Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Komputer zamula Windows XP


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software ->Komputer zamula Windows XP Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Programy do nauki języków
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
kozuszka123
Poziom 2
Miasto: Kobiela/Grodków
Dołączył: 05 Lip 2011
Posty: 3
kozuszka123
Poziom 2
Post#1 05 Lip 2011 20:06  Autor tematu   

Komputer zamula Windows XP


Witam .
Od jakiegos miesiąca bardzo muli mi komputer
Mój komputer - MS Windows XP Professional Dodatek Service Pack 3
AMD Athlon 64 Processor 3500+, 703MB RAM, NVIDIA GeForce 7300 GT

Skanowalem rejestr CCleaner'em

nie wiem co się dzieje kiedyś też mi tak mulil komputer chodzil 15min normalnie wszystko smigalo pozniej przez 10min okropnie zamulal . po jakims czasie to przeszlo , lecz teraz muli caly czas i nie przechodzi.
Prosze o pomoc .

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
gamer512
Poziom 16
Miasto: Mysłowice
Dołączył: 03 Lip 2008
Posty: 244
Pomógł: 14
gamer512
Poziom 16
Post#2 05 Lip 2011 20:43    

Re: Komputer zamula.. podany log..


Sprawdz które programy zalmują procesor najbardziej i poszukaj czy nie dałoby się tego obejść. Kiedyś przerabiałem podobną sprawe z NMIndex coś tam ale u ciebie go nie ma więc to nie to.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Kolobos
Spec od komputerów
Miasto: Warszawa
Dołączył: 13 Cze 2003
Posty: 46671
Pomógł: 8566
Ocena postów: 630
Kolobos
Spec od komputerów
Post#3 05 Lip 2011 21:29Pomocny post    

Re: Komputer zamula.. podany log..


Odinstaluj:
Free Lunch Design Toolbar
Conduit Engine
DAEMON Tools Toolbar
Softonic-Polska Toolbar

Zrob skan przy pomocy mbam oraz cureit. Uzyj ZMIEN i usun ten bezuzyteczny log z hjt.

Uzyj HdTune (nie pro) i daj screeny ze wszystkich zakladek programu.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
kozuszka123
Poziom 2
Miasto: Kobiela/Grodków
Dołączył: 05 Lip 2011
Posty: 3
kozuszka123
Poziom 2
Post#4 06 Lip 2011 13:34  Autor tematu   

Re: Komputer zamula Windows XP


Usunołem wszystko co kazaleś . przeskanowalem ale dalej muli , teraz troche mniej ale dalej

screeny z hdtune
Komputer zamula Windows XP Komputer zamula Windows XP Komputer zamula Windows XP Komputer zamula Windows XP

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
helmud7543
Poziom 42
Miasto: Burzenin
Dołączył: 20 Wrz 2009
Posty: 7659
Pomógł: 717
Ocena postów: 227
helmud7543
Poziom 42
Post#5 06 Lip 2011 13:37    

Re: Komputer zamula Windows XP


Jest problem z dyskiem twardym. Skopiuj ważne dane a dysk poddaj procedurze naprawczo testującej (opisanej na elektrodzie).

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
kozuszka123
Poziom 2
Miasto: Kobiela/Grodków
Dołączył: 05 Lip 2011
Posty: 3
kozuszka123
Poziom 2
Post#6 06 Lip 2011 13:43  Autor tematu   

Re: Komputer zamula Windows XP


eeee.. troche jestem ciemny w tych sprawach ;/. mozna opisac dokladniej?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Matuzalem
Poziom 43
Miasto: Olsztyn
Dołączył: 04 Lut 2009
Posty: 14844
Pomógł: 1273
Matuzalem
Poziom 43
Post#7 06 Lip 2011 13:59    

Re: Komputer zamula Windows XP


kozuszka123 napisał:
mozna opisac dokladniej?


Można: Dział FAQ i teksty, które migol21 tam umieścił.

PS.
Popraw posty i tytuł wątku (pkt 3.1.13, 3.1.15).

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Komputery Serwis -> Komputery Software -> Komputer zamula Windows XP
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Komputer zamula (14)
Komputer strasznie zamula... (6)
Komputer strasznie zamula. (17)
Komputer zamula, co robic? (42)
Komputer strasznie zamula.. (60)
Komputer strasznie zamula (9)
Windows 7 Intel i7 zamula (23)
windows i internet zamula - (6)
Komputer Stacjonarny Zamula Się (23)
Adobe Elements 4.0 Zamula komputer (2)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.214 seconds

elektroda.pl temat RSS