Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Laptopy Hardware ->Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da! Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Pozostałe nośniki i napędy
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
EMdoWU
Poziom 14
Miasto: Łódź
Dołączył: 07 Cze 2010
Posty: 155
EMdoWU
Poziom 14
Post#1 03 Lut 2011 22:12  Autor tematu   

Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!


Witam. Na wstępie przepraszam jeśli pomyliłem działy ale ten wydawał mi się odpowiedni do tego pytania.
Mój problem jest następujący a mianowicie niedawno kupiłem plazmę 42'' panasonica i ona ma tylko wejścia cyfrowe a moj laptop (dell inspiron 1530) ma już kilka lat i ma wyjście na monitor tradycyjne VGA,
w sklepie ze sprzętem powiedzieli mi że jedynym rozwiązaniem jest kupienie nowego laptopa.
Powiedzcie mi czy naprawdę nie ma żadnej przejściówki żeby obraz był w tv z tego laptopa?
Dzięuję za pomoc z góry i prosze adninistratorów o nie usuwanie tematu gdyż bardzo zależy mi na rozwiązaniu tego problemu.
Pozdrawiam.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
czochro
Poziom 20
Miasto: Brzeg
Dołączył: 19 Cze 2004
Posty: 325
Pomógł: 34
Ocena postów: 2
czochro
Poziom 20
Post#2 03 Lut 2011 22:23Pomocny post    

Re: Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!!!


Witam.
Jeśli ma wejście component to tylko przejściówka VGA-> component.
Ale o wysokiej rozdzielczości zapomnij.
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1046090.html
Pozdrawiam

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
EMdoWU
Poziom 14
Miasto: Łódź
Dołączył: 07 Cze 2010
Posty: 155
EMdoWU
Poziom 14
Post#3 03 Lut 2011 22:31  Autor tematu   

Re: Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!!!


czyli mam w sklepie poprosić o przejściówkę vga-component?
sorki ale jestem trochę zielony jeśli chodzi o przejściówki
to będzie wtedy vga-euro złącze czy vga-hdmi przejściówka?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
czochro
Poziom 20
Miasto: Brzeg
Dołączył: 19 Cze 2004
Posty: 325
Pomógł: 34
Ocena postów: 2
czochro
Poziom 20
Post#4 03 Lut 2011 22:43Pomocny post    

Re: Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!!!


http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic864928.html
("Alledrogo")
lub zrobić samemu:
Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!
Pozdrawiam

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
EMdoWU
Poziom 14
Miasto: Łódź
Dołączył: 07 Cze 2010
Posty: 155
EMdoWU
Poziom 14
Post#5 03 Lut 2011 22:55  Autor tematu   

Re: Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!!!


dzięki serdeczne a gdzie można kupić takie cos?

Pomocny post? + +1
Powrót do góry
EMdoWU
Poziom 14
Miasto: Łódź
Dołączył: 07 Cze 2010
Posty: 155
EMdoWU
Poziom 14
Post#6 09 Lut 2011 14:38  Autor tematu   

Re: Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!!!


drodzy elektrodowicze
zobaczcie co znalazłem - kabel VGA hdmi za 29 zł
jednak istnieje?
wystarczy poszukać i po co kupowac component za 90zl?
http://tralalalala/kabel-hdmi-vga-m-m-1-5m-pozlacane-koncowki-tralalalala.html

Dodano po 59 [sekundy]:

wiem moze ze syganl nie bedzie cyfrowy tylko jak to w vga analogowy ale skoro istnieje takie cos za 29 zl t po co bawic sie w przerabianie czy kupowanie vga component ??
pozdrawiam

Dodano po 2 [minuty]:

ps
są i po 15 zł takie same :)

Pomocny post? + +1
Powrót do góry
EMdoWU
Poziom 14
Miasto: Łódź
Dołączył: 07 Cze 2010
Posty: 155
EMdoWU
Poziom 14
Post#7 13 Lut 2011 03:19  Autor tematu   

Re: Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!!!


witam zakupiony kabel vga hdmi nie działa - czarny obraz brak dźwięku:(
wczoraj kupiłem vga - rgb i nadal widzę ciemność i nei daje rady
ludzie czy jest ktoś w stanie mi pomóc
czy naprawdę w 21 wieku tak ciężko jest podłączyć laptopa do tv?
plis bo zwariuję,.,,,

Dodano po 10 [minuty]:

ps
w profesjonalnym sklepie z elektroniką sprzedawca powiedział że kabel
vga hdmi nie zadziała bo to 2 różne sygnały analog/cyfrowy

dał mi kabel vga - rgb
mówił że kilka osób już u niego to brało i im działało
u mnie czarny obraz tak samo jak na tym kablu vga-hdmi
załączam zdjęcie tego kabla i powiedzcie mi co z nim nie tak?
a może powinienem coś w laptopie przełączyć??? już sam nie wiem.

