Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



okap kuchenny-podłączenie zasilania


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> AGD Użytkowy ->okap kuchenny-podłączenie zasilania Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Worki do odkurzaczy
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
misiekk89
Poziom 16
Dołączył: 08 Lut 2010
Posty: 253
misiekk89
Poziom 16
Post#1 06 Lip 2011 17:57  Autor tematu   

okap kuchenny-podłączenie zasilania


Witam,
Jestem na etapie remontu kuchni, zastanawiam się nad wyborem okapu. Nurtuje mnie jedno pytanie... W jaki sposób okapy dostępne na rynku są zasilane? Tzn. trzeba do okapu doprowadzić oddzielne zasilenia kablem, czy okap podłącza się wtyczką do gniazdka sieciowego? Czy są okapy podłączana zarówno w jeden jak i drugi sposób?
P.S
Owe pytanie pojawiło się po obejrzeniu: http://www.youtube.com/watch?v=FV6ul-8R09M na którym "monter" podłącza okap do kabla w ścianie a nie wtyczką do gniazdka.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Ad
Ad


Powrót do góry
mrhari
Moderator AGD
Miasto: Stavanger
Dołączył: 06 Sie 2006
Posty: 5859
Pomógł: 496
Ocena postów: 202
mrhari
Moderator AGD
Post#2 06 Lip 2011 18:15    

Re: okap kuchenny-podłączenie zasilania


misiekk89 napisał:
podłącza okap do kabla w ścianie a nie wtyczką do gniazdka.

Przecież nie ma gniazdka w ścianie w okolicach tego okapu to trzeba było jakoś prąd dostarczyć. Jeśli kolega ma gniazdko to może podłączyć do gniazdka...

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Ad
Ad


Powrót do góry
misiekk89
Poziom 16
Dołączył: 08 Lut 2010
Posty: 253
misiekk89
Poziom 16
Post#3 06 Lip 2011 18:19  Autor tematu   

Re: okap kuchenny-podłączenie zasilania


Nie było na tym filmiku pokazane że zakłada gniazdko więc pomyślałem że koleś łączy okap bezpośrednio z tym przewodem który wyprowadził.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> AGD Użytkowy -> okap kuchenny-podłączenie zasilania
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Okap kuchenny Siemens LU 1600 (1)
okap kuchenny Ariston HB9 2 IX (5)
Okap kuchenny Gorenje DKF2600M (3)
rura gazowa a okap kuchenny (1)
Okap kuchenny AEG typ 710D-W (4)
Okap kuchenny do zabudowy- jaki kupić (2)
Okap kuchenny ,skutecznosc filtru weglowego? (5)
Okap kuchenny nie chce działać (2)
Okap kuchenny - jak wymienić silnik (6)
Okap kuchenny Sirius s 4, padła elektryka (2)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.141 seconds

elektroda.pl temat RSS