Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Teleexpress nie działa - "wieszający" się laptop


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Generally -> Teleexpress nie działa - "wieszający" się laptop
Author
Message
SP8JZ
Poziom 22
Poziom 22


Joined: 08 Apr 2008
Posts: 2142

Post#1 Post from the author of the topic 17 Jul 2011 02:34   

Teleexpress nie działa - "wieszający" się laptop


Witam.
W moim laptopie (gericom 1st supersonic) wszystko by było OK, gdyby nie zawieszał się przy próbie otworzenia strumienia video (filmy chodzą).
Pytanie za 100pkt czy jest możliwość pobrać teleexpress ze strony tvp.info na HDD ???

Mógłbym podejrzeć źródło strony, ale nie da rady i jestem w kropce.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Jul 2011 02:34   





Back to top
   
263573
Removed





Post#2 17 Jul 2011 02:46   

Re: Teleexpress nie działa - "wieszający" się laptop


Z takim rankingiem, tyloma postami, a google nie uruchomi. Orbit Downloader i dodatek Grab++ - nawet działa, ale jeśli wiesza się przy próbie odtworzenia, to może być problem...

Helpful message? + -

Back to top
   
SP8JZ
Poziom 22
Poziom 22


Joined: 08 Apr 2008
Posts: 2142

Post#3 Post from the author of the topic 17 Jul 2011 02:57   

Re: Teleexpress nie działa - "wieszający" się laptop


Dzięki. Zobaczę co da się zrobić.
(wogóle to zapomniałem dodać, że w laptopie jest przerabiany atheros+airckack-ng także trochę "nietyp")

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Jul 2011 02:57   





Back to top
   
263573
Removed





Post#4 17 Jul 2011 03:08   

Re: Teleexpress nie działa - "wieszający" się laptop


Niema jak atheros... Wink

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Jul 2011 03:08   





Back to top
   
SP8JZ
Poziom 22
Poziom 22


Joined: 08 Apr 2008
Posts: 2142

Post#5 Post from the author of the topic 17 Jul 2011 03:50   

Re: Teleexpress nie działa - "wieszający" się laptop


OK. czas 11min 132KB/s neostrada TP. Tak jest od kiedy zrobiłem coś "na krótko" w sieciówce żeby zwiększyć moc czy coś. Być może sterownik VGA nie kompatybilny ważne, że zasię jest. Teleexpress działa.
Jesteś WIELKI. Dzięki. Marcin

Dodano po 19 [minuty]:

co ciekawe działa również w trybie pełnoekranowym, natomiast on-line natychmiast się zawiesza trzeba sobie jakoś radzić jeszcze raz dzięki

Helpful message? + -

Back to top
   
263573
Removed





Post#6 17 Jul 2011 03:54   

Re: Teleexpress nie działa - "wieszający" się laptop


Ty nie dziękuj, tylko stówę przelewaj...

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Jul 2011 03:54   





Back to top
   
263573
Removed





Post#7 17 Jul 2011 12:02   

Re: Teleexpress nie działa - "wieszający" się laptop


Dziękuję Smile

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Generally -> Teleexpress nie działa - "wieszający" się laptop
Page 1 of 1
Similar topics
Gdzie zdobyć taką "gumę" " uszczelkę" - jak to w ogóle się n (4)
Nie dajmy się "ogłupić" przez Chińczyka - próba wyłudzenia danych ... (6)
"efekt Angusa" (zniesienie efektu Lenza + "free" energy) (28)
Czarna dioda led działa bez zasilania "ALLEGRO" (11)
"Nowoczesny chodnik" - Jak to działa? (8)
Migracja z "Orange Free" na "Play Lubie to" (15)
"Uprzejmie donoszę" - szczególnie "sępom" (15)
"Bynajmniej" czy "przynajmniej"?OBA! (10)
"Ostatnia sztuka z wystawy" - czy nalezy się rabat (17)
Wodomierz "metrona epico" czy może się uszkodzić (23)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.06 seconds

elektroda.pl topic RSS feed