| Author |
Manpower Puławska Poziom 2

|
15 Sep 2009 11:34 Oferta: Inżynier serwisu medycznego |
|
|
|
Witam,
Dla mojego Klienta, firmy z branży aparatury medycznej, która ma ugruntowaną pozycję na polskim rynku, poszukuję obecnie osób zainteresowanych podjęciem pracy na stanowisku:
Inżynier Serwisu
Miejsce pracy: Warszawa
Zakres odpowiedzialności osoby na tym stanowisku obejmuje: wykonywanie instalacji, napraw i przeglądów okresowych aparatury RTG (cyfrowej i analogowej) dla klientów w całej Polsce, przeprowadzanie testów akceptacyjnych, szkolenie personelu medycznego z obsługi aparatów, nadzór nad utrzymywaniem sprawności aparatury RTG.
Oczekiwania mojego Klienta wobec Kandydatów dotyczą wykształcenia wyższego technicznego, min. 3 lat doświadczenia na podobnym stanowisku, wiedzy teoretycznej i praktycznej w zakresie budowy sprzętu RTG, zdolności szybkiej nauki, gotowości do podróży służbowych po całej Polsce a także udziału w szkoleniach poza granicami kraju, dobrej znajomości języka angielskiego, prawa jazdy kat. B a także wysokich zdolności interpersonalnych.
Mój Klient oferuje: zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, atrakcyjne wynagrodzenie (podstawa + premie) oraz pakiet socjalny, niezbędne narzędzia pracy, zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku polskim, możliwość podnoszenia kwalifikacji i rozwoju zawodowego, szkolenia w siedzibach producentów, miłą atmosferę w pracy.
Zainteresowane osoby proszę o pilne przysłanie życiorysu na adres mailowy: aleksandra.figura(malpa)manpower.pl
|
|
| Back to top |
|
 |
Google

|
#
15 Sep 2009 11:34 |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
Banditos Poziom 12

|
22 Sep 2009 21:39 Re: Oferta: Inżynier serwisu RTG |
|
|
|
| Manpower Puławska wrote: |
Zainteresowane osoby proszę o pilne przysłanie życiorysu na adres mailowy: aleksandra.figura(małpa)manpower.pl |
Ciekawe dlaczego wymagają jedynie życiorys, a nie tak jak jest zwykle w firmach - CV + list motywacyjny...
|
|
| Back to top |
|
 |
karol p Poziom 4

|
15 Feb 2010 00:32 Szukam miejsca na praktyki |
|
|
|
Witam,
pierwszą prośbę kieruję do moderatora działu aby chociaż przez najbliższe parę dni nie usuwał tego tematu, wiem że temat nie jest adekwatny do przeznaczenia działu.
Jestem studentem Inżynierii Biomedycznej na AGH i z racji tego, że sesja poszła mi dość sprawnie mam wolne do końca lutego. Chciałbym ten czas spożytkować, a jak wiadomo jakakolwiek wiedza praktyczna w tej branży jest na wagę złota. Dlatego jeżeli ktoś prowadzi własny serwis i wie że będzie miał trochę wolnego czasu dla studenta z chęcią bym z niego skorzystał, w zamian mogę odwdzięczyć się pomocą przy jakiejś pracy papierkowej, czy innych prostych pracach. Nie chodzi mi o zarabianie pieniędzy, tylko o zdobycie jakiogoś doświadczenia. Nie mam preferencji co do charakteru serwisu.
Z góry dziękuję moderatorowi za wyrozumiałość.
Pozdrawiam wszystkich.
| Moderated by fortronik: |
| Post pozostawiam, jedynie przenoszę do odpowiedniego tematu. |
|
|
| Back to top |
|
 |
Google

|
#
15 Feb 2010 00:32 |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
homman Poziom 19

Joined: 18 Dec 2004 Posts: 667 Location: śląsko-podkarpackie
|
19 May 2010 01:51 Jak wejść w serwis sprzętu medycznego |
|
|
|
Od dłuższego czasu staram się zatrudnić jako serwisant sprzętu medycznego. Najlepiej z onkologii biochemii sprzętu laboratoryjnego krew czy anestezjologi. Oczywiście radiologia czy dentystyka też ale jakoś to mnie mniej pociąga.
Jednak na Podkarpaciu brak takich firm jedynie przysłowiowy pan Józio biegający z kombinerkami.
Gdyby ktoś wiedział coś o jakichś kursach / szkoleniach bądź o jakiejś firmie działającej w tym rejonie odwdzięczę się :D
I takie pytanie ile tak naprawdę zarabiacie?
| Moderated by fortronik: |
| Przeniosłem i scaliłem temat dotyczący ofert. |
|
|
| Back to top |
|
 |
edgerecruitment Poziom 2

|
09 Jul 2010 15:10 Inżynier serwisu medycznego |
|
|
|
Aktualnie poszukujemy dla naszego klienta, światowej klasy firmy w Wielkiej Brytanii, zajmującej się serwisem sprzętu medycznego w szpitalach, osób na stanowisko
INŻYNIER SERWISU SPRZĘTU MEDYCZNEGO.
Miejsce pracy: Wielka Brytania
Wymagana jest chęć wyjazdu do Wielkiej Brytanii, bardzo dobra znajomośc języka angielskiego, min. 5 lat doświadczenia w serwisie sprzętu medycznego w szpitalach (typu: aparatura anestezjologiczna, defibrylatory, sprzęt do monitorowania pacjenta, urządzenia do infuzji, wentylatory, EKG, monitory i sprzęt endoskopowy).
Firma oferuje bardzo dobre warunki finansowe + pakiet dodatkowy (samochód, opieka medyczna, itd).
Osoby zainteresowane zapraszamy do przesyłania cv w języku angielskim na adres: edge(malpa)edge.com.pl
Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
[/b]
|
|
| Back to top |
|
 |
perscoll Poziom 1

