Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Alternator stell power podlaczenie c-330 jak podlaczyc ?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum ->Alternator stell power podlaczenie c-330 jak podlaczyc ? Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
arci310
Poziom 6
Dołączył: 26 Lis 2010
Posty: 17
arci310
Poziom 6
Post#1 28 Sie 2011 12:40  Autor tematu   

Alternator stell power podlaczenie c-330 jak podlaczyc ?


Witam mam problem z podłaczeniem alternatora stell power , nie wiem czy dobrze to zrobiłem schemat Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany . w alternatorze jest 2 sruby jedna plus, druga sruba nie wiem do czego jest. Polaczona z regulatorem w alternatorze i do czego ja podlaczyc :?: z konektora puscilem kabel do kontrolki ladowania Plus idzie do rozrusznika problem jest jeszcze z podłaczeniem rozrusznika sa trzy sruby jedna gruba plus druga gruba minus i jest mala srubka w plastiku przychodzil tam kabel cienki czerwony i gdzie go połaczyc ?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Ad
Ad


Powrót do góry
Błażej
Zasłużony dla elektroda
Miasto: Oława
Dołączył: 04 Paź 2003
Posty: 25297
Pomógł: 1892
Ocena postów: 238
Błażej
Zasłużony dla elektroda
Post#2 28 Sie 2011 12:56    

Re: Alternator stell power podlaczenie c-330 jak podlaczyc ?


3.1.16. (14) Publikowanie wpisów zawierających pytanie/zgłoszenie problemu, na które udzielono już poprawnej odpowiedzi. Przed publikacją wpisu Użytkownik zobowiązany jest do sprawdzenia za pomocą wyszukiwarki Forum, czy dany problem był już poruszany.
3.1.17. (10.9, 16) Zabronione jest publikowanie wpisów obniżających ogólny poziom dyskusji, wynikających z lenistwa lub zawierających roszczeniowy charakter wypowiedzi.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum -> Alternator stell power podlaczenie c-330 jak podlaczyc ?
Strona 1 z 1



Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.096 seconds

elektroda.pl temat RSS