Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



GoClever Navio 500 - chęć wgrania mapy Europy. Ale jak?


  Main Page -> Forum Index -> Mobile and Navigation Equipment -> Navigation Software ->GoClever Navio 500 - chęć wgrania mapy Europy. Ale jak? Post new topic  This topic is locked 
Author
Hide the left column
Show left column Message
drjudym
Level 6
Joined: 08 Jun 2011
Posts: 16
drjudym
Level 6
Post#1 10 Jun 2011 00:41  Topic author   

GoClever Navio 500 - chęć wgrania mapy Europy. Ale jak?


Jest to odblokowana nawigacja kupiona parę dni temu na allegro. Fizycznie jest u mnie w domu, ale kupiona została tylko ze względu na swoje odblokowanie. Ja natomiast nie mam pojęcia, jak wgrać jej mapę Europy i jaka ma być to mapa. Jakie istnieją źródła legalne (może darmowe?)? Albo też jaki jest wybór w płatnej oferty i gdzie jej szukać?

Pozdrawiam i liczę na jakieś wskazówki, może źródło albo instrukcję.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Pontikos
Level 38
Location: Poznań
Joined: 02 May 2008
Posts: 4361
Helped: 297
Post rating: 96
Pontikos
Level 38
Post#2 12 Jun 2011 17:28    

Re: GoClever Navio 500 - chęć wgrania mapy Europy. Ale jak?


Najbardziej polecane przez kierowcow, porzadne mapy ktore mozna kupic bez urzadzenia to automapa.pl i igomyway.com
(nie wiem czy TTom i Navigon tez dostepny jest bez urzadzenia)

Z darmowych map mozna polecic np. OZI Explorer

Helpful post? + +1
Back to top
Post new topic  This topic is locked     Main Page -> Forum Index -> Mobile and Navigation Equipment -> Navigation Software -> GoClever Navio 500 - chęć wgrania mapy Europy. Ale jak?
Page 1 of 1

Similar topics to goClever Navio 500 - chęć wgrania mapy Europy. Ale jak?

GoClever Navio 500, Navio 500 PLUS i GoClever 5070 (11)
GoClever Navio 500 Plus - Jak dostać się do środka ? (2)
GOCLEVER NAVIO 515 - Wgrywanie mapy. (28)
Goclever 3570A wgranie mapy Europy bez odblokowania Windowsa (2)
GoClever Navio 500+ autostart AM (5)
Goclever navio 500, 705 cam (3)
[GOCLEVER] NAVIO 500 wgranie win ce 6.0 (2)
Goclever Navio 500 - Gniazdo ładowania. (2)
Goclever Navio 500 - Po wymianie panelu dotykowego czarny ekran (1)
goclever navio 500 czy sama się włączy po podłączeniu do zasilania (1)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.066 seconds