Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



GoClever Navio 500 - chęć wgrania mapy Europy. Ale jak?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Urządzenia Mobilne -> Nawigacje Software ->GoClever Navio 500 - chęć wgrania mapy Europy. Ale jak? Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
drjudym
Poziom 6
Poziom 6
Dołączył: 08 Cze 2011
Posty: 16
drjudym
Poziom 6
Post#1 10 Cze 2011 00:41  Autor tematu   

GoClever Navio 500 - chęć wgrania mapy Europy. Ale jak?


Jest to odblokowana nawigacja kupiona parę dni temu na allegro. Fizycznie jest u mnie w domu, ale kupiona została tylko ze względu na swoje odblokowanie. Ja natomiast nie mam pojęcia, jak wgrać jej mapę Europy i jaka ma być to mapa. Jakie istnieją źródła legalne (może darmowe?)? Albo też jaki jest wybór w płatnej oferty i gdzie jej szukać?

Pozdrawiam i liczę na jakieś wskazówki, może źródło albo instrukcję.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Pontikos
Poziom 24
Poziom 24
Miasto: Łódz
Dołączył: 02 Maj 2008
Posty: 4280
Pomógł: 292
Ocena postów: 81
Pontikos
Poziom 24
Post#2 12 Cze 2011 17:28    

Re: GoClever Navio 500 - chęć wgrania mapy Europy. Ale jak?


Najbardziej polecane przez kierowcow, porzadne mapy ktore mozna kupic bez urzadzenia to automapa.pl i igomyway.com
(nie wiem czy TTom i Navigon tez dostepny jest bez urzadzenia)

Z darmowych map mozna polecic np. OZI Explorer

Oceń post: + +1 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Urządzenia Mobilne -> Nawigacje Software -> GoClever Navio 500 - chęć wgrania mapy Europy. Ale jak?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
GoClever Navio 500, Navio 500 PLUS i GoClever 5070 (11)
GoClever Navio 500 Plus - Jak dostać się do środka ? (2)
GOCLEVER NAVIO 515 - Wgrywanie mapy. (28)
Goclever 3570A wgranie mapy Europy bez odblokowania Windowsa (2)
GoClever Navio 500+ autostart AM (5)
Goclever navio 500, 705 cam (3)
[GOCLEVER] NAVIO 500 wgranie win ce 6.0 (2)
Goclever Navio 500 - Gniazdo ładowania. (2)
Goclever Navio 500 - Po wymianie panelu dotykowego czarny ekran (1)
goclever navio 500 czy sama się włączy po podłączeniu do zasilania (1)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.065 seconds

elektroda.pl temat RSS