Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Taśmy magnetofonowe - gdzie kupić w Warszawie?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> RTV Co kupić? -> Jakie Nagłośnienie do Domu ->Taśmy magnetofonowe - gdzie kupić w Warszawie? Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Telewizory
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
mroczny1982
Poziom 1
Miasto: Warszawa
Dołączył: 27 Lut 2011
Posty: 1
mroczny1982
Poziom 1
Post#1 27 Lut 2011 16:03  Autor tematu   

Taśmy Magnetofonowe


Witam Poszukuje komisu w warszawie z taśmami magnetofonowymi szpulami Stilon odpiszcie czy takowy sklep jest

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
defl
Poziom 8
Dołączył: 06 Mar 2011
Posty: 7
Pomógł: 1
defl
Poziom 8
Post#2 06 Mar 2011 17:20    

Re: Taśmy magnetofonowe - gdzie kupić w Warszawie?


Z tego co się orientuję raczej nie ma na to szans.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
alojzy7719
Poziom 34
Dołączył: 03 Sty 2009
Posty: 2469
Pomógł: 223
Ocena postów: 44
alojzy7719
Poziom 34
Post#3 11 Mar 2011 11:02    

Re: Taśmy magnetofonowe - gdzie kupić w Warszawie?


Prędzej coś znajdziesz na portalu aukcyjnym.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> RTV Co kupić? -> Jakie Nagłośnienie do Domu -> Taśmy magnetofonowe - gdzie kupić w Warszawie?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Taśmy i kasety magnetofonowe. (146)
Aluminium gdzie kupić w Warszawie (1)
Gdzie kupić od ręki w Warszawie głośnik GDWK 10/80/T/1 ?? (4)
Co gdzie kupić? Adresy sklepów z elektroniką w Warszawie. (2)
kable głośnikowe Procab - gdzie kupić w Warszawie? (2)
Pralka Brandt WM61200 - gdzie w Warszawie kupić pompkę? (1)
Gdzie kupić skaner? Szukam dobrego sklepu w Warszawie. (1)
Spoilery do Hondy Civic. Gdzie można kupić w Warszawie lub okolicach? (1)
Taśmy na szpulach-Gdzie kupić? (5)
Autoalarmy , syreny, czujniki ... gdzie w Warszawie. (1)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.1 seconds

elektroda.pl temat RSS