Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Jak udostepnić play online bez routera przez wifi?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Sieci, Internet -> Sieci WiFi ->Jak udostepnić play online bez routera przez wifi? Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
bugija
Poziom 6
Poziom 6
Dołączył: 30 Wrz 2007
Posty: 18
Ocena postów: 1
bugija
Poziom 6
Post#1 11 Wrz 2011 12:54  Autor tematu   

Jak udostepnić play online bez routera przez wifi?


Cześć.
Mam problem, próbuję udostępnić internet mobilny w moim przypadku play online, niestety bez powodzenia. Utworzyłem na jednym z kompów (Vista) sieć adhoc, z włączonym udostępnianiem, do niego podłączony jest play online, drugi komp (Windows 7) łączy się z siecią, niestety brak internetu, jest sieć ale bez internetu. Macie jakiś pomysł jak mogę zrobić to bez routera?
Szukałem w internecie z mizernym skutkiem.
Pozdrawiam.

Oceń post: + +1 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
mbo
Zasłużony dla elektroda
Zasłużony dla elektroda
Miasto: Kujawy
Dołączył: 02 Sie 2004
Posty: 18664
Pomógł: 2171
Ocena postów: 79
mbo
Zasłużony dla elektroda
Post#2 12 Wrz 2011 14:55Pomocny post    

Re: Jak udostepnic play online bez routera przez wifi


Wklej wynik polecenia ipconfig /all
z komputera który ma udostępniać połączenie.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Piotrek.pxf
Poziom 20
Poziom 20
Miasto: Pionki
Dołączył: 03 Lis 2004
Posty: 802
Pomógł: 118
Ocena postów: 10
Piotrek.pxf
Poziom 20
Post#3 12 Wrz 2011 15:04Pomocny post    

Re: Jak udostepnic play online bez routera przez wifi


W komputerze gdzie masz tego Play'a trzeba udostępnić połączenie Play, a nie połączenie WiFi. Robiłeś wszystko tak jak w poradnikach (poszukaj w Google ICS - udostępnianie połączenia internetowego).

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
bugija
Poziom 6
Poziom 6
Dołączył: 30 Wrz 2007
Posty: 18
Ocena postów: 1
bugija
Poziom 6
Post#4 12 Wrz 2011 17:57  Autor tematu   

Re: Jak udostepnic play online bez routera przez wifi


Microsoft Windows [Wersja 6.0.6002]
Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation. Wszelkie prawa zastrzeżone.

C:\Users\hp>ipconfig /all

Konfiguracja IP systemu Windows

Nazwa hosta . . . . . . . . . . . : hp-PC
Sufiks podstawowej domeny DNS . . :
Typ węzła . . . . . . . . . . . . : Hybrydowy
Routing IP włączony . . . . . . . : Nie
Serwer WINS Proxy włączony. . . . : Nie

Karta Ethernet Połączenie lokalne 3:

Sufiks DNS konkretnego połączenia :
Opis. . . . . . . . . . . . . . . : HUAWEI Mobile Connect - 3G Network Card #
2
Adres fizyczny. . . . . . . . . . : 00-1E-10-1F-8A-AA
DHCP włączone . . . . . . . . . . : Tak
Autokonfiguracja włączona . . . . : Tak
Adres IPv6. . . . . . . . . . . . : 2002:bc21:7d98:15:f5eb:3edd:6c30:3ea2(Pre
ferowane)
Adres IPv6 lokacji lokalnej . . . : fec0::15:f5eb:3edd:6c30:3ea2%2(Preferowan
e)
Tymczasowy adres IPv6 . . . . . . : 2002:bc21:7d98:15:8dcc:2da1:c844:5c98(Pre
ferowane)
Adres IPv6 połączenia lokalnego . : fe80::f5eb:3edd:6c30:3ea2%21(Preferowane)

