Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Przekierowanie portu, Netia spot


Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieć Internet - Dostęp -> Przekierowanie portu, Netia spot
Autor
Wiadomość
slaweek
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 22 Kwi 2007
Posty: 57
Miasto: Kraśnik

Post#1 Post autora tematu 16 Wrz 2011 19:30   

Przekierowanie portu, Netia spot


koledzy mam to urządzenie i za nic nie mogę go poustawiać a mianowicie muszę przekierować 4 porty na zewnątrz, niby to robię na routerze ale za nic nie mogę się zalogować z zewnątrz do komputera na który był przekierowany port.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 16 Wrz 2011 19:30   





Powrót do góry
   
jimasek
Pomocny w Sieci, Internet
Pomocny w Sieci, Internet


Dołączył: 30 Mar 2007
Posty: 22128
Miasto: Gostyń

Post#2 16 Wrz 2011 20:30   

Re: Przekierowanie portu, Netia spot


Czego używasz do tego logowanie z zewnątrz, jakiej aplikacji no i jaki masz system operacyjny na tym kompie?
Powrót do góry
   
slaweek
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 22 Kwi 2007
Posty: 57
Miasto: Kraśnik

Post#3 Post autora tematu 16 Wrz 2011 20:53   

Re: Przekierowanie portu, Netia spot


chodzi mi o to że ma dekoder przekierowany i chce sie dostać do jego portu 80 aby moc go obsługiwać z zewnatrz jak również 21 port i port ssl
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 16 Wrz 2011 20:53   





Powrót do góry
   
jimasek
Pomocny w Sieci, Internet
Pomocny w Sieci, Internet


Dołączył: 30 Mar 2007
Posty: 22128
Miasto: Gostyń

Post#4 16 Wrz 2011 21:27   

Re: Przekierowanie portu, Netia spot


Może wrzuć jakiegoś screen-a z twoich dokonań, powinna być informacja o aktywnych połączeniach oraz coś z reguł przekierowanych portów. Oczywiście adresację IP musisz mięć przypisaną na stałe do wybranego urządzenia.
Powrót do góry
   
slaweek
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 22 Kwi 2007
Posty: 57
Miasto: Kraśnik

Post#5 Post autora tematu 17 Wrz 2011 06:12   

Re: Przekierowanie portu, Netia spot


postaram się coś wrzucić. A swoją drogą do tej pory używałem linksysa i po zmianie umowy i zwiększeniu prędkości nie mogę się nim połączyć. Miga lampka i nie synchronizuje się.
Powrót do góry
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Wrz 2011 06:12   





Powrót do góry
   
slaweek
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 22 Kwi 2007
Posty: 57
Miasto: Kraśnik

Post#6 Post autora tematu 17 Wrz 2011 13:06   

Re: Przekierowanie portu, Netia spot


Wróciłem do starego routerka i jest ok
Powrót do góry
   
jimasek
Pomocny w Sieci, Internet
Pomocny w Sieci, Internet


Dołączył: 30 Mar 2007
Posty: 22128
Miasto: Gostyń

Post#7 17 Wrz 2011 23:16   

Re: Przekierowanie portu, Netia spot


No cóż twój wybór. Powodzenia.
Powrót do góry
   
slaweek
Poziom 10
Poziom 10


Dołączył: 22 Kwi 2007
Posty: 57
Miasto: Kraśnik

Post#8 Post autora tematu 20 Wrz 2011 11:51   

Re: Przekierowanie portu, Netia spot


Netia Spot fajny ale za nic nie mogę zrobić tych przekierowań. Nic walczę dalej. Dzięki za zainteresowanie.
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Temat zablokowany      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Sieci, Internet -> Sieć Internet - Dostęp -> Przekierowanie portu, Netia spot
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Netia Spot - Przekierowanie portów - nie działa (3)
Netia Spot - Wykorzystanie Netia Spot do łączenia z innym dostawcą niż Netia (1)
netia spot - Czy netia spot będzie współpracować z internetem innego dostawcy (12)
Netia Spot + Pentagram P6331-4 - Połączenie Netia Spot z Pentagramem przez Wi-Fi (8)
Netia Spot - Netia Spot (NS) + tp link wr541g (TP) jak podlaczyć? (6)
Połączenie routera netia spot z dekoderem netia spot home (2)
netia-spot - Konfiguracja netia-spot podłączonego do innego routera (5)
Netia Spot - jaki dysk zewnętrzny do netia spot (11)
Netia Spot - Netia Spot i Aero 2 , jak skonfigurować ? (4)
Netia Spot - Podłączenie dwóch ruterów Netia Spot (3)


Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.073 seconds

elektroda.pl temat RSS