Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

System wiesza się - błąd Kernel - Power


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> System wiesza się - błąd Kernel - Power
Autor
Wiadomość
Szymcok
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 21 Lut 2009
Posty: 61
Miasto: Skawica

Post#1 Post autora tematu 01 Cze 2011 19:16   

System wiesza się - błąd Kernel - Power


Witam, komputer zakupiony 2 miesiące temu nagle zaczął się wieszać, wiesza się bez względu na to co robie, skanowany Kaspersky i Nortonem, nic nie wykryto, gdy wchodzę w Podgląd zdarzeń wyświetla mi :
Kod:
Nazwa dziennika:System
Źródło:        Microsoft-Windows-Kernel-Power
Data:          2011-06-01 18:45:05
Identyfikator zdarzenia:41
Kategoria zadania:(63)
Poziom:        Krytyczne
Słowa kluczowe:(2)
Użytkownik:    SYSTEM
Komputer:      abc-Komputer
Opis:
System został uruchomiony ponownie bez uprzedniego czystego zamknięcia. Przyczyną tego błędu może być fakt, że system przestał odpowiadać, uległ awarii lub nastąpiła nieoczekiwana utrata zasilania.
Kod XML zdarzenia:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
  <System>
    <Provider Name="Microsoft-Windows-Kernel-Power" Guid="{331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4}" />
    <EventID>41</EventID>
    <Version>2</Version>
    <Level>1</Level>
    <Task>63</Task>
    <Opcode>0</Opcode>
    <Keywords>0x8000000000000002</Keywords>
    <TimeCreated SystemTime="2011-06-01T16:45:05.048814900Z" />
    <EventRecordID>39222</EventRecordID>
    <Correlation />
    <Execution ProcessID="4" ThreadID="8" />
    <Channel>System</Channel>
    <Computer>abc-Komputer</Computer>
    <Security UserID="S-1-5-18" />
  </System>
  <EventData>
    <Data Name="BugcheckCode">0</Data>
    <Data Name="BugcheckParameter1">0x0</Data>
    <Data Name="BugcheckParameter2">0x0</Data>
    <Data Name="BugcheckParameter3">0x0</Data>
    <Data Name="BugcheckParameter4">0x0</Data>
    <Data Name="SleepInProgress">false</Data>
    <Data Name="PowerButtonTimestamp">0</Data>
  </EventData>
</Event>


Procesor : AMD Phenom X4 955
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTS 450
Płyta głowna: GIGABYTE GA-MA770T-UD3
Pamięć : DDR3 Kingston 4GB 1333 CL7 HyperX (2x 2GB).
Czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem ?
Powrót do góry
   
Marcin230
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 18 Gru 2006
Posty: 4986

Post#2 01 Cze 2011 19:21   

Re: System wiesza się - błąd Kernel - Power


Jaki masz do tego cacka zasilacz?

Wyraźnie jest napisane, że mogło dojść do utraty zasilania, a Ty chyba "zapominasz" podać moc i markę zasilacza.
Powrót do góry
   
Szymcok
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 21 Lut 2009
Posty: 61
Miasto: Skawica

Post#3 Post autora tematu 01 Cze 2011 19:30   

Re: System wiesza się - błąd Kernel - Power


Zasilacz 500W Chieftec, więc na pewno nie to...
Procesor 3,20 GHz nie podkręcany.
Powrót do góry
   
dinos83
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 07 Mar 2008
Posty: 1787

Post#4 01 Cze 2011 19:31   

Re: System wiesza się - błąd Kernel - Power


OTL: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1044160.html
Wklej SMART dysku; Prime95 na ~2 godz. podaj średnią temperaturę z Core Temp; Unigine/3DMark na ~1 godz. temperatura z gpu-z; memtest z bootowalnej płyty. Napięcia mierzone miernikiem pod w.w obciążeniem, nic nie szkodzi ze nowy i Chieftec.
Powrót do góry
   
helmud7543
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 20 Wrz 2009
Posty: 5971
Miasto: Przeworsk

Post#5 01 Cze 2011 19:32   

Re: System wiesza się - błąd Kernel - Power


Zwiększ odrobinę napięcie dal karty graficznej. Sprawdź stan wszystkich złącz zasilania. Sprawdź czy wszystkie wymagane wtyczki zasilania są podłączone.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 01 Cze 2011 19:32   





Powrót do góry
   
Marcin230
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 18 Gru 2006
Posty: 4986

Post#6 01 Cze 2011 19:45   

Re: System wiesza się - błąd Kernel - Power


Szymcok napisał:
Zasilacz 500W Chieftec, więc na pewno nie to...


