Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Cyklop hydrauliczny nie działa.


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Ogólny Techniczny -> Cyklop hydrauliczny nie działa.
Autor
Wiadomość
zaxchest
Poziom 6
Poziom 6


Dołączył: 26 Kwi 2011
Posty: 19
Miasto: Grabów

Post#1 Post autora tematu 14 Wrz 2011 18:21   

Cyklop nie działa


Witam, posiadam cyklop prod. Polskiej i mam z nim pewien problem. Otóż Wymieniłem pompę olejową (po regeneracji) i chodził na niej dosłownie kilka godzin, nagle przestał działać, zero reakcji. Nie wiem co jest nie tak, przełożyłem starą pompe na której ledwo co podnosił i tez nic. Proszę o pomoc!
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 14 Wrz 2011 18:21   





Powrót do góry
   
zeimp
Moderator Samochody
Moderator Samochody


Dołączył: 15 Sty 2011
Posty: 5275
Miasto: Bergen.

Post#2 14 Wrz 2011 18:24   

Re: Cyklop nie działa


Jaki cyklop T-214? Pompę wymieniłeś a olej? Brudy w oleju/zbiorniku pewnie załatwiły pompę ponownie...
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 14 Wrz 2011 18:24   





Powrót do góry
   
zaxchest
Poziom 6
Poziom 6


Dołączył: 26 Kwi 2011
Posty: 19
Miasto: Grabów

Post#3 Post autora tematu 21 Wrz 2011 16:40   

Re: Cyklop hydrauliczny nie działa.


Przepraszam za długi czas zwłoki z odpowiedzią. Tak to T-214 oleju niestety nie wymieniłem, wiec prawdopodobnie to co napisałeś. Pompa jakby wogóle nie działała, lekko czasem ruszy siłownikiem i koniec.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 21 Wrz 2011 16:40   





Powrót do góry
   
DiZMar
Spec od TV
Spec od TV


Dołączył: 14 Lut 2004
Posty: 7934
Miasto: Międzyrzec Podlaski

Post#4 02 Paź 2011 13:41   

Re: Cyklop hydrauliczny nie działa.


zaxchest napisał:
...oleju niestety nie wymieniłem, ...

A jego poziom jest we wławściwych granicach?
Powrót do góry
   
zaxchest
Poziom 6
Poziom 6


Dołączył: 26 Kwi 2011
Posty: 19
Miasto: Grabów

Post#5 Post autora tematu 05 Paź 2011 13:53   

Re: Cyklop hydrauliczny nie działa.


Tak, jest we właściwych granicach
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 05 Paź 2011 13:53   





Powrót do góry
   
saskia
Poziom 24
Poziom 24


Dołączył: 15 Maj 2011
Posty: 4396
Miasto: London

Post#6 05 Paź 2011 17:56   

Re: Cyklop hydrauliczny nie działa.


Sprawdz zawor bezpieczenstwa/przelewowy.

Dodano po 53 [sekundy]:

Mozliwe ze zawiesil sie i przepuszcza cisnienie z powrotem do zbiornika
Powrót do góry
   
zaxchest
Poziom 6
Poziom 6


Dołączył: 26 Kwi 2011
Posty: 19
Miasto: Grabów

Post#7 Post autora tematu 06 Paź 2011 16:51   

Re: Cyklop hydrauliczny nie działa.


A gdzie jest ten zawór i co w nim sprawdzić?
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Ogólny Techniczny -> Cyklop hydrauliczny nie działa.
Strona 1 z 1



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.049 seconds

elektroda.pl temat RSS