Dodano po 7 [minuty]:

Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!

Pomocny post? + -1
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
byczek13
Poziom 10
Dołączył: 20 Kwi 2009
Posty: 45
Pomógł: 3
Ocena postów: 2
byczek13
Poziom 10
Post#8 13 Lut 2011 03:37Pomocny post    

Re: Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!!!


Może ci to pomoże, ale ja najpierw u siebie wciskam fn + F7 na którym jest mała ikonka dwóch prostokątów, jeden ze strzałką, a drugi z napisem lcd. Wtedy dopiero mam obraz na telewizorze. Spróbuj u siebie w lapku poszukać takiego skrótu.

Pomocny post? + +1
Powrót do góry
Usunięty
Usunięty
Post#9 13 Lut 2011 06:59Pomocny post    

Re: Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!!!


EMdoWU napisał:
witam zakupiony kabel vga hdmi nie działa - czarny obraz brak dźwięku

To było do przewidzenia - ten kabel nie działa z żadnym laptopem, bo sygnał HDMI jest tylko cyfrowy, zaś wyjście VGA w laptopie jest tylko analogowe.
Tego niestety pogodzić się nie da. Ostatecznie zostaje Ci zakup konwertera VGA/HDMI, ale takie cacko potrafi kosztować nawet kilkaset dolarów.
A przedstawiony kabel VGA/SCART też jest do d..., bo w laptopowym standardzie VGA nie ma sygnału zespolonego Y-C (czyli t.zw. composite).

Napisz konkretnie - jakie masz dostępne wejścia video w TV?

Pomocny post? + +1
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
mleczakm
Poziom 19
Miasto: Legionowo
Dołączył: 13 Lip 2007
Posty: 416
Pomógł: 6
mleczakm
Poziom 19
Post#10 13 Lut 2011 12:40Pomocny post    

Re: Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!!!


Nie podłączy, to się udaje bardzo rzadko... Sam mam kolekcję kabli, obraz mam tylko z S-video ->chinch, ale tylko czarno-biały.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Usunięty
Usunięty
Post#11 13 Lut 2011 15:27Pomocny post    

Re: Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!!!


mleczakm napisał:
obraz mam tylko z S-video ->chinch, ale tylko czarno-biały.

A wystarczyło połączyć sygnał chrominancji (C) z luminancją (Y) we wtyku S-Video aby obraz mieć kolorowy :)

Pomocny post? + +1
Powrót do góry
czochro
Poziom 20
Miasto: Brzeg
Dołączył: 19 Cze 2004
Posty: 325
Pomógł: 34
Ocena postów: 2
czochro
Poziom 20
Post#12 13 Lut 2011 17:25Pomocny post    

Re: Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!!!


Witam.

Po pierwsze.
Cytat fragmentu instrukcji obsługi Twojego laptopa (w wolnym tłumaczeniu):"
Przełączanie obrazu wideo z wyświetlacza komputera do zewnętrznego monitora lub projektora.
Po uruchomieniu komputera z zewnętrznym urządzeniem, (np. monitor zewnętrzny lub projektor) i włączeniu go, obraz może pojawić się albo na wyświetlaczu komputera lub na urządzeniu zewnętrznym.

Naciśnij jednocześnie przyciski Fn <F8>, aby przełączyć obraz wideo pomiędzy wyświetlaczem, tylko urządzenia zewnętrznego, czy na wyświetlaczu i urządzeniu zewnętrznym, jednocześnie."

Po drugie:
przeczytaj jeszcze raz:
http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?p=9099860#9099860
i posty kolegi vogelek23
Po trzecie:
Przeczytaj instrukcję obsługi Twojego telewizora i odnajdź wejścia sygnałów "Y" (luminancji) i "C" (chrominancji) o których pisze kolega vogelek23
Pozdrawiam

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
EMdoWU
Poziom 14
Miasto: Łódź
Dołączył: 07 Cze 2010
Posty: 155
EMdoWU
Poziom 14
Post#13 14 Lut 2011 04:47  Autor tematu   

Re: Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!


