Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Teleexpress nie działa - "wieszający" się laptop


  Main Page -> Forum Index -> Generally ->Teleexpress nie działa - "wieszający" się laptop Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
SP8JZ
Level 33
Joined: 08 Apr 2008
Posts: 2137
Helped: 143
Post rating: 25
SP8JZ
Level 33
Post#1 17 Jul 2011 02:34  Topic author   

Teleexpress nie działa - "wieszający" się laptop


Witam.
W moim laptopie (gericom 1st supersonic) wszystko by było OK, gdyby nie zawieszał się przy próbie otworzenia strumienia video (filmy chodzą).
Pytanie za 100pkt czy jest możliwość pobrać teleexpress ze strony tvp.info na HDD ???

Mógłbym podejrzeć źródło strony, ale nie da rady i jestem w kropce.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
263573
Removed
263573
Removed
Post#2 17 Jul 2011 02:46    

Re: Teleexpress nie działa - "wieszający" się laptop


Z takim rankingiem, tyloma postami, a google nie uruchomi. Orbit Downloader i dodatek Grab++ - nawet działa, ale jeśli wiesza się przy próbie odtworzenia, to może być problem...

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
SP8JZ
Level 33
Joined: 08 Apr 2008
Posts: 2137
Helped: 143
Post rating: 25
SP8JZ
Level 33
Post#3 17 Jul 2011 02:57  Topic author   

Re: Teleexpress nie działa - "wieszający" się laptop


Dzięki. Zobaczę co da się zrobić.
(wogóle to zapomniałem dodać, że w laptopie jest przerabiany atheros+airckack-ng także trochę "nietyp")

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
263573
Removed
263573
Removed
Post#4 17 Jul 2011 03:08    

Re: Teleexpress nie działa - "wieszający" się laptop


Niema jak atheros... ;)

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
SP8JZ
Level 33
Joined: 08 Apr 2008
Posts: 2137
Helped: 143
Post rating: 25
SP8JZ
Level 33
Post#5 17 Jul 2011 03:50  Topic author   

Re: Teleexpress nie działa - "wieszający" się laptop


OK. czas 11min 132KB/s neostrada TP. Tak jest od kiedy zrobiłem coś "na krótko" w sieciówce żeby zwiększyć moc czy coś. Być może sterownik VGA nie kompatybilny ważne, że zasię jest. Teleexpress działa.
Jesteś WIELKI. Dzięki. Marcin

Dodano po 19 [minuty]:

co ciekawe działa również w trybie pełnoekranowym, natomiast on-line natychmiast się zawiesza trzeba sobie jakoś radzić jeszcze raz dzięki

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
263573
Removed
263573
Removed
Post#6 17 Jul 2011 03:54    

Re: Teleexpress nie działa - "wieszający" się laptop


Ty nie dziękuj, tylko stówę przelewaj...

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
263573
Removed
263573
Removed
Post#7 17 Jul 2011 12:02    

Re: Teleexpress nie działa - "wieszający" się laptop


Dziękuję :)

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Generally -> Teleexpress nie działa - "wieszający" się laptop
Page 1 of 1

Similar topics to teleexpress nie działa - "wieszający" się laptop

Gdzie zdobyć taką "gumę" " uszczelkę" - jak to w ogóle się n (4)
Nie dajmy się "ogłupić" przez Chińczyka - próba wyłudzenia danych ... (6)
"efekt Angusa" (zniesienie efektu Lenza + "free" energy) (28)
Czarna dioda led działa bez zasilania "ALLEGRO" (11)
"Nowoczesny chodnik" - Jak to działa? (8)
Migracja z "Orange Free" na "Play Lubie to" (15)
"Uprzejmie donoszę" - szczególnie "sępom" (15)
"Bynajmniej" czy "przynajmniej"?OBA! (10)
"Ostatnia sztuka z wystawy" - czy nalezy się rabat (17)
Wodomierz "metrona epico" czy może się uszkodzić (23)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.098 seconds