Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Cyklop hydrauliczny nie działa.


Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Generally -> Cyklop hydrauliczny nie działa.
Author
Message
zaxchest
Poziom 6
Poziom 6


Joined: 26 Apr 2011
Posts: 19
Location: Grabów

Post#1 Post from the author of the topic 14 Sep 2011 18:21   

Cyklop nie działa


Witam, posiadam cyklop prod. Polskiej i mam z nim pewien problem. Otóż Wymieniłem pompę olejową (po regeneracji) i chodził na niej dosłownie kilka godzin, nagle przestał działać, zero reakcji. Nie wiem co jest nie tak, przełożyłem starą pompe na której ledwo co podnosił i tez nic. Proszę o pomoc!

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 14 Sep 2011 18:21   





Back to top
   
zeimp
Moderator Samochody
Moderator Samochody


Joined: 15 Jan 2011
Posts: 5360
Location: Bergen.

Post#2 14 Sep 2011 18:24   

Re: Cyklop nie działa


Jaki cyklop T-214? Pompę wymieniłeś a olej? Brudy w oleju/zbiorniku pewnie załatwiły pompę ponownie...

Helpful message? + -

Back to top
   
zaxchest
Poziom 6
Poziom 6


Joined: 26 Apr 2011
Posts: 19
Location: Grabów

Post#3 Post from the author of the topic 21 Sep 2011 16:40   

Re: Cyklop hydrauliczny nie działa.


Przepraszam za długi czas zwłoki z odpowiedzią. Tak to T-214 oleju niestety nie wymieniłem, wiec prawdopodobnie to co napisałeś. Pompa jakby wogóle nie działała, lekko czasem ruszy siłownikiem i koniec.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 21 Sep 2011 16:40   





Back to top
   
DiZMar
Spec od TV
Spec od TV


Joined: 14 Feb 2004
Posts: 7942
Location: Międzyrzec Podlaski

Post#4 02 Oct 2011 13:41   

Re: Cyklop hydrauliczny nie działa.


zaxchest wrote:
...oleju niestety nie wymieniłem, ...

A jego poziom jest we wławściwych granicach?

Helpful message? + -

Selling: (Add)
12 October 2014 Kondensator Elektrolityczny 47uF/160
Back to top
   
zaxchest
Poziom 6
Poziom 6


Joined: 26 Apr 2011
Posts: 19
Location: Grabów

Post#5 Post from the author of the topic 05 Oct 2011 13:53   

Re: Cyklop hydrauliczny nie działa.


Tak, jest we właściwych granicach

Helpful message? + -

Back to top
   
saskia
Poziom 24
Poziom 24


Joined: 15 May 2011
Posts: 4634
Location: London

Post#6 05 Oct 2011 17:56   

Re: Cyklop hydrauliczny nie działa.


Sprawdz zawor bezpieczenstwa/przelewowy.

Dodano po 53 [sekundy]:

Mozliwe ze zawiesil sie i przepuszcza cisnienie z powrotem do zbiornika

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 05 Oct 2011 17:56   





Back to top
   
zaxchest
Poziom 6
Poziom 6


Joined: 26 Apr 2011
Posts: 19
Location: Grabów

Post#7 Post from the author of the topic 06 Oct 2011 16:51   

Re: Cyklop hydrauliczny nie działa.


A gdzie jest ten zawór i co w nim sprawdzić?

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  Reply to topic      Main Page -> Forum Index -> Generally -> Cyklop hydrauliczny nie działa.
Page 1 of 1



Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.056 seconds

elektroda.pl topic RSS feed