Dziękuję za wszelką pomoc
naprawdę niby prosta sprawa a tyle problemów
tylko że jedni piszą że bez drogiego konwertwera nie da rady
a inni że wystarczy przełączyć poprzez f8
i jak to zrozumieć????????????
gdzie jest prawidłowa odpowiedź???
bo nie chciałbym kupić kolejnego kabla lub drogiego konwertera żeby znowu zobaczyć czarny obraz:)
pozdraiwam,

Dodano po 10 [minuty]:

vogelek23 napisał:
EMdoWU napisał:
witam zakupiony kabel vga hdmi nie działa - czarny obraz brak dźwięku

To było do przewidzenia - ten kabel nie działa z żadnym laptopem, bo sygnał HDMI jest tylko cyfrowy, zaś wyjście VGA w laptopie jest tylko analogowe.
Tego niestety pogodzić się nie da. Ostatecznie zostaje Ci zakup konwertera VGA/HDMI, ale takie cacko potrafi kosztować nawet kilkaset dolarów.
A przedstawiony kabel VGA/SCART też jest do d..., bo w laptopowym standardzie VGA nie ma sygnału zespolonego Y-C (czyli t.zw. composite).

Napisz konkretnie - jakie masz dostępne wejścia video w TV?


a propo twojej odpowiedzi to powiem tak
z tego co wyszperałem w internecie niektóre laptopy posiadają w swoim vga również sygnał composite inne nie ale mój niby posiada (dell inspiron 1520)

a co do wejść w mojej plazmie to daję już fotę która najlepiej pokaże co jest:)

Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!

Dodano po 2 [minuty]:

i tak od lewej
1- digital audio out
2- audio out
3-audio in
4 component
5 AV1 (RGB, VIDEO)
6 AV2 (RGB, VIDEO, S VIDEO)
7 wejście antenowe analogowe
8,9 dwa wejścia hdmi

Dodano po 41 [sekundy]:

w laptopie z wyjść na video jest tylko
VGA i S-VIDEO

Dodano po 2 [minuty]:

a w temacie pomyłka mój laptop to nie dell inspiron 1530 tylko 1520 sorki

Pomocny post? + -1
Powrót do góry
leonov
Poziom 38
Miasto: Rybnik
Dołączył: 12 Gru 2003
Posty: 3705
Pomógł: 391
Ocena postów: 83
leonov
Poziom 38
Post#14 14 Lut 2011 06:06Pomocny post    

Re: Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!


Chyba najprościej to będzie S-VIDEO --> Euro + Audio i podłączasz w TV pod AV2 .
Kabelek taki ok. 9 zł :-) + ewentualnie skorzystać z porady kolegi vogelek23 .

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
SP8JZ
Poziom 33
Dołączył: 08 Kwi 2008
Posty: 2137
Pomógł: 143
Ocena postów: 14
SP8JZ
Poziom 33
Post#15 14 Lut 2011 06:07    

Re: Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!


Co za dyskusja, ciekawych rzeczy się człowiek dowiaduje...

Pomocny post? + +1
Powrót do góry
czochro
Poziom 20
Miasto: Brzeg
Dołączył: 19 Cze 2004
Posty: 325
Pomógł: 34
Ocena postów: 2
czochro
Poziom 20
Post#16 14 Lut 2011 10:54Pomocny post    

Re: Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!


Witam.
Piszę po raz TRZECI!.
Podłącz kabelek jak na rysunku do wejść Y, Pb i Pr - nawet kolory masz identyczne!
Powtarzam rysunek.
Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!
Pozdrawiam :shii:

Moderowano przez jankolo:
Za wyjątkowy upór w podpowiadaniu złego rozwiązania dostajesz ostrzeżenie


Pomocny post? + 0
Powrót do góry
EMdoWU
Poziom 14
Miasto: Łódź
Dołączył: 07 Cze 2010
Posty: 155
EMdoWU
Poziom 14
Post#17 15 Lut 2011 09:16  Autor tematu   

Re: Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!


czochro napisał:
Witam.
Piszę po raz TRZECI!.
Podłącz kabelek jak na rysunku do wejść Y, Pb i Pr - nawet kolory masz identyczne!
Powtarzam rysunek.
Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!
Pozdrawiam :shii:


dzięki ok zrobie tak jak mówisz tylko jak możesz napisz czy mam to zrobić tym kablem co mam (zdjęcie) czy mam kupić inny?????
bo ten co mam to vga-rgb
a ty piszesz o vga-component?/??
jeszcze raz dzięki za pomoc...

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Hucul
Poziom 39
Miasto: Hanower
Dołączył: 19 Lut 2005
Posty: 4798
Pomógł: 368
Ocena postów: 45
Hucul
Poziom 39
Post#18 15 Lut 2011 09:24Pomocny post    

Re: Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!