Adres IPv4. . . . . . . . . . . . . : 188.33.125.152(Preferowane)
Maska podsieci. . . . . . . . . . : 255.255.255.240
Dzierżawa uzyskana. . . . . . . . : 12 września 2011 17:51:56
Dzierżawa wygasa. . . . . . . . . : 12 września 2011 19:51:55
Brama domyślna. . . . . . . . . . : 188.33.125.145
Serwer DHCP . . . . . . . . . . . : 188.33.125.145
Identyfikator IAID DHCPv6 . . . . : 469769744
Identyfikator DUID klienta DHCPv6 : 00-01-00-01-0F-15-00-66-00-1B-24-87-E8-36

Serwery DNS . . . . . . . . . . . : 89.108.195.20
217.17.34.10
NetBIOS przez Tcpip . . . . . . . : Włączony

Karta Ethernet Połączenie sieciowe Bluetooth:

Stan nośnika . . . . . . . . . . .: Nośnik odłączony
Sufiks DNS konkretnego połączenia :
Opis. . . . . . . . . . . . . . . : Urządzenie Bluetooth (sieć osobista)
Adres fizyczny. . . . . . . . . . : 00-1A-6B-DF-73-BA
DHCP włączone . . . . . . . . . . : Tak
Autokonfiguracja włączona . . . . : Tak

Karta bezprzewodowej sieci LAN Połączenie sieci bezprzewodowej:

Stan nośnika . . . . . . . . . . .: Nośnik odłączony
Sufiks DNS konkretnego połączenia :
Opis. . . . . . . . . . . . . . . : Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG Network Con
nection
Adres fizyczny. . . . . . . . . . : 00-1B-77-BB-F3-FF
DHCP włączone . . . . . . . . . . : Tak
Autokonfiguracja włączona . . . . : Tak

Karta tunelowa Połączenie lokalne* 7:

Stan nośnika . . . . . . . . . . .: Nośnik odłączony
Sufiks DNS konkretnego połączenia :
Opis. . . . . . . . . . . . . . . : Karta Microsoft ISATAP #2
Adres fizyczny. . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP włączone . . . . . . . . . . : Nie
Autokonfiguracja włączona . . . . : Tak

Karta tunelowa Połączenie lokalne* 10:

Stan nośnika . . . . . . . . . . .: Nośnik odłączony
Sufiks DNS konkretnego połączenia :
Opis. . . . . . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface
Adres fizyczny. . . . . . . . . . : 02-00-54-55-4E-01
DHCP włączone . . . . . . . . . . : Nie
Autokonfiguracja włączona . . . . : Tak

Karta tunelowa Połączenie lokalne* 14:

Stan nośnika . . . . . . . . . . .: Nośnik odłączony
Sufiks DNS konkretnego połączenia :
Opis. . . . . . . . . . . . . . . : Karta Microsoft ISATAP #3
Adres fizyczny. . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP włączone . . . . . . . . . . : Nie
Autokonfiguracja włączona . . . . : Tak

Karta tunelowa Połączenie lokalne* 15:

Stan nośnika . . . . . . . . . . .: Nośnik odłączony
Sufiks DNS konkretnego połączenia :
Opis. . . . . . . . . . . . . . . : Karta Microsoft ISATAP #4
Adres fizyczny. . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP włączone . . . . . . . . . . : Nie
Autokonfiguracja włączona . . . . : Tak

Karta tunelowa Połączenie lokalne* 16:

Stan nośnika . . . . . . . . . . .: Nośnik odłączony
Sufiks DNS konkretnego połączenia :
Opis. . . . . . . . . . . . . . . : isatap.{0F37EE7C-5453-401D-9EED-6B19598D3
645}
Adres fizyczny. . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP włączone . . . . . . . . . . : Nie
Autokonfiguracja włączona . . . . : Tak

Karta tunelowa Połączenie lokalne* 19:

Stan nośnika . . . . . . . . . . .: Nośnik odłączony
Sufiks DNS konkretnego połączenia :
Opis. . . . . . . . . . . . . . . : 6TO4 Adapter
Adres fizyczny. . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP włączone . . . . . . . . . . : Nie
Autokonfiguracja włączona . . . . : Tak

