Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Cyklop hydrauliczny nie działa.


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Ogólny Techniczny ->Cyklop hydrauliczny nie działa. Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
zaxchest
Poziom 6
Miasto: Grabów
Dołączył: 26 Kwi 2011
Posty: 19
Ocena postów: 1
zaxchest
Poziom 6
Post#1 14 Wrz 2011 18:21  Autor tematu   

Cyklop nie działa


Witam, posiadam cyklop prod. Polskiej i mam z nim pewien problem. Otóż Wymieniłem pompę olejową (po regeneracji) i chodził na niej dosłownie kilka godzin, nagle przestał działać, zero reakcji. Nie wiem co jest nie tak, przełożyłem starą pompe na której ledwo co podnosił i tez nic. Proszę o pomoc!

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
zeimp
Moderator Samochody
Miasto: Bergen.
Dołączył: 15 Sty 2011
Posty: 5414
Pomógł: 538
Ocena postów: 235
zeimp
Moderator Samochody
Post#2 14 Wrz 2011 18:24    

Re: Cyklop nie działa


Jaki cyklop T-214? Pompę wymieniłeś a olej? Brudy w oleju/zbiorniku pewnie załatwiły pompę ponownie...

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
zaxchest
Poziom 6
Miasto: Grabów
Dołączył: 26 Kwi 2011
Posty: 19
Ocena postów: 1
zaxchest
Poziom 6
Post#3 21 Wrz 2011 16:40  Autor tematu   

Re: Cyklop hydrauliczny nie działa.


Przepraszam za długi czas zwłoki z odpowiedzią. Tak to T-214 oleju niestety nie wymieniłem, wiec prawdopodobnie to co napisałeś. Pompa jakby wogóle nie działała, lekko czasem ruszy siłownikiem i koniec.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
DiZMar
Spec od TV
Miasto: Międzyrzec Podlaski
Dołączył: 14 Lut 2004
Posty: 7921
Pomógł: 948
Ocena postów: 30
DiZMar
Spec od TV
Post#4 02 Paź 2011 13:41    

Re: Cyklop hydrauliczny nie działa.


zaxchest napisał:
...oleju niestety nie wymieniłem, ...

A jego poziom jest we wławściwych granicach?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
zaxchest
Poziom 6
Miasto: Grabów
Dołączył: 26 Kwi 2011
Posty: 19
Ocena postów: 1
zaxchest
Poziom 6
Post#5 05 Paź 2011 13:53  Autor tematu   

Re: Cyklop hydrauliczny nie działa.


Tak, jest we właściwych granicach

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
saskia
Poziom 38
Miasto: London
Dołączył: 15 Maj 2011
Posty: 4959
Pomógł: 125
Ocena postów: 54
saskia
Poziom 38
Post#6 05 Paź 2011 17:56    

Re: Cyklop hydrauliczny nie działa.


Sprawdz zawor bezpieczenstwa/przelewowy.

Dodano po 53 [sekundy]:

Mozliwe ze zawiesil sie i przepuszcza cisnienie z powrotem do zbiornika

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
zaxchest
Poziom 6
Miasto: Grabów
Dołączył: 26 Kwi 2011
Posty: 19
Ocena postów: 1
zaxchest
Poziom 6
Post#7 06 Paź 2011 16:51  Autor tematu   

Re: Cyklop hydrauliczny nie działa.


A gdzie jest ten zawór i co w nim sprawdzić?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Ogólny Techniczny -> Cyklop hydrauliczny nie działa.
Strona 1 z 1



Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.112 seconds

elektroda.pl temat RSS