A żebyś się nie zdziwił.
Gigabyte dodaje chyba nadal jakiś programik do zarządzania energią, pamiętam, że w starszych płytach sprawiał czasem problemy i potrafił wyłączać komputer.
Powrót do góry
   
adamadi33
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 17 Maj 2009
Posty: 9655
Miasto: Koło-Wawa

Post#7 01 Cze 2011 19:50pomocny post - solucja   

Re: System wiesza się - błąd Kernel - Power


O czym tu pisać, komputer nadal będzie wypluwał komunikat typu:Kernel-Power do czasu zmiany zasilacza na większej mocy.
Powrót do góry
   
Szymcok
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 21 Lut 2009
Posty: 61
Miasto: Skawica

Post#8 Post autora tematu 01 Cze 2011 19:51   

Re: System wiesza się - błąd Kernel - Power


Teraz pisze z telefonu, bo wylaczyl sie ekran sam z siebie, klawiatura nie reagowala... A gdy probuje wlaczyc, to komp wlacza sie, swieci dioda, ale nie slychac tego pikniecia... monitor sie nie wlacza wgl, nie reaguje na reset, ani na przytrzymanie przycisku on...
Powrót do góry
   
Marcin230
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 18 Gru 2006
Posty: 4986

Post#9 01 Cze 2011 20:01pomocny post - solucja   

Re: System wiesza się - błąd Kernel - Power


Zatem zrób jak radzi poprzednik i zmień zasilacz na inny. Dla krótkich testów wystarczy jakikolwiek. Znaczy się nie przesadź tylko i nie wstaw jakiegoś słabiutkiego.
Powrót do góry
   
Szymcok
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 21 Lut 2009
Posty: 61
Miasto: Skawica

Post#10 Post autora tematu 01 Cze 2011 20:37   

Re: System wiesza się - błąd Kernel - Power


Ok, spróbuję z lepszym, ale to dziwne, że 2 miesiące chodziło a nagle się zepsuło... No cóż, dziękuje za rady :).
Powrót do góry
   
bigbounty
Poziom 4
Poziom 4


Dołączył: 24 Lip 2011
Posty: 10
Miasto: gliwice

Post#11 24 Lip 2011 17:44   

Re: System wiesza się - błąd Kernel - Power


Witam można powiedzieć że ma ten sam problem,(Kornel-Power) z tym, że: Komputer procował zawsze normalnie, bez zwieszania sie. A jak juz, to były one bardzo rzadkie... Używając BigSprita, to był mój prog. którym ściągałem torrenty. Zauważyłem, że podczas jego pracy, ściągania, PC całokowicie sie zwiesza-reset. (Używałem go przez ok 1r i wszystko śmigało jak należy) Z początku boło to sporadyczne. Aż do momenty kiedy to, od ok 1min do 5ciu, pracy bigsprita komputer całokowicie sie zwieszał. I wcale nie zależało to od zapory systemu, antyvira, czy zbyt dużej liczby pobieranych plików-sprawdzałem... Zmieniłem program na inny, skutek: z początku było ok, ale przez 1 do 2ch dni i potem to samo... Znowu zmieniłem program... Na chwile spokój, po czym znowu.... Aha jak wyłączyłem zapore przy bitcomet wydawało sie ze problem znikł. 2dni było ok. Ogółem: nie mogę ściągnąć nic z torrent/ów. BO nie ma to sensu skoro pc po ok 3min sie zwiesza.... PROSZE O POMOC w tym temacie. Pozdrawiam.


