Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.

Przekierowanie portu, Netia spot


Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> The Internet - Access -> Przekierowanie portu, Netia spot
Author
Message
slaweek
Poziom 10
Poziom 10


Joined: 22 Apr 2007
Posts: 57
Location: Kraśnik

Post#1 Post from the author of the topic 16 Sep 2011 19:30   

Przekierowanie portu, Netia spot


koledzy mam to urządzenie i za nic nie mogę go poustawiać a mianowicie muszę przekierować 4 porty na zewnątrz, niby to robię na routerze ale za nic nie mogę się zalogować z zewnątrz do komputera na który był przekierowany port.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 16 Sep 2011 19:30   





Back to top
   
jimasek
Pomocny w Sieci, Internet
Pomocny w Sieci, Internet


Joined: 30 Mar 2007
Posts: 23511
Location: Gostyń

Post#2 16 Sep 2011 20:30   

Re: Przekierowanie portu, Netia spot


Czego używasz do tego logowanie z zewnątrz, jakiej aplikacji no i jaki masz system operacyjny na tym kompie?

Helpful message? + -

Back to top
   
slaweek
Poziom 10
Poziom 10


Joined: 22 Apr 2007
Posts: 57
Location: Kraśnik

Post#3 Post from the author of the topic 16 Sep 2011 20:53   

Re: Przekierowanie portu, Netia spot


chodzi mi o to że ma dekoder przekierowany i chce sie dostać do jego portu 80 aby moc go obsługiwać z zewnatrz jak również 21 port i port ssl

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 16 Sep 2011 20:53   





Back to top
   
jimasek
Pomocny w Sieci, Internet
Pomocny w Sieci, Internet


Joined: 30 Mar 2007
Posts: 23511
Location: Gostyń

Post#4 16 Sep 2011 21:27   

Re: Przekierowanie portu, Netia spot


Może wrzuć jakiegoś screen-a z twoich dokonań, powinna być informacja o aktywnych połączeniach oraz coś z reguł przekierowanych portów. Oczywiście adresację IP musisz mięć przypisaną na stałe do wybranego urządzenia.

Helpful message? + -

Back to top
   
slaweek
Poziom 10
Poziom 10


Joined: 22 Apr 2007
Posts: 57
Location: Kraśnik

Post#5 Post from the author of the topic 17 Sep 2011 06:12   

Re: Przekierowanie portu, Netia spot


postaram się coś wrzucić. A swoją drogą do tej pory używałem linksysa i po zmianie umowy i zwiększeniu prędkości nie mogę się nim połączyć. Miga lampka i nie synchronizuje się.

Helpful message? + -

Back to top
   
slaweek
Poziom 10
Poziom 10


Joined: 22 Apr 2007
Posts: 57
Location: Kraśnik

Post#6 Post from the author of the topic 17 Sep 2011 13:06   

Re: Przekierowanie portu, Netia spot


Wróciłem do starego routerka i jest ok

Helpful message? + -

Back to top
   
jimasek
Pomocny w Sieci, Internet
Pomocny w Sieci, Internet


Joined: 30 Mar 2007
Posts: 23511
Location: Gostyń

Post#7 17 Sep 2011 23:16   

Re: Przekierowanie portu, Netia spot


No cóż twój wybór. Powodzenia.

Helpful message? + -

Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 17 Sep 2011 23:16   





Back to top
   
slaweek
Poziom 10
Poziom 10


Joined: 22 Apr 2007
Posts: 57
Location: Kraśnik

Post#8 Post from the author of the topic 20 Sep 2011 11:51   

Re: Przekierowanie portu, Netia spot


Netia Spot fajny ale za nic nie mogę zrobić tych przekierowań. Nic walczę dalej. Dzięki za zainteresowanie.

Helpful message? + -

Back to top
   
Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Network, Internet -> The Internet - Access -> Przekierowanie portu, Netia spot
Page 1 of 1
Similar topics
Netia Spot - Przekierowanie portów - nie działa (3)
Netia Spot - Wykorzystanie Netia Spot do łączenia z innym dostawcą niż Netia (2)
netia spot - Czy netia spot będzie współpracować z internetem innego dostawcy (15)
Tp-link/Netia Spot - Brak internetu podczas podłączenia AP oraz Netia Spot (9)
Netia Spot - Nie mogę podłączyć dysku sieciowego Verbatim do Netia Spot (6)
Netia Spot + Pentagram P6331-4 - Połączenie Netia Spot z Pentagramem przez Wi-Fi (8)
Netia Spot - Netia Spot (NS) + tp link wr541g (TP) jak podlaczyć? (6)
Połączenie routera netia spot z dekoderem netia spot home (2)
netia-spot - Konfiguracja netia-spot podłączonego do innego routera (5)
Netia Spot - jaki dysk zewnętrzny do netia spot (11)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Contact

Page generation time: 0.058 seconds

elektroda.pl topic RSS feed