Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Cyklop hydrauliczny nie działa.


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Ogólny Techniczny ->Cyklop hydrauliczny nie działa. Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
zaxchest
Poziom 6
Poziom 6


Dołączył: 26 Kwi 2011
Posty: 19
Miasto: Grabów

zaxchest
Poziom 6
Post#1 14 Wrz 2011 18:21  Autor tematu   

Cyklop nie działa


Witam, posiadam cyklop prod. Polskiej i mam z nim pewien problem. Otóż Wymieniłem pompę olejową (po regeneracji) i chodził na niej dosłownie kilka godzin, nagle przestał działać, zero reakcji. Nie wiem co jest nie tak, przełożyłem starą pompe na której ledwo co podnosił i tez nic. Proszę o pomoc!

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
zeimp
Moderator Samochody
Moderator Samochody


Dołączył: 15 Sty 2011
Posty: 5394
Miasto: Bergen.

zeimp
Moderator Samochody
Post#2 14 Wrz 2011 18:24    

Re: Cyklop nie działa


Jaki cyklop T-214? Pompę wymieniłeś a olej? Brudy w oleju/zbiorniku pewnie załatwiły pompę ponownie...

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
zaxchest
Poziom 6
Poziom 6


Dołączył: 26 Kwi 2011
Posty: 19
Miasto: Grabów

zaxchest
Poziom 6
Post#3 21 Wrz 2011 16:40  Autor tematu   

Re: Cyklop hydrauliczny nie działa.


Przepraszam za długi czas zwłoki z odpowiedzią. Tak to T-214 oleju niestety nie wymieniłem, wiec prawdopodobnie to co napisałeś. Pompa jakby wogóle nie działała, lekko czasem ruszy siłownikiem i koniec.

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
DiZMar
Spec od TV
Spec od TV


Dołączył: 14 Lut 2004
Posty: 7914
Miasto: Międzyrzec Podlaski

DiZMar
Spec od TV
Post#4 02 Paź 2011 13:41    

Re: Cyklop hydrauliczny nie działa.


zaxchest napisał:
...oleju niestety nie wymieniłem, ...

A jego poziom jest we wławściwych granicach?

Oceń post: + 0 -
Mam na sprzedaż: (Dodaj)
12.10.2014 Kondensator Elektrolityczny 47uF/160
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
zaxchest
Poziom 6
Poziom 6


Dołączył: 26 Kwi 2011
Posty: 19
Miasto: Grabów

zaxchest
Poziom 6
Post#5 05 Paź 2011 13:53  Autor tematu   

Re: Cyklop hydrauliczny nie działa.


Tak, jest we właściwych granicach

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
saskia
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 15 Maj 2011
Posty: 4770
Miasto: London

saskia
Poziom 24
Post#6 05 Paź 2011 17:56    

Re: Cyklop hydrauliczny nie działa.


Sprawdz zawor bezpieczenstwa/przelewowy.

Dodano po 53 [sekundy]:

Mozliwe ze zawiesil sie i przepuszcza cisnienie z powrotem do zbiornika

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Google


Google Adsense


Google


Powrót do góry
zaxchest
Poziom 6
Poziom 6


Dołączył: 26 Kwi 2011
Posty: 19
Miasto: Grabów

zaxchest
Poziom 6
Post#7 06 Paź 2011 16:51  Autor tematu   

Re: Cyklop hydrauliczny nie działa.


A gdzie jest ten zawór i co w nim sprawdzić?

Oceń post: + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Ogólny Techniczny -> Cyklop hydrauliczny nie działa.
Strona 1 z 1




Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.066 seconds

elektroda.pl temat RSS