Komputer:
Typ komputera ACPI x64-based PC
System operacyjny Microsoft Windows 7 Home Premium
Dodatek service pack systemu operacyjnego [ TRIAL VERSION ]
Internet Explorer 8.0.7600.16385
DirectX DirectX 11.0
Nazwa komputera ADAM-KOMPUTER
Nazwa użytkownika adam
Domena logowania [ TRIAL VERSION ]
Data / Czas 2011-06-21 / 12:25

Płyta główna:
Typ procesora DualCore AMD Athlon 64 X2, 2900 MHz (13.5 x 215) 5600+
Nazwa płyty głównej Asus M2A-MX (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
Mikroukład płyty głównej AMD 690V, AMD Hammer
Pamięć fizyczna [ TRIAL VERSION ]
DIMM1: A-Data EXTREME DDR2 800+ 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
DIMM2: A-Data EXTREME DDR2 800+ [ TRIAL VERSION ]
Typ BIOS'u AMI (12/04/08)
Port komunikacyjny Port komunikacyjny (COM1)
Port komunikacyjny Port drukarki (LPT1)

Dodano po 4 [minuty]:

Aha jeszcze: NVIDIA GeForce 9600 GT 256Bit (Microsoft Corporation - WDDM v1.1) (512 MB)
Powrót do góry
   
Marcin230
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 18 Gru 2006
Posty: 4986

Post#12 24 Lip 2011 17:57   

Re: System wiesza się - błąd Kernel - Power


No to jeszcze podaj ten najważniejszy składnik zestawu i określ mniej więcej jaki czas on już jest w tym zestawie.
Ogólnie polecałbym przejrzenie płyty i sprawdzenie czy coś się nie przegrzewa. Może jakiś problem z układem odpowiedzialnym za sieć.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 24 Lip 2011 17:57   





Powrót do góry
   
bigbounty
Poziom 4
Poziom 4


Dołączył: 24 Lip 2011
Posty: 10
Miasto: gliwice

Post#13 24 Lip 2011 18:12   

Re: System wiesza się - błąd Kernel - Power


Zasilacz: "Megabajt. Take Me. 400W". Już od ok 1 roku po tym jak w serwisie na gwarancji spalili mi wszystko oprócz ramu i grafiki.(Euro-Komp Chorzów) Wcześniej miałem problem w grach... Regularne kartkowanie co ok 3min na 30s. To był problem który mieli rozwiązać. Nie zrobili tego....; PC grzał sie, ale już ten problem rozwiązałem. I jest ok.

Dodano po 2 [minuty]:

Wiem że chipset sie przegrzewał... Dodałem wentylator i po kłopocie.
Powrót do góry
   
Marcin230
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 18 Gru 2006
Posty: 4986

Post#14 24 Lip 2011 18:25   

Re: System wiesza się - błąd Kernel - Power


Wcale nie jest dobrze i problemu nie rozwiązałeś. Zlikwidowałeś (zmniejszyłeś) tylko skutek. Chipsetowi powinien wystarczyć radiator fabryczny, jeśli go nie miał, to też mu to powinno wystarczyć.

Twój zasilacz to szmelc krótko mówiąc. Zresztą kto do takiego komputera wkłada taki zasilacz? To zrobili w tym sklepie czy sam coś dokładałeś?
Weź woltomierz i sprawdź jakie masz napięcia, ale zapewne będzie nie za ciekawie.

Jeszcze jedno apropos grafiki.
Zainstaluj sterowniki fabryczne nVidii. Na sterownikach ogólnych (te które masz wg raportu) grafika działa niemalże w trybie podstawowym.
Powrót do góry
   
Szymcok
Poziom 11
Poziom 11


Dołączył: 21 Lut 2009
Posty: 61
Miasto: Skawica

Post#15 Post autora tematu 24 Lip 2011 21:03   

Re: System wiesza się - błąd Kernel - Power


W moim przypadku ten błąd powodował nie dopięty kabelek, który nie łączył dobrze, teraz śmiga all...
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 24 Lip 2011 21:03   





Powrót do góry
   
bigbounty
Poziom 4
Poziom 4


Dołączył: 24 Lip 2011
Posty: 10
Miasto: gliwice

Post#16 25 Lip 2011 13:32   

Re: System wiesza się - błąd Kernel - Power


Właściwości czujnika:
Typ czujnika ITE IT8712F v7+ (ISA 290h)
Typ czujnika procesora graficznego Diode (NV-Diode)
Stwierdzono otwieranie obudowy Nie

