FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

Spadek prędkości internetu wifi

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> WiFi Networks -> Spadek prędkości internetu wifi
Author
Poziom 3
Poziom 3

Post#1 Post from the author of the topic 01 May 2011 14:04   

Spadek prędkości internetu wifi

Witam
Ostatnio zauważyłem bardzo duży spadek prędkości internetu gdy jestem podpiety przez wifi. Mam internet z neostrady , a ruter tp-link . Gdy jestem podpiety kablem (ethernet) predkość internetu wynosi 6Mb/s (tyle ile mam w umowie). Gdy jestem podpiety przez wifi jakieś 0,5m od rutera prędkość spada do ok.2Mb/s. Co mozna z tym zrobić?

3.1.15. Zabronione jest publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum. Tytuł wpisu powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki. - Proszę dostosować swoją wypowiedź do tego punktu regulaminu. [piterus99]
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 01 May 2011 14:04   

Back to top

Lukaszenka12
Poziom 2
Poziom 2

Post#2 01 May 2011 15:37   

Re: Spadek prędkości internetu wifi

hmm jaki masz router dokładnie karte sieciowa itp itd? moze to być przyczyna koleżko pomyś sobie w tej małej głowce dobrze ok ?

Moderated by piterus99:
Po raz drugi kolega mi się tu naraża - proszę bez wycieczek osobistych! Reg. pkt. 3.1.7.

Back to top

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> WiFi Networks -> Spadek prędkości internetu wifi
Page 1 of 1
Similar topics
Spadek prędkośći internetu wifi (3)
wifi - 20x spadek prędkości pobierana kilkadziesiąt sek. po ustanowieniu poł.. (6)
B. duży spadek prędkości z 16 Mb po kablu do 1,5 Mb po wifi (7)
Spadek prędkości w domowej sieci WIFI (6)
Aster -Linksys - Spadek prędkości i zanikanie dostępu do Internetu. (4)
Podział internetu przez router a spadek prędkości (1)
Nowa umowa spadek prędkości internetu.. (5)
Spadek prędkości internetu router TD-w8901g (3)
Spore ubytki w prędkości internetu-wifi... (3)
Wifi w UPC i różne prędkości internetu (14)

Page generation time: 0.146 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed