Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Ciśnieniomierz ROSSMAX MEDICARE 10 - martwy


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum -> Ciśnieniomierz ROSSMAX MEDICARE 10 - martwy
Autor
Wiadomość
artko334
Poziom 18
Poziom 18


Dołączył: 17 Lut 2011
Posty: 450
Miasto: Polska

Post#1 Post autora tematu 16 Lip 2011 16:53   

Re: Ciśnieniomierz ROSSMAX MEDICARE 10 - martwy


djswirek napisał:
Witam Forumowiczów

Mam następujący problem z ciśnieniomierzem medicare 10 firmy Rossmax.
Na początku zaczął wywalać error i pokazywać, że ma za słabe baterie.
Wymieniłem na nowe - to samo.
Aktualnie się nie odpala :(

Spotkał się może ktoś z takim problemem? lub ma schemat ?
W ostateczności namiar na autoryzowany serwis?

Pozdrawiam


Według tego co kolega pisze, to już nie wywala błędu, tylko w ogóle nie działa.



----
Wydzielono z tematu: Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
przez fortronik dnia 17.07.2011 1:56
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 16 Lip 2011 16:53   



Powrót do góry
   
fortronik
Admin Sprzętu Medycznego
Admin Sprzętu Medycznego


Dołączył: 03 Kwi 2003
Posty: 2455
Miasto: Kraków

Post#2 17 Lip 2011 02:04   

Re: Ciśnieniomierz ROSSMAX MEDICARE 10 - martwy


Moderowano przez fortronik:
Post nic nie wnoszący do tematu.

Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum -> Ciśnieniomierz ROSSMAX MEDICARE 10 - martwy
Strona 1 z 1



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.06 seconds

elektroda.pl temat RSS