Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Pilot zastępczy do opticum 4060cx plus


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Kosz -> Kosz Archiwum ->Pilot zastępczy do opticum 4060cx plus Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
stopek3
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 02 Sie 2010
Posty: 2
Miasto: wawa

stopek3
Poziom 2
Post#1 Post autora tematu 12 Sie 2011 18:01   

Pilot zastępczy do opticum 4060cx plus


Witam mam dekoder " opticum 4060cx plus ". Niestety nie mam do niego pilota więc postanowiłem go kupić jednak co się okazało nie mogę go nigdzie dostać.
Moim następnym krokiem było znalezienie pilota zastępczego. Mając dwa właśnie tego typu piloty na początku drogą prób próbowałem nastawić je.
Posiadam SQNY RM-9VXE, którym udało mi się nawiązać połączenie z dekoderem zaś nie mogłem znaleźć odpowiedniej częstotliwości.
Drugi pilot to RC Univers30, którym nie udało mi się nic zrobić.

Proszę o pomoc w znalezieniu odpowiednika do oryginału bądź jakiś link gdzie mogę go kupić. Z góry wielkie dzięki.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Ad


Ad


Ad


Powrót do góry
LeDy
Poziom 26
Poziom 26


Dołączył: 30 Kwi 2005
Posty: 10027
Miasto: "-"

LeDy
Poziom 26
Post#2 12 Sie 2011 18:54   

Re: Pilot zastępczy do opticum 4060cx plus


Nawet na Allegro są.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Ad


Ad


Ad


Powrót do góry
telesat1
Moderator - SAT
Moderator - SAT


Dołączył: 29 Sie 2006
Posty: 3364

telesat1
Moderator - SAT
Post#3 13 Sie 2011 13:22   

Re: Pilot zastępczy do opticum 4060cx plus


3.1.17. (10.9, 16) Zabronione jest publikowanie wpisów obniżających ogólny poziom dyskusji, wynikających z lenistwa lub zawierających roszczeniowy charakter wypowiedzi.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Kosz -> Kosz Archiwum -> Pilot zastępczy do opticum 4060cx plus
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Elemis 6311 st, pilot zastępczy o symbolu RC5. (1)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.034 seconds

elektroda.pl temat RSS