Temperatury:
Procesor nr 1 / rdzeń nr 1 46 °C (115 °F)
Procesor nr 1 / rdzeń nr 2 52 °C (126 °F)
Aux 44 °C (111 °F)
GPU Diode 48 °C (118 °F)
SAMSUNG HD502IJ [ TRIAL VERSION ]

Wentylatory:
Procesor 3277 RPM
Procesor graficzny 46%

Wartości napięć:
Napięcie rdzenia procesora 1.39 V
+3.3 V 3.23 V
+5 V 4.92 V
+12 V [ TRIAL VERSION ]
VBAT baterii CMOS 3.25 V
Debug Info F 00CE FFFF 0000 0000 0000
Debug Info T 44 128 128
Debug Info V 57 FF CA B7 C5 FF FF (43)
Powrót do góry
   
Marcin230
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 18 Gru 2006
Posty: 4986

Post#17 25 Lip 2011 13:43   

Re: System wiesza się - błąd Kernel - Power


Pomiary zrób miernikiem!
Tolerancja napięć to 5%.
Powrót do góry
   
bigbounty
Poziom 4
Poziom 4


Dołączył: 24 Lip 2011
Posty: 10
Miasto: gliwice

Post#18 25 Lip 2011 13:52   

Re: System wiesza się - błąd Kernel - Power


Kompa złożyli mi w tym sklepie (Euro-komp) nie polecam... Pamiętam jak sie pytałem jeśli chodzi o zasilacz i chłodzenie- czy bedzie wystarczające do tego zestawu co mam.... Z tym że nie z 4gb tylko z 1gb ram : Tak tak naturalnie...:/ A później grzał sie i to równo... Na bluescreen sie skończyło, do serwisu. I już stare podzespoły zostały w serwisie, bo wszystko popalili no prawie... Teraz wiem że to banda baranów.........
W tym kompie tylko zmieniłem ram z 1gb na 4gb Adata w dualu. A co do kabelków to posprawdzam...
To jaki zasilacz byś mi proponował?

Dodano po 2 [minuty]:

Hmmm możesz troche jaśniej. Nie jestem biegły, w tych sprawach. Miernikiem w kompie czy jakimś zewnętrznym bo nie wiem...
Powrót do góry
   
bigbounty
Poziom 4
Poziom 4


Dołączył: 24 Lip 2011
Posty: 10
Miasto: gliwice

Post#19 25 Lip 2011 23:34   

Re: System wiesza się - błąd Kernel - Power


posprawdzałem kabelki i nadal jest to samo :/ Co do miernika to nie posiadam takiego sprzętu a kupno dobrego jest to mały wydatek...może uda mi sie pożyczyć. Co do kompa to mam jeszcze taki nietypowy problem. Jak wyłączę go z tyłu na zasilaczu, włacze, odpalę kompa podczas rozruchu czarno na białym: opcja wyboru: wróć do ustawień standardowch F1 i coś tam innego juz nie pamiętam. Niby ładuje sie dalej i czarny ekran, jakby się zwiesił. No i reset, bo nic nie pomaga. Taka akcja tylko wtady gdy wyłącze ten guziczek z tyłu na zasilaniu. Nie wie o co biega...
Powrót do góry
   
Marcin230
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 18 Gru 2006
Posty: 4986

Post#20 25 Lip 2011 23:58   

Re: System wiesza się - błąd Kernel - Power


Fajnie, że raczyłeś o tym wspomnieć. Dlatego też pomiary programowe nadają się tylko do oglądania cyferek na monitorze.
1. Kup lub pożycz najzwyklejszy miernik. Tani multimetr bazarowy (tak około 20zł) będzie lepszy niż Twoja trialowa wersja Everesta?
2. Zmierz napięcie baterii CMOS. Taka pastylkowa bateria na płycie głównej, większa siostra baterii z zegarka elektronicznego. Znajdziesz na pewno. Baterię wyjmij z płyty do pomiaru.
3. Zmierz napięcia między którymkolwiek czarnym przewodem we wtyczce podłączonej do płyty głównej, a przewodem żółtym (12V) i przewodem czerwonym (5V). Te pomiary rób przy włączonym komputerze. Nie zewrzyj tylko tych przewodów, bo uszkodzisz zasilacz w najlepszym przypadku (na bezpieczniki w nim nie licz za bardzo).
4. Czy nie podkręcałeś procesora, pamięci, karty graficznej lub jakiegokolwiek innego podzespołu w biosie?