|
04 Feb 2011 13:40 Re: Oferta: Inżynier serwisu medycznego |
|
|
|
Inżynier Serwisu Sprzętu Medycznego
miejsce pracy: Wielkopolska
ZADANIA:
- zgodna z normami naprawa urządzeń usług medycznych i ich nadzór techniczny na przydzielonym obszarze
- Przeglądy techniczne,naprawy gwarancyjne i pogwarancyjne,audyty
- Raportowanie i sprawozdawczość (do centrali polskiej i zagranicznej firmy)
- Szkolenie personelu w placówkach usługowych,współpraca z działem
marketingu, sprzedaży
WYMAGANIA:
- wykształcenie wyższe techniczne,
- wiedza z zakresu elektroniki, hydrauliki, automatyki,
- minimum dwa lata doświadczenia na podobnym stanowisku,
- znajomość języka angielskiego i programów komputerowych: Excell, Auto-Cad
- b.wysokie umiejętności interpersonalne - „serwis najlepszą wizytówka firmy!”
- duża dyspozycyjność czasowa i terytorialna
FIRMA OFERUJE
- bardzo dobre warunki zatrudnienia,
- zagraniczne szkolenia i konferencje
- innowacyjny rozwój zawodowy w międzynarodowym środowisku.
e-mail: b.glowacki(malpa)perscoll.com.pl
|
|
| Back to top |
|
 |
Joanna Kuzioła Poziom 1

|
09 Nov 2011 19:00 Oferta pracy: Inżynier serwisu - Warszawa, Kraków |
|
|
|
Masz doświadczenie w branży Medical Devices z aparaturą z obszaru systemów monitorowania parametrów życiowych pacjenta, USG i respiratorów?
Chcesz poszerzać swoją wiedzę w tym zakresie?
Marzysz o pracy z najbardziej znanymi na rynku markami?
Lubisz kontakt z ludźmi i masz umiejętności szkoleniowe?
Znasz płynnie język angielski?
Jeżeli na wszystkie powyższe pytania odpowiedziałeś TAK, to mamy dla Ciebie idealną ofertę pracy. Prześlij pilnie swoje CV na adres: jkuziola(malpa)antal.com.
Nasz Klient, jeden z największych dystrybutorów sprzętu medycznego, w związku z dynamicznym rozwojem poszukuje doświadczonych w branży medycznej inżynierów serwisowych z Warszawy i Krakowa.
Obowiązki:
instalacje sprzętu (systemy monitorowania parametrów życiowych pacjenta, USG i respiratory) u klientów,
rozwiązywanie problemów dotyczących sprzętu medycznego na terenie klinik i szpitali w podległym obszarze,
wsparcie klientów w codziennej pracy ze sprzętem medycznym,
prowadzenie szkoleń z obsługi sprzętu medycznego dla personelu szpitalnego,
utrzymywanie dobrych relacji z klientami.
Od kandydatów oczekujemy:
wyższego wykształcenia (preferowane w dziedzinach: inżynieria medyczna, bioinżynieria, mechanika, elektronika),
minimum 2 letniego doświadczenia w serwisowaniu sprzętu medycznego (systemy monitorowania parametrów życiowych pacjenta, USG i respiratory),
wiedzy informatycznej i znajomość aplikacji wykorzystywanych w pracy ze sprzętem medycznym,
samodzielności w skutecznym rozwiązywaniu problemów,
umiejętności pracy pod presją czasu,
umiejętności dobrego planowania i organizacji pracy,
znajomości języka angielskiego na poziomie umożliwiającym rozumienie dokumentacji technicznej, prowadzenie pisemnej korespondencji oraz uczestniczenie w szkoleniach zagranicznych (warunek konieczny),
prawa jazdy,
gotowości do częstych podróży służbowych.
|
|
| Back to top |
|
 |
Google

|
#
09 Nov 2011 19:00 |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
Rafal Franczak Poziom 1

|
09 Feb 2012 15:15 Serwisant Sprzętu Medycznego - Zielona Góra lub Kalisz |
|
|
|
Dla naszego Klienta, jednej z pięciu największych firm z branży urządzeń medycznych, poszukuję obecnie osób zainteresowanych podjęciem pracy na stanowisku:
Inżynier Serwisu
Miejsce pracy: Zielona Góra lub Kalisz
Obowiązki: zakres wykonywania instalacji, napraw i przeglądów okresowych aparatury: m.in. anestezjologia, radiologia, kardiologia.
Oczekujemy:
kilkuletnie doświadczenie na podobnym stanowisku, wiedza z zakresu elektryki, gotowości do podróży służbowych po całej Polsce, prawa jazdy kat. B a także wysokich zdolności interpersonalnych.
Oferujemy: zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, atrakcyjne wynagrodzenie (podstawa + premie) oraz pakiet socjalny, niezbędne narzędzia pracy, zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku polskim, możliwość podnoszenia kwalifikacji i rozwoju zawodowego, szkolenia w siedzibach producentów, miłą atmosferę w pracy.
Zainteresowane osoby proszę o pilne przysłanie życiorysu na adres mailowy: rafal.franczak(malpa)reedglobal.com
|
|
| Back to top |
|
 |