Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Teleexpress nie działa - "wieszający" się laptop


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Ogólny Techniczny ->Teleexpress nie działa - "wieszający" się laptop Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
SP8JZ
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 08 Kwi 2008
Posty: 2137

SP8JZ
Poziom 22
Post#1 Post autora tematu 17 Lip 2011 02:34   

Teleexpress nie działa - "wieszający" się laptop


Witam.
W moim laptopie (gericom 1st supersonic) wszystko by było OK, gdyby nie zawieszał się przy próbie otworzenia strumienia video (filmy chodzą).
Pytanie za 100pkt czy jest możliwość pobrać teleexpress ze strony tvp.info na HDD ???

Mógłbym podejrzeć źródło strony, ale nie da rady i jestem w kropce.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 17 Lip 2011 02:34   



Powrót do góry
263573
Usunięty





263573
Usunięty
Post#2 17 Lip 2011 02:46   

Re: Teleexpress nie działa - "wieszający" się laptop


Z takim rankingiem, tyloma postami, a google nie uruchomi. Orbit Downloader i dodatek Grab++ - nawet działa, ale jeśli wiesza się przy próbie odtworzenia, to może być problem...

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
SP8JZ
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 08 Kwi 2008
Posty: 2137

SP8JZ
Poziom 22
Post#3 Post autora tematu 17 Lip 2011 02:57   

Re: Teleexpress nie działa - "wieszający" się laptop


Dzięki. Zobaczę co da się zrobić.
(wogóle to zapomniałem dodać, że w laptopie jest przerabiany atheros+airckack-ng także trochę "nietyp")

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
263573
Usunięty





263573
Usunięty
Post#4 17 Lip 2011 03:08   

Re: Teleexpress nie działa - "wieszający" się laptop


Niema jak atheros... Wink

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 17 Lip 2011 03:08   



Powrót do góry
SP8JZ
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 08 Kwi 2008
Posty: 2137

SP8JZ
Poziom 22
Post#5 Post autora tematu 17 Lip 2011 03:50   

Re: Teleexpress nie działa - "wieszający" się laptop


OK. czas 11min 132KB/s neostrada TP. Tak jest od kiedy zrobiłem coś "na krótko" w sieciówce żeby zwiększyć moc czy coś. Być może sterownik VGA nie kompatybilny ważne, że zasię jest. Teleexpress działa.
Jesteś WIELKI. Dzięki. Marcin

Dodano po 19 [minuty]:

co ciekawe działa również w trybie pełnoekranowym, natomiast on-line natychmiast się zawiesza trzeba sobie jakoś radzić jeszcze raz dzięki

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 17 Lip 2011 03:50   



Powrót do góry
263573
Usunięty





263573
Usunięty
Post#6 17 Lip 2011 03:54   

Re: Teleexpress nie działa - "wieszający" się laptop


Ty nie dziękuj, tylko stówę przelewaj...

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 17 Lip 2011 03:54   



Powrót do góry
263573
Usunięty





263573
Usunięty
Post#7 17 Lip 2011 12:02   

Re: Teleexpress nie działa - "wieszający" się laptop


Dziękuję Smile

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry



Google Adsense



Post# 17 Lip 2011 12:02   



Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Ogólny Techniczny -> Teleexpress nie działa - "wieszający" się laptop
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Gdzie zdobyć taką "gumę" " uszczelkę" - jak to w ogóle się n (4)
Nie dajmy się "ogłupić" przez Chińczyka - próba wyłudzenia danych ... (6)
"efekt Angusa" (zniesienie efektu Lenza + "free" energy) (28)
Czarna dioda led działa bez zasilania "ALLEGRO" (11)
"Nowoczesny chodnik" - Jak to działa? (8)
Migracja z "Orange Free" na "Play Lubie to" (15)
"Uprzejmie donoszę" - szczególnie "sępom" (15)
"Bynajmniej" czy "przynajmniej"?OBA! (10)
"Ostatnia sztuka z wystawy" - czy nalezy się rabat (17)
Wodomierz "metrona epico" czy może się uszkodzić (23)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.038 seconds

elektroda.pl temat RSS