Wyniki pomiarów podaj tu na forum.
Powrót do góry
   
bigbounty
Poziom 4
Poziom 4


Dołączył: 24 Lip 2011
Posty: 10
Miasto: gliwice

Post#21 26 Lip 2011 12:54   

Re: System wiesza się - błąd Kernel - Power


No co do podkręcania, to troszke go podkręciłem(CPU) o jakieś 7% / 10% z 2.7 na 2.9 na rdzeniu, zależy gdzie patrzeć... No ale tylko jak coś mi troszke ścinało... Później resetowałem ustawienia.(podkręcałem od ok mieś) Akcja z czarnym monitorem przy włączaniu miałem juz dużo wcześniej, od samego początku jak mi zwrócili go z serwisu, po tym jak wymienili mi wszystko prócz ramu i grafiki. Bo popalili. Czyli od ok 1r. A z zawieszaniem przy ściąganiu mam od jakiś 2m... Musze sie zaopatrzyć w ten miernik. Dam znać...
Powrót do góry
   
iagre
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 26 Lut 2011
Posty: 2357
Miasto: Królewiec Zachodniopomorski (Chojna)

Post#22 26 Lip 2011 20:06   

Re: System wiesza się - błąd Kernel - Power


Cytat:
3. Zmierz napięcia między którymkolwiek czarnym przewodem we wtyczce podłączonej do płyty głównej, a przewodem żółtym (12V) i przewodem czerwonym (5V).

... i pomarańczowym (3.3V)
Powrót do góry
   
@rtemid@
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 15 Lis 2009
Posty: 154

Post#23 27 Lip 2011 00:26   

Re: System wiesza się - błąd Kernel - Power


Jeżeli to jest Windows 7 to powodem mogą być ostatnie aktualizacje spróbuj odinstalować poniższe, któraś z nich może powodować zawieszki.
(KB2529073)
(KB2533623)
(KB982018)
Powrót do góry
   
bigbounty
Poziom 4
Poziom 4


Dołączył: 24 Lip 2011
Posty: 10
Miasto: gliwice

Post#24 27 Lip 2011 13:17   

Re: System wiesza się - błąd Kernel - Power


hmm posprawdzam te aktualizacje... Miernik dzisiaj bede miał, wiec napisze... A co do tego czarnego ekraniku, zapomniałem wspomnieć że jak już sie włączy do windowsa po restarcie, to godz i data jest zresetowana, choć nie powinna prawda? Bateria w biosie powinna zapobiec takim akcją, a nie zapobiega... może bateryjka jest do dupy...?
Powrót do góry
   
Marcin230
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 18 Gru 2006
Posty: 4986

Post#25 27 Lip 2011 15:16   

Re: System wiesza się - błąd Kernel - Power


Dlatego właśnie kazałem wziąć miernik i zmierzyć napięcie baterii, przy okazji zakupić od razu taką baterię.
Jeśli zasilacz ATX jest włączony do sieci, to wyłącznie systemu nie powoduje zaniku napięcia na zasilaczu, on cały czas działa w trybie uśpienia zasilając płytę główną i czekając aż pojawi się sygnał do uruchomienia (przycisk, WOL, jakiś sygnał z klawiatury - zależnie od płyty masz przeróżne opcje wybudzenia komputera). Kiepska bateria (a nawet jej brak) nie powinna jednak wpływać na pracę już włączonego komputera, gdyż obecne systemy przejmują od biosu całe zarządzanie.
Zabawa z OC to już inna sprawa. Nieumiejętne przetaktowanie lub nienadająca się do tego płyta może sprawiać problemy, choć też teoretycznie nie powinna. Nawet mój staruszek po 3-krotnym nieudanym starcie resetuje się do ustawień fabrycznych oświadczając czerwonym komunikatem, że coś poszło nie tak i należy sprawdzić nastawy, nie kasuje się jednak data i godzina.
Jeśli w Twoim przypadku bateria okaże się sprawna, a po wyłączeniu mimo wszystko godzina będzie zresetowana, to masz problem z płytą i raczej na forum się go nie rozwiąże.
Ale poczekajmy na pomiary napięć.
Powrót do góry
   
