Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Audi a4 b5 1.8 125km benzyna +gaz 1997r brak na wtryskach zasilania


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Samochody Serwis -> Samochody Początkujący ->Audi a4 b5 1.8 125km benzyna +gaz 1997r brak na wtryskach zasilania Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Samochody
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
MARCIN1986043
Poziom 6
Miasto: Przewóz
Dołączył: 10 Gru 2010
Posty: 8
MARCIN1986043
Poziom 6
Post#1 18 Kwi 2011 16:15  Autor tematu   

Audi a4 b5 1.8 125km benzyna +gaz 1997r brak na wtryskach zasilania


Witam Mam taki problem ze swoim audi 1.8 125km benzyna +gaz wszystko mam juz sprawdzone a ciagle jest brak zasilania na wtryskiwaczach komuter po podpieciu pokazuje blad wtryskiwaczy otwarte pomocy

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
macvir
Warunkowo odblokowany
Miasto: nad modrym Bałtykiem
Dołączył: 19 Lip 2007
Posty: 521
Pomógł: 32
macvir
Warunkowo odblokowany
Post#2 18 Kwi 2011 18:50    

Re: Audi a4 b5 1.8 125km benzyna +gaz 1997r brak na wtryskach zasilania


a posiada emulator wtyskow? czasem motuje sie taki cos przy LPG.
pozdrawiam

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
trans-serwis
Poziom 39
Miasto: Częstochowa
Dołączył: 17 Sty 2007
Posty: 5013
Pomógł: 294
Ocena postów: 11
trans-serwis
Poziom 39
Post#3 18 Kwi 2011 19:19    

Re: Audi a4 b5 1.8 125km benzyna +gaz 1997r brak na wtryskach zasilania


Brak zasilania to wtryski są zamknięte.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
heretapawel
Poziom 22
Miasto: sarajewo
Dołączył: 11 Sty 2010
Posty: 514
Pomógł: 44
Ocena postów: 5
heretapawel
Poziom 22
Post#4 18 Kwi 2011 19:35    

Re: Audi a4 b5 1.8 125km benzyna +gaz 1997r brak na wtryskach zasilania


Odłącz instalację LPG i sprawdź ,pewnie gaz odcina zasilanie. :ganja:

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
MARCIN1986043
Poziom 6
Miasto: Przewóz
Dołączył: 10 Gru 2010
Posty: 8
MARCIN1986043
Poziom 6
Post#5 19 Kwi 2011 15:33  Autor tematu   

Re: Audi a4 b5 1.8 125km benzyna +gaz 1997r brak na wtryskach zasilania


mowie koledzy emulator byl drugi wpiety i nic a byl na 100% dobry
gaz nie odcina zasilania tez to jest pewne bo sprawdzone
Byl wpiety drugi komputer sterowania silnikiem i tez nic niby mial w numerze jedna inna cyfre to dlatego moglo nie zadzialac?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
heretapawel
Poziom 22
Miasto: sarajewo
Dołączył: 11 Sty 2010
Posty: 514
Pomógł: 44
Ocena postów: 5
heretapawel
Poziom 22
Post#6 19 Kwi 2011 16:59    

Re: Audi a4 b5 1.8 125km benzyna +gaz 1997r brak na wtryskach zasilania


Sterownik ma immo ,bez komputera nie dasz rady,trzeba dopasować. :ganja:

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
MARCIN1986043
Poziom 6
Miasto: Przewóz
Dołączył: 10 Gru 2010
Posty: 8
MARCIN1986043
Poziom 6
Post#7 20 Kwi 2011 17:06  Autor tematu   

Re: Audi a4 b5 1.8 125km benzyna +gaz 1997r brak na wtryskach zasilania


po swietach zaprowadze ja ja do elektryka bo sam patrzylem kilku mechanikow tez i zaden nie wie lub nie chce podjac sie tej pracy

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Samochody Serwis -> Samochody Początkujący -> Audi a4 b5 1.8 125km benzyna +gaz 1997r brak na wtryskach zasilania
Strona 1 z 1
Podobne tematy
audi a4b5 97 1.8 benzyna 125km - skrzynia ag4 brak wstecznego (7)
Renault Scenic I 2.0 benzyna/gaz 1997r (7)
Audi 100 c4 1993r 2.3 benzyna+gaz brak prądu (6)
Audi a4 1,6 benzyna brak zasilania pompki paliwa (2)
Audi A4 96r. 1.8 ADR 125KM + gaz - Bardzo ciężko pali na zimnym silniku (33)
audi 2300 benzyna nierowna praca silnika gaz benzyna (6)
Mercedes 313 CDI - Brak zasilania na wtryskach (8)
Fiat Scudo 2001r 2.0 JTD brak zasilania na wtryskach (3)
Kia Carnival 2.9 CRDI - Brak zasilania na wtryskach paliwa CR (3)
Audi A3 8L 1997r, benzyna przepływomierz powietrza (4)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.128 seconds

elektroda.pl temat RSS