Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search | Register | Log in



Jak zmienić port 80 w komputerze na inny?


  Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software ->Jak zmienić port 80 w komputerze na inny? Post new topic  Reply to topic 
Author
Hide the left column
Show left column Message
krecik1011
Level 8
Joined: 01 Aug 2009
Posts: 30
krecik1011
Level 8
Post#1 18 Aug 2011 22:31  Topic author   

Jak zmienić port 80 w komputerze na inny?


Mam rejestrator oparty na Windowsie który jest dostępny w sieci pod portem 80.Chciałbym aby był dostępny pod innym portem.Czy ktoś wie jak dokonać takiej zmiany? Po zmianie sposób logowania będzie wyglądał tak adres ip:nowy numer portu

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
piterus99
Level 43
Location: Bolesławiec/Wrocław
Joined: 24 Feb 2005
Posts: 9042
Helped: 1081
Post rating: 40
piterus99
Level 43
Post#2 18 Aug 2011 22:36    

Re: Jak zmienić port 80 w komuterze na inny?


W oprogramowaniu rejestratora trzeba to zmienić. Jeśli oprogramowanie nie dysponuje taką opcją, to może być ciężko.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
krecik1011
Level 8
Joined: 01 Aug 2009
Posts: 30
krecik1011
Level 8
Post#3 18 Aug 2011 22:44  Topic author   

Re: Jak zmienić port 80 w komuterze na inny?


Sam rejestrator pracuje na innych portach ale w urządzeniu zaimplementowany jest WEBSERVER i to zmiana portu czyli obecnie 80 mnie interesuje.Niestety nie znalazłem zadnej opcji z tym związanej.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Matuzalem
Level 43
Location: Olsztyn
Joined: 04 Feb 2009
Posts: 14918
Helped: 1280
Post rating: 13
Matuzalem
Level 43
Post#4 07 May 2013 17:03    

Re: Jak zmienić port 80 w komputerze na inny?


Wątek otwarto na prośbę Autora.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Rerusso
Level 14
Location: Zielona Góra
Joined: 19 Sep 2006
Posts: 88
Helped: 11
Post rating: 6
Rerusso
Level 14
Post#5 08 May 2013 10:40    

Re: Jak zmienić port 80 w komputerze na inny?


Rozwiązaniem może być zastosowanie routera z funkcją przekierowania portów, pomiędzy siecią a rejestratorem.
To na pewno zadziała, ale na podstawie podanych tu informacji nie jestem w stanie zagwarantować, że nie ograniczy funkcjonalności rejestratora.

Helpful post? + 0
Back to top

Google Adsense
Google


Back to top
Pan Szyszka
Level 31
Location: internety
Joined: 28 Feb 2013
Posts: 1317
Helped: 147
Post rating: 14
Pan Szyszka
Level 31
Post#6 08 May 2013 10:47    

Re: Jak zmienić port 80 w komputerze na inny?


Jaki to rejestrator?

Helpful post? + 0
Back to top
Post new topic  Reply to topic     Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> Jak zmienić port 80 w komputerze na inny?
Page 1 of 1

Similar topics to jak zmienić port 80 w komputerze na inny?

Port: 5060. Jak sprawdzić czy port w komputerze nie jest zablokowany? (2)
Mikrofon - jak zmienić na inny (2)
Jak zmienić port com (6)
Jak sprawdzić port COM w komputerze? (4)
Jak wykryć port Hi-Speed w komputerze (6)
Inny wygląd allegro jak to zmienić (4)
Format pliku z mov... na inny. Jak zmienić? (1)
Router DI-524 jak zmienić port WAN? (3)
Jak zmienić adres IP w komputerze przy Neostradzie? (3)
Ventrilo 3.0.2 Server - jak zmienić port z 3784 na 3333? (3)


Switch to mobile version Switch to version for desktops

Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Editors || Contact for companies || Contact

Page generation time: 0.084 seconds