Forum elektroda.pl

Regulamin | Punkty | Dodaj... | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

compaq presario cq60 - jak rozebrac?


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Laptopy Hardware -> compaq presario cq60 - jak rozebrac?
Autor
Wiadomość
krs321
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 12 Paź 2010
Posty: 51

Post#1 Post autora tematu 15 Kwi 2011 18:38   

compaq presario cq60 - jak rozebrac?


Witam.
Posiadam w/w laptopa. Wentylator zaczyna głośno chodzić w stresie. Poza tym laptop ma prawie 3 lata więc chciałbym go w końcu przeczyścić i nałożyć nowa pastę na procka. Niestety nie wiem jak go rozebrać. Najdalej dochodząc zdjąłem klawiaturę. Dalej widzę tylko blachę i parę śrub bo rogach kolo ekranu. Myślałem na odkręceniem go ale wychodzą tam kable i idą do centrum znikając pod blachą.
Nie wiem dokładnie jaka seria ma taka samą budę wiem że cq61 ma taką samą, więc jeśli ktoś rozbierał coś takiego to prosiłbym o wskazówki.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 15 Kwi 2011 18:38   





Powrót do góry
   
boro1234567
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 01 Cze 2008
Posty: 14717
Miasto: EB

Post#2 15 Kwi 2011 19:06   

Re: compaq presario cq60 - jak rozebrac?


http://laptoprepairmanual.blogspot.com/2010/07/compaq-presario-cq60-service-manual.html
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 15 Kwi 2011 19:06   





Powrót do góry
   
krs321
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 12 Paź 2010
Posty: 51

Post#3 Post autora tematu 15 Kwi 2011 20:32   

Re: compaq presario cq60 - jak rozebrac?


Nie to że nie szukałem ale nie spodziewałem się manual'a...
Dzięki.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Laptopy Hardware -> compaq presario cq60 - jak rozebrac?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
sterowniki do HP Compaq Presario CQ60-425ew (3)
Compaq presario cq60 problem z baterią (4)
Compaq Presario CQ60 czarny ekran (6)
Compaq Presario CQ60-300EW (1)
COMPAQ PRESARIO CQ60 - wyświetlacz (7)
Compaq Presario CQ60 300EW (2)
Compaq Presario CQ60-300 jak zwiększyć wydajność w grach? (7)
Compaq presario CQ60 - jak dostać się do chłodzenia? (1)
Compaq Presario CQ60 - Compaq Presario CQ60-110ED poszukuję komplet sterowników (2)
Compaq presario CQ60 błąd krytyczny (3)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.139 seconds

elektroda.pl temat RSS