Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Przekierowanie portu, Netia spot


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieć Internet - Dostęp ->Przekierowanie portu, Netia spot Napisz nowy temat  Temat zablokowany. 
Zobacz najtańsze produkty w kategorii Usługi internetowe
Autor
Schowaj lewą kolumnę
Pokaż lewą kolumnę Wiadomość
slaweek
Poziom 10
Miasto: Kraśnik
Dołączył: 22 Kwi 2007
Posty: 57
slaweek
Poziom 10
Post#1 16 Wrz 2011 19:30  Autor tematu   

Przekierowanie portu, Netia spot


koledzy mam to urządzenie i za nic nie mogę go poustawiać a mianowicie muszę przekierować 4 porty na zewnątrz, niby to robię na routerze ale za nic nie mogę się zalogować z zewnątrz do komputera na który był przekierowany port.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
jimasek
Moderator - Sieci, Internet
Miasto: Gostyń
Dołączył: 30 Mar 2007
Posty: 25663
Pomógł: 2565
Ocena postów: 238
jimasek
Moderator - Sieci, Internet
Post#2 16 Wrz 2011 20:30    

Re: Przekierowanie portu, Netia spot


Czego używasz do tego logowanie z zewnątrz, jakiej aplikacji no i jaki masz system operacyjny na tym kompie?

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
slaweek
Poziom 10
Miasto: Kraśnik
Dołączył: 22 Kwi 2007
Posty: 57
slaweek
Poziom 10
Post#3 16 Wrz 2011 20:53  Autor tematu   

Re: Przekierowanie portu, Netia spot


chodzi mi o to że ma dekoder przekierowany i chce sie dostać do jego portu 80 aby moc go obsługiwać z zewnatrz jak również 21 port i port ssl

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
jimasek
Moderator - Sieci, Internet
Miasto: Gostyń
Dołączył: 30 Mar 2007
Posty: 25663
Pomógł: 2565
Ocena postów: 238
jimasek
Moderator - Sieci, Internet
Post#4 16 Wrz 2011 21:27    

Re: Przekierowanie portu, Netia spot


Może wrzuć jakiegoś screen-a z twoich dokonań, powinna być informacja o aktywnych połączeniach oraz coś z reguł przekierowanych portów. Oczywiście adresację IP musisz mięć przypisaną na stałe do wybranego urządzenia.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
slaweek
Poziom 10
Miasto: Kraśnik
Dołączył: 22 Kwi 2007
Posty: 57
slaweek
Poziom 10
Post#5 17 Wrz 2011 06:12  Autor tematu   

Re: Przekierowanie portu, Netia spot


postaram się coś wrzucić. A swoją drogą do tej pory używałem linksysa i po zmianie umowy i zwiększeniu prędkości nie mogę się nim połączyć. Miga lampka i nie synchronizuje się.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
slaweek
Poziom 10
Miasto: Kraśnik
Dołączył: 22 Kwi 2007
Posty: 57
slaweek
Poziom 10
Post#6 17 Wrz 2011 13:06  Autor tematu   

Re: Przekierowanie portu, Netia spot


Wróciłem do starego routerka i jest ok

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
jimasek
Moderator - Sieci, Internet
Miasto: Gostyń
Dołączył: 30 Mar 2007
Posty: 25663
Pomógł: 2565
Ocena postów: 238
jimasek
Moderator - Sieci, Internet
Post#7 17 Wrz 2011 23:16    

Re: Przekierowanie portu, Netia spot


No cóż twój wybór. Powodzenia.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry

Google Adsense
Google


Powrót do góry
slaweek
Poziom 10
Miasto: Kraśnik
Dołączył: 22 Kwi 2007
Posty: 57
slaweek
Poziom 10
Post#8 20 Wrz 2011 11:51  Autor tematu   

Re: Przekierowanie portu, Netia spot


Netia Spot fajny ale za nic nie mogę zrobić tych przekierowań. Nic walczę dalej. Dzięki za zainteresowanie.

Pomocny post? + 0
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Temat zablokowany.     Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieć Internet - Dostęp -> Przekierowanie portu, Netia spot
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Netia Spot - Przekierowanie portów - nie działa (3)
Netia Spot - Wykorzystanie Netia Spot do łączenia z innym dostawcą niż Netia (2)
netia spot - Czy netia spot będzie współpracować z internetem innego dostawcy (15)
Tp-link/Netia Spot - Brak internetu podczas podłączenia AP oraz Netia Spot (9)
Netia Spot - Nie mogę podłączyć dysku sieciowego Verbatim do Netia Spot (6)
Netia Spot + Pentagram P6331-4 - Połączenie Netia Spot z Pentagramem przez Wi-Fi (8)
Netia Spot - Netia Spot (NS) + tp link wr541g (TP) jak podlaczyć? (6)
Połączenie routera netia spot z dekoderem netia spot home (2)
netia-spot - Konfiguracja netia-spot podłączonego do innego routera (5)
Netia Spot - jaki dysk zewnętrzny do netia spot (11)


Przełącz wygląd na komórki Przełącz wygląd na komputery desktop

Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Redaktorzy || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.485 seconds

elektroda.pl temat RSS