Karta tunelowa Połączenie lokalne* 20:

Stan nośnika . . . . . . . . . . .: Nośnik odłączony
Sufiks DNS konkretnego połączenia :
Opis. . . . . . . . . . . . . . . : Karta Microsoft 6to4 #2
Adres fizyczny. . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP włączone . . . . . . . . . . : Nie
Autokonfiguracja włączona . . . . : Tak

Karta tunelowa Połączenie lokalne* 24:

Stan nośnika . . . . . . . . . . .: Nośnik odłączony
Sufiks DNS konkretnego połączenia :
Opis. . . . . . . . . . . . . . . : Karta Microsoft 6to4 #3
Adres fizyczny. . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP włączone . . . . . . . . . . : Nie
Autokonfiguracja włączona . . . . : Tak

Karta tunelowa Połączenie lokalne* 40:

Stan nośnika . . . . . . . . . . .: Nośnik odłączony
Sufiks DNS konkretnego połączenia :
Opis. . . . . . . . . . . . . . . : Karta Microsoft ISATAP #6
Adres fizyczny. . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP włączone . . . . . . . . . . : Nie
Autokonfiguracja włączona . . . . : Tak

Karta tunelowa Połączenie lokalne* 41:

Stan nośnika . . . . . . . . . . .: Nośnik odłączony
Sufiks DNS konkretnego połączenia :
Opis. . . . . . . . . . . . . . . : Karta Microsoft ISATAP #7
Adres fizyczny. . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP włączone . . . . . . . . . . : Nie
Autokonfiguracja włączona . . . . : Tak

Karta tunelowa Połączenie lokalne* 43:

Stan nośnika . . . . . . . . . . .: Nośnik odłączony
Sufiks DNS konkretnego połączenia :
Opis. . . . . . . . . . . . . . . : Karta Microsoft ISATAP #8
Adres fizyczny. . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP włączone . . . . . . . . . . : Nie
Autokonfiguracja włączona . . . . : Tak

Karta tunelowa Połączenie lokalne* 44:

Stan nośnika . . . . . . . . . . .: Nośnik odłączony
Sufiks DNS konkretnego połączenia :
Opis. . . . . . . . . . . . . . . : isatap.{0F37EE7C-5453-401D-9EED-6B19598D3
645}
Adres fizyczny. . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP włączone . . . . . . . . . . : Nie
Autokonfiguracja włączona . . . . : Tak

Karta tunelowa Połączenie lokalne* 45:

Stan nośnika . . . . . . . . . . .: Nośnik odłączony
Sufiks DNS konkretnego połączenia :
Opis. . . . . . . . . . . . . . . : Karta Microsoft ISATAP #10
Adres fizyczny. . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP włączone . . . . . . . . . . : Nie
Autokonfiguracja włączona . . . . : Tak

Karta tunelowa Połączenie lokalne* 47:

Stan nośnika . . . . . . . . . . .: Nośnik odłączony
Sufiks DNS konkretnego połączenia :
Opis. . . . . . . . . . . . . . . : Karta Microsoft ISATAP #12
Adres fizyczny. . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP włączone . . . . . . . . . . : Nie
Autokonfiguracja włączona . . . . : Tak

Karta tunelowa Połączenie lokalne* 48:

Stan nośnika . . . . . . . . . . .: Nośnik odłączony
Sufiks DNS konkretnego połączenia :
Opis. . . . . . . . . . . . . . . : isatap.{D0CFEE8B-0397-4634-89FB-0FC2E29FC
639}
Adres fizyczny. . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP włączone . . . . . . . . . . : Nie
Autokonfiguracja włączona . . . . : Tak

Karta tunelowa Połączenie lokalne* 49:

