Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Urządzenia Mobilne -> Nawigacje Hardware ->Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt? Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
shazza
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 28 Paź 2003
Posty: 64

shazza
Poziom 11
Post#1 31 Sty 2011 14:04  Autor tematu   

Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Jestem laikiem.Jak mam wgrać muzykę i pliki tekstowe?Potrzebuję karty SD czy mogę wgrać bezpośrednio na Larka?Pozdrawiam.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
among
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 07 Cze 2010
Posty: 1360

among
Poziom 21
Post#2 31 Sty 2011 14:22    

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Możesz bezpośrednio na nawigację. Zrobisz to za pomocą kabla USB.

Sterowniki oraz program do synchronizacji znajdziesz tutaj: Link

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
shazza
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 28 Paź 2003
Posty: 64

shazza
Poziom 11
Post#3 31 Sty 2011 14:55  Autor tematu   

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Ale do jakiego katalogu wgrać bo nie są widoczne

Dodano po 1 [minuty]:

W katalogu teksty mam tylko plik Residentflash

Dodano po 13 [minuty]:

Poza tym nie da sie wgrać plików większych jak 512 kb...

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
among
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 07 Cze 2010
Posty: 1360

among
Poziom 21
Post#4 31 Sty 2011 15:05    

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Zrób nowy folder i wgraj muzykę. Koniecznym się konwersja do formatu WMA.
Tak samo należy uczynić w przypadku plików tekstowych. Lark obsługuje tylko pliki TXT.

Wszystkie pliki oczywiście wgrywamy do katalogu głównego: NANDFlash

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Pontikos
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 02 Maj 2008
Posty: 4268
Miasto: Łódz

Pontikos
Poziom 24
Post#5 31 Sty 2011 18:01    

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Alternatywnie- bo po co konwertowac wszystko do WMA czy innego WMV:

1. przygotowac karte SD (najlepiej do 2GB)
2. wgrac DOWOLNEGO formatu plik multimedialny
3. sciagnac odtwarzacz TCPMP (Link) i skopiowac go takze na karte SD
4. ustawic jako sciezke do nawigacji ten odtwarzacz
5. kliknac nawigacja - uruchomiony odtwarzacz odtwarza praktycznie wszystko Smile

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
shazza
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 28 Paź 2003
Posty: 64

shazza
Poziom 11
Post#6 31 Sty 2011 20:53  Autor tematu   

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


a w którym pliku ustawiam ścieżkę nawigacji?

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
among
Poziom 21
Poziom 21


Dołączył: 07 Cze 2010
Posty: 1360

among
Poziom 21
Post#7 31 Sty 2011 22:55    

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Ustawienia->Nawigacja

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
krzysiek41
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 19 Lut 2008
Posty: 3
Miasto: Osowiec

krzysiek41
Poziom 2
Post#8 10 Lut 2011 09:15    

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Witam, mam Lark-a 50.3 i już skopiowałem proponowany player na sd,tylko nie ustawiłem tej ścieżki ,pytanie moje jak przestawię tą ścieżkę- na player to jak będzie działała nawigacja?Bo tam jest przecież ustawiona ścieżka do mapy...

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Pontikos
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 02 Maj 2008
Posty: 4268
Miasto: Łódz

Pontikos
Poziom 24
Post#9 10 Lut 2011 09:17    

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Aplikacje beda dzialaly zamiennie oczywiscie.
Jesli chcesz miec mozliwosc ich prostego i szybkiego uruchamiania na raz, sugeruje odblokowac urzadzenie - w wielu dobrze przygotowanych Odblokowaniach jest ten wlasnie Player i gotowe ikony na Pulpicie.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
krzysiek41
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 19 Lut 2008
Posty: 3
Miasto: Osowiec

krzysiek41
Poziom 2
Post#10 10 Lut 2011 22:47    

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Może to śmieszne pytanie,ale jak poznać iż urządzenie jest odblokowane,bo kupując go, w opisie na allegro pisało ,,odblokowany" ...

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Pontikos
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 02 Maj 2008
Posty: 4268
Miasto: Łódz

Pontikos
Poziom 24
Post#11 11 Lut 2011 15:07    

Re: Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?


Na odblokowanym urzadzeniu masz przede wszystkim:

1. mozliwosc wylaczenia fabrycznego MENU
2. uruchomienia dowolnego, wlasnego programu nawigacyjnego
3. dostep do Pulpitu / Explorera plikow Windows

Czy wiadomość jest pomocna? + +1 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Urządzenia Mobilne -> Nawigacje Hardware -> Jak w Lark 50.3 wgrać muzę i txt?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Lark FreeBird 50.2 jak wgrać mapę? (7)
Jak wgrać nowe oprogramowanie do Lark 35.6 (4)
Lark 43.0 - Jak wgrać nowszego windowsa CE? (2)
Jak wgrać mape Europy do mojej nawigacji Lark freebird 50.3 (4)
Oprogramowanie do 6610. Czy można wgrać? Skąd pobrać? Jak wgrać? (1)
Lark 35AT - Lark 35AT biały ekran po upadku - jak sprawdzić czy to LCD? (3)
Lark FreeBird - Jak zainstalować Automapę na Lark FreeBird (14)
Lark FireBird 35.8 vs. LARK Free Bird 43.3 vs. GOCLEVER Navio 400 (16)
Lark freeme 70.65 - Zawieszenie sie tabletu lark na napisie android (3)
Nawigacja Lark Free Bird 35.6 - po aktualizacji MM Top Lark brak sygnału GPS (2)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.068 seconds

elektroda.pl temat RSS