Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Pilot zastępczy do opticum 4060cx plus


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum ->Pilot zastępczy do opticum 4060cx plus Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
stopek3
Poziom 2
Miasto: wawa
Dołączył: 02 Sie 2010
Posty: 2
stopek3
Poziom 2
Post#1 12 Sie 2011 18:01  Autor tematu   

Pilot zastępczy do opticum 4060cx plus


Witam mam dekoder " opticum 4060cx plus ". Niestety nie mam do niego pilota więc postanowiłem go kupić jednak co się okazało nie mogę go nigdzie dostać.
Moim następnym krokiem było znalezienie pilota zastępczego. Mając dwa właśnie tego typu piloty na początku drogą prób próbowałem nastawić je.
Posiadam SQNY RM-9VXE, którym udało mi się nawiązać połączenie z dekoderem zaś nie mogłem znaleźć odpowiedniej częstotliwości.
Drugi pilot to RC Univers30, którym nie udało mi się nic zrobić.

Proszę o pomoc w znalezieniu odpowiednika do oryginału bądź jakiś link gdzie mogę go kupić. Z góry wielkie dzięki.

Pomocny post? + -1
Powrót do góry

Ad
Ad


Powrót do góry
LeDy
Poziom 43
Miasto: "-"
Dołączył: 30 Kwi 2005
Posty: 10464
Pomógł: 1028
LeDy
Poziom 43
Post#2 12 Sie 2011 18:54    

Re: Pilot zastępczy do opticum 4060cx plus


Nawet na Allegro są.

Pomocny post? + -1
Powrót do góry

Ad
Ad


Powrót do góry
telesat1
Moderator - SAT
Dołączył: 29 Sie 2006
Posty: 3373
Pomógł: 90
telesat1
Moderator - SAT
Post#3 13 Sie 2011 13:22    

Re: Pilot zastępczy do opticum 4060cx plus


3.1.17. (10.9, 16) Zabronione jest publikowanie wpisów obniżających ogólny poziom dyskusji, wynikających z lenistwa lub zawierających roszczeniowy charakter wypowiedzi.

Pomocny post? + -1
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum -> Pilot zastępczy do opticum 4060cx plus
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Elemis 6311 st, pilot zastępczy o symbolu RC5. (1)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.209 seconds

elektroda.pl temat RSS