Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

GoClever Navio 500 - chęć wgrania mapy Europy. Ale jak?


Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Mobile and Navigation Equipment -> Navigation Software -> GoClever Navio 500 - chęć wgrania mapy Europy. Ale jak?
Author
Message
drjudym
Poziom 6
Poziom 6


Joined: 08 Jun 2011
Posts: 16

Post#1 Post from the author of the topic 10 Jun 2011 00:41   

GoClever Navio 500 - chęć wgrania mapy Europy. Ale jak?


Jest to odblokowana nawigacja kupiona parę dni temu na allegro. Fizycznie jest u mnie w domu, ale kupiona została tylko ze względu na swoje odblokowanie. Ja natomiast nie mam pojęcia, jak wgrać jej mapę Europy i jaka ma być to mapa. Jakie istnieją źródła legalne (może darmowe?)? Albo też jaki jest wybór w płatnej oferty i gdzie jej szukać?

Pozdrawiam i liczę na jakieś wskazówki, może źródło albo instrukcję.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 10 Jun 2011 00:41   





Back to top
   
Pontikos
Poziom 24
Poziom 24


Joined: 02 May 2008
Posts: 4265
Location: Łódz

Post#2 12 Jun 2011 17:28   

Re: GoClever Navio 500 - chęć wgrania mapy Europy. Ale jak?


Najbardziej polecane przez kierowcow, porzadne mapy ktore mozna kupic bez urzadzenia to automapa.pl i igomyway.com
(nie wiem czy TTom i Navigon tez dostepny jest bez urzadzenia)

Z darmowych map mozna polecic np. OZI Explorer

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Mobile and Navigation Equipment -> Navigation Software -> GoClever Navio 500 - chęć wgrania mapy Europy. Ale jak?
Page 1 of 1
Similar topics
GoClever Navio 500, Navio 500 PLUS i GoClever 5070 (11)
GoClever Navio 500 Plus - Jak dostać się do środka ? (2)
GOCLEVER NAVIO 515 - Wgrywanie mapy. (28)
Goclever 3570A wgranie mapy Europy bez odblokowania Windowsa (2)
GoClever Navio 500+ autostart AM (5)
Goclever navio 500, 705 cam (3)
[GOCLEVER] NAVIO 500 wgranie win ce 6.0 (2)
Goclever Navio 500 - Gniazdo ładowania. (2)
Goclever Navio 500 - Po wymianie panelu dotykowego czarny ekran (1)
goclever navio 500 czy sama się włączy po podłączeniu do zasilania (1)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.036 seconds

elektroda.pl topic RSS feed