FAQ | Points | Add... | Recent posts | Search | Register | Log in

Skaner Tevion MD 6190 - problem

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Hardware -> Skaner Tevion MD 6190 - problem
Author
Poziom 21
Poziom 21

Post#1 Post from the author of the topic 08 Nov 2004 01:15   

Mam problem z tym skanerem. Kiedys bylo dobrze a teraz wyswietla sie caly czas ze jest w stanie offline. Biore "connect" i na chwilek jest "online" a za kilka sekund znowu offline. Zasilacz jest dobry, swiatelko sie caly czas swieci w skanerze. Probowalem podlaczac do innych portow USB ale to samo. Sterowniki tez probowalem od nowa i nie wiem juz co z tym jest. Wirusow tez nie ma (Panda Platinum)
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 08 Nov 2004 01:15   

Back to top

ozzman
Poziom 21
Poziom 21

Post#2 Post from the author of the topic 09 Nov 2004 23:43   

Dobra, juz wiem co z tym jest.... Po wielu probach postanowilem zajrzec do instrukcji. Napisane tam jest oczywiscie po angielskiemu bo w na polski im sie nie chce tlumaczyc..., ze tak jak w wiekszosci urzadzen USB trzeba odlaczyc wszystkie urzadzenia od kompa USB. Pozniej odinstalowac w menadżerze urzadzen i wrzucc plytke ze sterownikami. Sterowniki sie zainstaluja i trzeba kompa uruchomic ponownie. Jak juz windows sie zaladuje trzeba podlaczyc sprzet do portu USB, system wykryje, jeszcze raz stery zainstaluje, kolejny restart i... wszystko jest ok:)
Back to top

Google

Google Adsense

Post# Post from the author of the topic 09 Nov 2004 23:43   

Back to top

zyg515
Poziom 1
Poziom 1

Post#3 13 May 2010 22:31   

Re: Skaner Tevion MD 6190 - problem

Mam problem kupiłem używany. Ale nie wiem jakie zasilacz wiem że 12 v ale amper ile ma być i wat?? Pomóżcie mi proszę. zygmuntowi(malpa)wp.pl
Back to top

Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Hardware -> Skaner Tevion MD 6190 - problem
Page 1 of 1
Similar topics
Skaner Tevion/Medion MD40420 nie wraca do położenia "0 (1)
SKANER USB MEDION TEVION MD90093 instalacja (4)
Skaner TEVION MD9385 nie rusza. (1)
Skaner Tevion MD90091 problem ze skanowaniem. (5)
Płyta główna MEDION 9901 vers. 1. 6190 (20)

Page generation time: 0.309 seconds

FAQ || Administrator || Moderators || Widgets and banners || Contact
elektroda.pl topic RSS feed