Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

okap kuchenny-podłączenie zasilania


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> AGD Użytkowy -> okap kuchenny-podłączenie zasilania
Autor
Wiadomość
misiekk89
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 08 Lut 2010
Posty: 223

Post#1 Post autora tematu 06 Lip 2011 17:57   

okap kuchenny-podłączenie zasilania


Witam,
Jestem na etapie remontu kuchni, zastanawiam się nad wyborem okapu. Nurtuje mnie jedno pytanie... W jaki sposób okapy dostępne na rynku są zasilane? Tzn. trzeba do okapu doprowadzić oddzielne zasilenia kablem, czy okap podłącza się wtyczką do gniazdka sieciowego? Czy są okapy podłączana zarówno w jeden jak i drugi sposób?
P.S
Owe pytanie pojawiło się po obejrzeniu: http://www.youtube.com/watch?v=FV6ul-8R09M na którym "monter" podłącza okap do kabla w ścianie a nie wtyczką do gniazdka.
Powrót do góry
   
Ceneo


Ceneo


Post# 06 Lip 2011 17:57   


Zobacz najlepsze oferty sprzętu AGD:

Powrót do góry
   
mrhari
Moderator AGD
Moderator AGD


Dołączył: 06 Sie 2006
Posty: 5337
Miasto: Stavanger

Post#2 06 Lip 2011 18:15   

Re: okap kuchenny-podłączenie zasilania


misiekk89 napisał:
podłącza okap do kabla w ścianie a nie wtyczką do gniazdka.

Przecież nie ma gniazdka w ścianie w okolicach tego okapu to trzeba było jakoś prąd dostarczyć. Jeśli kolega ma gniazdko to może podłączyć do gniazdka...
Powrót do góry
   
misiekk89
Poziom 15
Poziom 15


Dołączył: 08 Lut 2010
Posty: 223

Post#3 Post autora tematu 06 Lip 2011 18:19   

Re: okap kuchenny-podłączenie zasilania


Nie było na tym filmiku pokazane że zakłada gniazdko więc pomyślałem że koleś łączy okap bezpośrednio z tym przewodem który wyprowadził.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> AGD Użytkowy -> okap kuchenny-podłączenie zasilania
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Okap kuchenny Siemens LU 1600 (1)
okap kuchenny Ariston HB9 2 IX (5)
Okap kuchenny Gorenje DKF2600M (3)
rura gazowa a okap kuchenny (1)
Okap kuchenny AEG typ 710D-W (4)
Okap kuchenny do zabudowy- jaki kupić (2)
Okap kuchenny ,skutecznosc filtru weglowego? (5)
Okap kuchenny - jak wymienić silnik (6)
Okap kuchenny Sirius s 4, padła elektryka (2)
Okap kuchenny Amica OKC 9631 (3)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.039 seconds

elektroda.pl temat RSS