bigbounty
Poziom 4
Poziom 4


Dołączył: 24 Lip 2011
Posty: 10
Miasto: gliwice

Post#26 01 Sie 2011 14:59   

Re: System wiesza się - błąd Kernel - Power


Aktualizacje, które podałeś spowodowały że po ich usunieciu. PC chodził przez 1 dzień ok. mogłem ściągać. Ale na 2gi dzień znowu to samo. Zaczełem usuwać inne, i znowu mogłem ściagać. Zauważyłem, że działa dobrze do momentu, kiedy to wyłączyłem pc i włączyłem. Podczas włączania komputer zaczął sie aktualizować, choć wyłączyłem aktual. automatyczne. Wyłączyłem tą opcje całkowicie. Włączyłem odpaliłem program i odrazu zawias... Usunąłem aktu. znowu ok. Wyłączyłem-włączyłem, zawias... Aktualizacji miałem ok 50. 3ch z nich nieudało sie usunąć-ok. Czyli pozbyłem sie wszystkich. Wyłą-włączam. Aktualizacji jest nagle ok 70. :/ nie łapie tego...

Pomiary jakie zrobiłem:
Kabelek wychodzący od karty Grafiki 11.90
.......... wchodzący do ............... 5.14 / 5.13/14
Płyta główna 5.10 / 5.12
Dysk 5.14 / 5.13
DVDrom 5.10 /5.12
Bateria 2.10 / 2.09

Dodano po 2 [minuty]:

kur....a o pomarańczowym zapomniałem..........
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 01 Sie 2011 14:59   





Powrót do góry
   
Marcin230
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 18 Gru 2006
Posty: 4986

Post#27 01 Sie 2011 15:20   

Re: System wiesza się - błąd Kernel - Power


Mniejsza z pomarańczowym...
Bateria do wymiany.
Zasilacz nie mieści się w normach i ja bym go pogonił, ale niech się spece od zasilaczy wypowiedzą może.

Teoretycznie wystarczy zmierzyć tylko raz, bo kable i tak są połączone (kolorami) w zasilaczu.
Szkoda, ze nie zmierzyłeś też na żółtym kablu przy dysku, ale pewnie też byłoby w granicach 11.9V.

Na początek wymień baterię.
Powrót do góry
   
bigbounty
Poziom 4
Poziom 4


Dołączył: 24 Lip 2011
Posty: 10
Miasto: gliwice

Post#28 10 Sie 2011 15:40   

Re: System wiesza się - błąd Kernel - Power


rzeczywiście... problem był w aktualizacjach, co prawda nie w tych co napisałeś... Teraz juz moge ściągać.
Powrót do góry
   
Marcin230
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 18 Gru 2006
Posty: 4986

Post#29 15 Sie 2011 02:53   

Re: System wiesza się - błąd Kernel - Power


Kultury ciut Kolego!
Zobacz o czym było pisane od początku Twojej części tematu i co z tym zrobiłeś. Wg. mnie NIC.
Powrót do góry
   
CJLuke
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 28 Maj 2010
Posty: 7
Miasto: Poznań

Post#30 14 Lis 2011 22:46   

Re: System wiesza się - błąd Kernel - Power


Witam!
Mam ten sam błąd. Jeśli nie w tych aktualizacjach wyżej to w których tkwił problem?
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> System wiesza się - błąd Kernel - Power
Strona 1 z 2 Idź do strony 12  Następny
Podobne tematy
Komputer zacina się po uruchomieniu. Błąd Kernel-Power 41 (8)
ASRock Z77 EXTREME 4 I7 3770K - Komputer resetuje się, kernel power, błąd 55 (14)
Kernel-Power 41 błąd następnego dnia (5)
Kernel-Power kolejny błąd krytyczny (1)
Błąd w dzienniku zdarzeń: Kernel-Processor-Power (1)
Komputer sie zawiesza błąd kernel-power (8)
Błąd Krytyczny, Kernel Power 41 - Laptop sie restartuje (9)
Hp Pvilion Dv5 1199ew - krytyczny błąd: kernel power (2)
Błąd Kernel-Power (41) - Blue Screen - Win 7 Home Prem 64 bit (8)
Kernel-Power 41 (63) - komputer wyłącza się (9)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.07 seconds

elektroda.pl temat RSS