Sufiks DNS konkretnego połączenia :
Opis. . . . . . . . . . . . . . . : 6TO4 Adapter
Adres fizyczny. . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP włączone . . . . . . . . . . : Nie
Autokonfiguracja włączona . . . . : Tak
Adres IPv6. . . . . . . . . . . . : 2002:bc21:7d98::bc21:7d98(Preferowane)
Brama domyślna. . . . . . . . . . : 2002:c058:6301::c058:6301
Serwery DNS . . . . . . . . . . . : 89.108.195.20
217.17.34.10
NetBIOS przez Tcpip . . . . . . . : Wyłączony

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Piotrek.pxf
Poziom 20
Poziom 20
Miasto: Pionki
Dołączył: 03 Lis 2004
Posty: 802
Pomógł: 118
Ocena postów: 10
Piotrek.pxf
Poziom 20
Post#5 12 Wrz 2011 18:07Pomocny post    

Re: Jak udostepnic play online bez routera przez wifi


"Połączenie lokalne 3" musisz udostępnić, czyli w Połączeniach sieciowych klikasz prawym, Właściwości, Zaawansowane i zaznacz "Zezwalaj innym użytkownikom na łączenie się poprzez połączenie internetowe tego komputera". Wszystko zatwierdzasz OK i zastosuj. Następnie w "Połączenie sieci bezprzewodowej" musisz ustawić adresację na 192.168.0.1, maska podsieci 255.255.255.0 i utworzyć sieć Ad-Hoc.

W drugim komputerze, który będzie się łączył do tej sieci po WiFi ustaw adres 192.168.0.2 i taką samą maskę też w Połączeniu sieci bezprzewodowej.

Ogólnie poczytaj jeszcze o ICS.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
bugija
Poziom 6
Poziom 6
Dołączył: 30 Wrz 2007
Posty: 18
Ocena postów: 1
bugija
Poziom 6
Post#6 12 Wrz 2011 20:05  Autor tematu   

Re: Jak udostepnic play online bez routera przez wifi


We właściwościach połączenia lokalnego 3 nie ma opcji zaawansowanych, jest to połączenia modemu USB z Play Online :/

Jak udostepnić play online bez routera przez wifi?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
zwyklyczlowiek
Poziom 18
Poziom 18
Miasto: Warszawa
Dołączył: 24 Maj 2009
Posty: 510
Pomógł: 51
Ocena postów: 11
zwyklyczlowiek
Poziom 18
Post#7 12 Wrz 2011 21:50Pomocny post    

Re: Jak udostepnic play online bez routera przez wifi


Spróbuj przestawić modem w tryb RAS , i udostępnić modemowe połączenie DIAL-up.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
bugija
Poziom 6
Poziom 6
Dołączył: 30 Wrz 2007
Posty: 18
Ocena postów: 1
bugija
Poziom 6
Post#8 14 Wrz 2011 16:17  Autor tematu   

Re: Jak udostepnic play online bez routera przez wifi


Niebardzo wiem jak to zrobić, we właściwościach modemu nie widziałem takiej opcji, może mnie ktoś naprowadzić ?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
zwyklyczlowiek
Poziom 18
Poziom 18
Miasto: Warszawa
Dołączył: 24 Maj 2009
Posty: 510
Pomógł: 51
Ocena postów: 11
zwyklyczlowiek
Poziom 18
Post#9 15 Wrz 2011 23:32Pomocny post    

Re: Jak udostepnic play online bez routera przez wifi


W aplikacji Play Online Narzędzia>Opcje>Ogólnie> Połączenia powinna być możliwość zaznaczenia RAS albo NDIS. Ja tak przestawiałam swój modem. Tylko uwaga jak przełączysz, to potem to opcja wyboru znika z menu. Z powrotem przełączyć na tryb NDIS przez Play Online już się nie da.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
bugija
Poziom 6
Poziom 6
Dołączył: 30 Wrz 2007
Posty: 18
Ocena postów: 1
bugija
Poziom 6
Post#10 17 Wrz 2011 14:20  Autor tematu   

Re: Jak udostepnic play online bez routera przez wifi


No Spoko zrobiłem jak radziłeś, przestawiłem udostępniłem połączenie stworzyłem sieć ad hoc, połączyłem drugiego kompa, i w drugim kompie nie ma netu, na tym do którego podłączony jest modem jest, ale też nie w sieci, dodaje screena z kompa do którego podpiąłem modem, w drugim kompie z siecią łączy ale nie ma internetu.

