Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Netia i własny router bezprzewodowy


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> Network What to buy? -> Netia i własny router bezprzewodowy
Author
Message
wormivv
Poziom 1
Poziom 1


Joined: 21 Jun 2011
Posts: 1

Post#1 Post from the author of the topic 21 Jun 2011 14:16   

Netia i własny router bezprzewodowy


Witam,

Kupiłem sobie nowy telefon z androidem z Wi-Fi, jednak w moim domu nie lapie zadnego sygnalu, w zwiazku z tym pomyślałem o zakupie routera wi-fi.

Zacznę od pytania: Czy w Netii mogę zmienić modem na inny i dzielic lacze miedzy komputerem, konsola i telefonem bez zadnych wiekszych problemow i super skomplikowanych konfiguracji?

Chciałbym kupić jakiś tańszy, a dobry router, dzięki któremu mógłbym sobie posiedzieć w internecie na telefonie i jednocześnie mieć podłączonego kompa za pomocą kabla Ethernet.

Z góry dzięki

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 21 Jun 2011 14:16   





Back to top
   
krzych66
Poziom 19
Poziom 19


Joined: 16 Sep 2006
Posts: 742
Location: zachodniopomorskie

Post#2 21 Jun 2011 17:02   

Re: Netia i własny router bezprzewodowy


Jakim modemem łączysz sie obecnie,Netia ma w ofercie routery z WiFi,możesz zmienić modem na swój router polecam TP Link TD-W8960N .

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> Network What to buy? -> Netia i własny router bezprzewodowy
Page 1 of 1
Similar topics
Netia- konfiguracja własny modem/router (11)
Router Netia spot - Router Netia Spot i drugi router (2)
netia spot a internet bezprzewodowy (9)
Router - Router Netia Spot, za słaby zasięg na dom piętrowy (16)
router Wi-Fi - Router TD-W8961ND tp-link --czy--Netia Spot (4)
Własny Router. (6)
Router/Modem UPC problem - Modem/Router UPC - Własny Router=Spadek prędkości (16)
Brak możliwości podłączenia chyba że na własny koszt "Netia" (20)
Neostrada+Router TP Link+Bezprzewodowy Router (14)
Własny router w Multimedia Polska (13)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.064 seconds

elektroda.pl topic RSS feed