EMdoWU napisał:

dzięki ok zrobie tak jak mówisz tylko jak możesz napisz czy mam to zrobić tym kablem co mam (zdjęcie) czy mam kupić inny?????
bo ten co mam to vga-rgb
a ty piszesz o vga-component?/??
jeszcze raz dzięki za pomoc...

Kolego to nie zadziała , w gnieździe VGA nie ma sygnałów COMPONENT !
http://en.wikipedia.org/wiki/VGA connector

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
EMdoWU
Poziom 14
Miasto: Łódź
Dołączył: 07 Cze 2010
Posty: 155
EMdoWU
Poziom 14
Post#19 15 Lut 2011 09:31  Autor tematu   

Re: Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!


Hucul napisał:
EMdoWU napisał:

dzięki ok zrobie tak jak mówisz tylko jak możesz napisz czy mam to zrobić tym kablem co mam (zdjęcie) czy mam kupić inny?????
bo ten co mam to vga-rgb
a ty piszesz o vga-component?/??
jeszcze raz dzięki za pomoc...

Kolego to nie zadziała , w gnieździe VGA nie ma sygnałów COMPONENT !
http://en.wikipedia.org/wiki/VGA connector


to ja już nic nie kapuję
jedni piszą że zadziała w 100% a inni że nie
to jak w końcu z tym jest?
21 wiek ech


Daruj sobie "ozdobniki", bo ani one ładne, ani coś wnoszą. więcej uwagi zaś poświęć zasadom pisowni. [M]

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Hucul
Poziom 39
Miasto: Hanower
Dołączył: 19 Lut 2005
Posty: 4798
Pomógł: 368
Ocena postów: 45
Hucul
Poziom 39
Post#20 15 Lut 2011 09:34Pomocny post    

Re: Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!


Kolega czochro znalazł obrazek gdzieś w sieci i bezmyślnie go skopiował .
Połączenie z obrazka zadziała jedynie w niektórych rzutnikach i plazmach z gniazdem VGA akceptującym sygnał COMPONENT . Tu nie mamy źródła sygnału COMPONENT , mamy sygnał VGA i brak takich wejść w odbiorniku . Gniazdo COMPONENT w telewizorze nie akceptuje sygnału z VGA komputera .

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
EMdoWU
Poziom 14
Miasto: Łódź
Dołączył: 07 Cze 2010
Posty: 155
EMdoWU
Poziom 14
Post#21 15 Lut 2011 10:04  Autor tematu   

Re: Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!


czyli mam rozumieć że definitywnie nie da się podłączyć i nie ma co szukać odpowiedniego kabla?
a możesz mi wytłumaczyć w jakim celu jest wejście component w tv?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
klarus
Poziom 18
Miasto: Międzyrzecz/Northampton-Uk
Dołączył: 05 Paź 2004
Posty: 356
Pomógł: 28
klarus
Poziom 18
Post#22 15 Lut 2011 10:09Pomocny post    

Re: Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!


Witam.

Można jeszcze prościej. Urządzenie które konwertuje VGA na AV

http://www.maplin.co.uk/pc-to-tv-box-223833

Pozdrawiam

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
kazikszach
Poziom 30
Miasto: --
Dołączył: 25 Lut 2010
Posty: 1277
Pomógł: 156
Ocena postów: 9
kazikszach
Poziom 30
Post#23 15 Lut 2011 10:19Pomocny post    

Re: Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!


leonov napisał:
Chyba najprościej to będzie S-VIDEO --> Euro + Audio i podłączasz w TV pod AV2 .
Kabelek taki ok. 9 zł :-) + ewentualnie skorzystać z porady kolegi vogelek23 .

Próbowałeś ten kabel, bo jest to dobry sposób?
Jeśli nie próbowałeś, to nie pisz że się nie da.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Hucul
Poziom 39
Miasto: Hanower
Dołączył: 19 Lut 2005
Posty: 4798
Pomógł: 368
Ocena postów: 45
Hucul
Poziom 39
Post#24 15 Lut 2011 10:32Pomocny post    

Re: Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!


