ,,odblokowany" ...
Powrót do góry
   
Pontikos
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 02 Maj 2008
Posty: 4233
Miasto: Łódz

Post#11 11 Lut 2011 15:07   

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Na odblokowanym urzadzeniu masz przede wszystkim:

1. mozliwosc wylaczenia fabrycznego MENU
2. uruchomienia dowolnego, wlasnego programu nawigacyjnego
3. dostep do Pulpitu / Explorera plikow Windows
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Urządzenia Mobilne -> Nawigacje Hardware -> Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Lark FreeBird 50.2 jak wgrać mapę? (7)
Jak wgrać nowe oprogramowanie do Lark 35.6 (4)
Lark 43.0 - Jak wgrać nowszego windowsa CE? (2)
Jak wgrać mape Europy do mojej nawigacji Lark freebird 50.3 (4)
Oprogramowanie do 6610. Czy można wgrać? Skąd pobrać? Jak wgrać? (1)
Lark 35AT - Lark 35AT biały ekran po upadku - jak sprawdzić czy to LCD? (3)
Lark FreeBird - Jak zainstalować Automapę na Lark FreeBird (14)
Lark FireBird 35.8 vs. LARK Free Bird 43.3 vs. GOCLEVER Navio 400 (16)
Lark freeme 70.65 - Zawieszenie sie tabletu lark na napisie android (3)
Nawigacja Lark Free Bird 35.6 - po aktualizacji MM Top Lark brak sygnału GPS (2)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.091 seconds

elektroda.pl temat RSS