Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Problem z powrotem do ustawien fabrycznych windowsa 7


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Laptopy Software ->Problem z powrotem do ustawien fabrycznych windowsa 7 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
Notonoblue
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 24 Lut 2011
Posty: 2

Notonoblue
Poziom 2
Post#1 24 Lut 2011 15:41  Autor tematu   

Problem z powrotem do ustawien fabrycznych windowsa 7


Mam laptopa Toshiba L650-12Q i WINDOWSA 7. Z niewyjaśnionych powodów komputer nagle zaczął chodzic bardzo powoli. W przeszłości też miałem ten problem, więc przez HDD Recovery powróciłem do fabrycznych ustawień na laptopie. Dziś chciałem zrobic to po raz kolejny, lecz po wciśnięciu F8 przy włączaniu laptopa jest szereg opcji dotyczących użytkowania awaryjnego, nie ma natomiast opcji "napraw komputer", przez którą na dalszym etapie wraca się do ustawień fabrycznych. Na dysku D jest folder HDD Recovery mający 7 GB i kategoryzowany jako "Zdrowy", więc sobie tego programu raczej nie usunąłem. Dlaczego więc ta opcja mi wyparowała i czy mogę ją jakoś przywrócic?

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
linuks
Pomocny dla użytkowników
Pomocny dla użytkowników


Dołączył: 15 Wrz 2008
Posty: 10090

linuks
Pomocny dla użytkowników
Post#2 24 Lut 2011 16:25    

Re: Problem z powrotem do ustawien fabrycznych windowsa 7


http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1706381-0.html

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
Notonoblue
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 24 Lut 2011
Posty: 2

Notonoblue
Poziom 2
Post#3 24 Lut 2011 23:53  Autor tematu   

Re: Problem z powrotem do ustawien fabrycznych windowsa 7


U mnie jest ta różnica, że ja nigdy żadnego innego systemu na tym laptopie nie instalowałem. Obecnie także mam fabrycznego windowsa 7, lecz zaczął bardzo "mulic"- włącza się 6 minut, a wyłącza ponad 20!! Za to jak już się włączy to mogę w miarę normalnie go używac, chodzi niewiele wolniej niż kiedyś. Według menadżera urządzeń wszystko działa poprawnie, antywirus też nic złośliwego nie wykrył. Jak już pisałem powyżej kiedyś powrót do ustawień fabrycznych pomógł (nawet 2-krotnie) , a teraz jest niemożliwy ;(

W temacie z powyższego linku jest tak wiele rad, że nie wiem do jakich się stosowac, które programy na wstępnie ściągnąc i skąd?

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
linuks
Pomocny dla użytkowników
Pomocny dla użytkowników


Dołączył: 15 Wrz 2008
Posty: 10090

linuks
Pomocny dla użytkowników
Post#4 25 Lut 2011 09:41    

Re: Problem z powrotem do ustawien fabrycznych windowsa 7


http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1719553-0.html
Witam.
Bez znaczenia czy instalowałeś xp.Powyżej jest opisana procedura ręcznego przywracania systemu z plików obrazu gdy nie działa kombinacja klawiszy przy starcie.
Pozdrawiam

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Komputery Serwis -> Komputery Laptopy Software -> Problem z powrotem do ustawien fabrycznych windowsa 7
Strona 1 z 1
Podobne tematy
AG-2100 NOMADIX problem z powrotem do ustawień fabrycznych (1)
Przywrocenie ustawien fabrycznych na laptopie. (5)
TP-LINK TD-W8910G jak Powrocic do ustawien fabrycznych??? (3)
Powrot do ustawien fabrycznych dysku 3TB po RAID5 (2)
Netiaspot brak internetu po przywróceniu ustawien fabrycznych (8)
Cisco epc3010 - Brak internetu po resecie modemu do ustawien fabrycznych (33)
Linksys PAP2T - Powrót do ustawien fabrycznych - prosba o screeny konfiguracji (1)
Ricoh MPC 3300 - Przywrócenie ustawien fabrycznych oraz wgranie menu PL (4)
1 - Zawieszanie się Windowsa 7 + problem z ekranem boota Windowsa! (4)
Problem z instalacją Windowsa 7 oraz Windowsa Visty (10)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.873 seconds

elektroda.pl temat RSS