Jak udostepnić play online bez routera przez wifi?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
bugija
Poziom 6
Poziom 6
Dołączył: 30 Wrz 2007
Posty: 18
Ocena postów: 1
bugija
Poziom 6
Post#11 20 Wrz 2011 07:47  Autor tematu   

Re: Jak udostepnic play online bez routera przez wifi


Postanowiłem odświeżyć temat, bardzo zależy mi na udostępnieniu internetu mobilnego, ma ktoś jakieś pomysły, żeby zrobić to bez routera

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
Loligo
Poziom 15
Poziom 15
Miasto: Koszalin
Dołączył: 10 Lut 2011
Posty: 234
Pomógł: 21
Loligo
Poziom 15
Post#12 20 Wrz 2011 12:45Pomocny post    

Re: Jak udostepnic play online bez routera przez wifi


Czytałeś to ? http://support.microsoft.com/kb/306126/pl postępuj wg. wskazówek, powinno się udać.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
hermes-80
Poziom 26
Poziom 26
Dołączył: 13 Sty 2008
Posty: 10149
Pomógł: 928
Ocena postów: 73
hermes-80
Poziom 26
Post#13 20 Wrz 2011 12:50Pomocny post    

Re: Jak udostepnic play online bez routera przez wifi


Zmostkuj oba połączenia sieciowe.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
zwyklyczlowiek
Poziom 18
Poziom 18
Miasto: Warszawa
Dołączył: 24 Maj 2009
Posty: 510
Pomógł: 51
Ocena postów: 11
zwyklyczlowiek
Poziom 18
Post#14 20 Wrz 2011 13:53Pomocny post    

Re: Jak udostepnic play online bez routera przez wifi


Ustaw połączenie telefoniczne jako sieć prywatną.
Wyłącz tymczasowo zaporę w obu kompach.
Wyłącz protokół IpV6 w kartach bezprzewodowych.
Pokaż:
Screen z kompa z Vistą: Centrum sieci i udostępniania--> Zarządzaj połączeniami sieciowymi
Ipconfig/all z obu kompów.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
bugija
Poziom 6
Poziom 6
Dołączył: 30 Wrz 2007
Posty: 18
Ocena postów: 1
bugija
Poziom 6
Post#15 21 Wrz 2011 16:31  Autor tematu   

Re: Jak udostepnic play online bez routera przez wifi


Cześć ! Zaraz sprawdzę wasze pomysły i dam znać wieczorem. Dzięki za szybkie odpowiedzi

Pozdrawiam

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
bugija
Poziom 6
Poziom 6
Dołączył: 30 Wrz 2007
Posty: 18
Ocena postów: 1
bugija
Poziom 6
Post#16 22 Wrz 2011 10:41  Autor tematu   

Re: Jak udostepnic play online bez routera przez wifi


Hehe, działa, ale nie wiem co pomogło, wydaje mi się, że zmienienie we właściwościach kart sieciowych ustawienia o wyłączenie protokołu ipv6, lub też zmienienie połączenie telefonicznego z sieci publicznej na prywatną, zaporę wyłączyłem ale po tym jak internet zadziałał włączyłem ponownie i dalej jest internet, więc wydaje mi się, że to coś z tych dwóch operacji ( wył ipv6 lub sieć prywatna jako połączenie telefoniczne) Także Dzięki Zwyczajnyczłowieku ! bo myślę że to dzięki twojej poradzie.


Mam następny problem, i nie wiem jak go rozwiązać, bo utworzyłem sieć "plays", i jeżeli komp z windows 7 połączy się z nią to w obu kompach śmiga ładnie internet, ale jeżeli windows 7 odłączy się z sieci "plays" to mimo że na Viscie znika połączenie z siecią "plays", ale jest połączenie z internetem, mimo to strony, ani skype, gg nie działają, wszystko wraca do normy gdy włączę kompa z windows 7 i połączę z siecią "plays". Nie jest to dużym problemem ale może znacie jakieś proste rozwiązanie. Z góry dziękuje !