EMdoWU napisał:
czyli mam rozumieć że definitywnie nie da się podłączyć i nie ma co szukać odpowiedniego kabla?
a możesz mi wytłumaczyć w jakim celu jest wejście component w tv?


leonov podał Ci jeden ze sposobów podłączenia , drugi to podłączenie kablem VGA :arrow: RGB jednak wymaga ono ustawienia parametrów sygnału programem np. Powerstrip i niekoniecznie musi się to udać .
Wejście COMPONENT służy do podłączenia źródeł obrazu o rozdzielczościach nawet HD . Jest to sygnał analogowy , bez zabezpieczenia HDCP . Niektórym bardziej podoba się obraz po kablu COMPONENT niż HDMI .
klarus napisał:
... Można jeszcze prościej. Urządzenie które konwertuje VGA na AV

http://www.maplin.co.uk/pc-to-tv-box-223833 ...

Po co kupować oddzielne urządzenie , jeśli w laptopie jest wyjście S-VIDEO :?:

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
EMdoWU
Poziom 14
Miasto: Łódź
Dołączył: 07 Cze 2010
Posty: 155
EMdoWU
Poziom 14
Post#25 15 Lut 2011 13:50  Autor tematu   

Re: Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!


ok czyli z tego co napisałeś mam kupić taki babel s-video
Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!

Dodano po 1 [minuty]:

i podłączyc go do tej przejściówki euro pod tv?

Dodano po 2 [minuty]:

Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
leonov
Poziom 38
Miasto: Rybnik
Dołączył: 12 Gru 2003
Posty: 3705
Pomógł: 391
Ocena postów: 83
leonov
Poziom 38
Post#26 16 Lut 2011 05:52Pomocny post    

Re: Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!


Można tak ale prościej bez przejściówek np. Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
SP8JZ
Poziom 33
Dołączył: 08 Kwi 2008
Posty: 2137
Pomógł: 143
Ocena postów: 14
SP8JZ
Poziom 33
Post#27 16 Lut 2011 06:04    

Re: Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!


W końcu ktoś coś z z sensem napisał.
Panowie moderatorzy darujcie te ostrzeżenia nie ma się na co obrażać.
Kolega autor tematu to leń śmierdzący, któremu nie chce się poczytać instrukcji obsługi urządzenia.

Pomocny post? + +1
Powrót do góry
AxelNext
Poziom 37
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 4113
Pomógł: 209
Ocena postów: 29
AxelNext
Poziom 37
Post#28 16 Lut 2011 14:09    

Re: Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!


czochro napisał:
Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!
Zdjęcie ma sens jeśli jest z opisem autora http://myhometheater.homestead.com/vgacable.html

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Hucul
Poziom 39
Miasto: Hanower
Dołączył: 19 Lut 2005
Posty: 4798
Pomógł: 368
Ocena postów: 45
Hucul
Poziom 39
Post#29 16 Lut 2011 14:42    

Re: Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!


axelakis napisał:
... Zdjęcie ma sens jeśli jest z opisem autora ...

W opisywanym w tym temacie przypadku nie zadziała , gdyby kolega czochro przeczytał i zrozumiał opis przy schemacie , to pewnie by go tu nie zamieścił .

Pomocny post? + +1
Powrót do góry
czochro
Poziom 20
Miasto: Brzeg
Dołączył: 19 Cze 2004
Posty: 325
Pomógł: 34
Ocena postów: 2
czochro
Poziom 20
Post#30 16 Lut 2011 14:48    

Re: Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da!


Witam.
Tak tak! - już zostałem ukarany - temat bardzo poważny potraktowałem zbyt lekko - też zmylił mnie ten opis - może w niektórych komputerach czy podobnych urządzeniach jest takie wyjście SVGA z możliwością ustawienia odpowiedniej częstotliwości półobrazów zgodnych z systemem Pal - przepraszam Wszystkich.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Laptopy Hardware -> Jak podłączyć laptopa do plazmy? mówią że się nie da! 12  Następny
Strona 1 z 2
Podobne tematy
dysk z laptopa jak podłączyć do usb? jak się nazywa ta przejściówka zdj. ? (6)
Dell D630 - Jak podłączyć do plazmy bez VGA i HDMI? (15)
PC do TV czyli VGA + RCA. Czy da się podłączyć laptopa? Jak? (5)
Bateria do laptopa. Nie mam ładowarki. Jak podłączyć baterię? (4)
CD do laptopa. Jak podłączyć CD-ROM do starego laptopa? (3)
podlaczenie laptopa do plazmy (1)
Czy da się podłączyć pod laptopa? (6)
Jak podłączyć laptopa do TV (6)
Wyświetlacz z laptopa. Czy da się wykorzystać i podłączyć do PC-ta? (1)
Jak sprawdzić laptopa bez ramu? Oj chyba się nie da :P (3)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.122 seconds

elektroda.pl temat RSS