Ps. Dzięki wszystkim którzy próbowali mi pomóc z udostępnieniem internetu, a najbardziej zwyczajnemuczłowiekowi ! :) Pozdro

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Loligo
Poziom 15
Poziom 15
Miasto: Koszalin
Dołączył: 10 Lut 2011
Posty: 234
Pomógł: 21
Loligo
Poziom 15
Post#17 22 Wrz 2011 12:47    

Re: Jak udostepnić play online bez routera przez wifi?


Mostkowałeś połączenia ?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google

Google Adsense
Google


Powrót do góry
bugija
Poziom 6
Poziom 6
Dołączył: 30 Wrz 2007
Posty: 18
Ocena postów: 1
bugija
Poziom 6
Post#18 22 Wrz 2011 13:42  Autor tematu   

Re: Jak udostepnić play online bez routera przez wifi?


Nie da się z mostkować połączenia sieciowego, w którym jest włączone udostępnianie połączenia internetowego z innym połączeniem sieciowym, link, który podałeś może działa na xp ale ja mam viste jako kompa, który ma rozdzielać i windows 7 w notebooku, na którym chciałem neta, no i udało się, teraz pozostała kosmetyka związana z siecią, jak zrobić żeby nie znikała utworzona sieć na viście po odłączenia notebooka windows 7.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
zwyklyczlowiek
Poziom 18
Poziom 18
Miasto: Warszawa
Dołączył: 24 Maj 2009
Posty: 510
Pomógł: 51
Ocena postów: 11
zwyklyczlowiek
Poziom 18
Post#19 22 Wrz 2011 16:26Pomocny post    

Re: Jak udostepnić play online bez routera przez wifi?


Cytat:
jeżeli windows 7 odłączy się z sieci "plays" (...) ale jest połączenie z internetem, mimo to strony, ani skype, gg nie działają

Pewny jesteś, że wtedy na kompie z Vistą nadal masz internet?
Z kompa z Vistą wklej wyniki poleceń:
-jak jest połączony z kompem z Win 7
ipconfig /all
-po odłączeniu
ipconfig/all
ping onet.pl
ping 213.186.146.27

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
bugija
Poziom 6
Poziom 6
Dołączył: 30 Wrz 2007
Posty: 18
Ocena postów: 1
bugija
Poziom 6
Post#20 22 Wrz 2011 19:34  Autor tematu   

Re: Jak udostepnić play online bez routera przez wifi?


Sprawdziłem to. Wszystko działa, nawet po odłączeniu Notebooka z windows 7 od sieci w moim przypadku "plays" nadal jest internet, pomógł reset laptopa z Vistą. Temat uznaje za zamknięty i jeszcze raz zwykłyczłowieku dzięki za pomoc, na pewno przyda się tym, którzy będą mieli podobny problem ze standardowymi ustawieniami windowsów.


Pozdrawiam !

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Sieci, Internet -> Sieci WiFi -> Jak udostepnić play online bez routera przez wifi?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Jak udostepnic internet Play online przez router z wifi dla konsoli PS3? (2)
Internet przez Play i wybór routera z wifi (7)
Samsung ML-2165W - Podłączenie przez WiFi do routera z PLAY (2)
Modem Play i rozdzielenie sieci bez routera 3g przez windows (1)
Play online- jak utworzyć wifi? (4)
internet przez WiFi bez routera (2)
Konfiguracja routera Tp-link pod Play online (2)
Play Online - Rozdzielenie łącza przez wi-fi. (2)
Czym się różnią karty SIM Play Online na kartę od Nowy Play Online 19 na kartę (8)
Przenośne biuro: wifi + play online + netbook + skype (10)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.06 seconds

elektroda.pl temat RSS