Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj  | Rejestracja  | Zaloguj

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

CellPipe 7130 - hasło admina


Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum -> CellPipe 7130 - hasło admina
Autor
Wiadomość
petec
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 20 Paź 2006
Posty: 118

Post#1 Post autora tematu 04 Paź 2011 10:09   

CellPipe 7130 - hasło admina


Dostałem od TP router ADSL CellPipe 7130. Jak się okazuje możliwości konfiguracji na koncie user są bardzo ograniczone. Czy ktoś wie jak można zalogować się na admina?
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 04 Paź 2011 10:09   



Powrót do góry
   
krzych66
Poziom 19
Poziom 19


Dołączył: 16 Wrz 2006
Posty: 701
Miasto: zachodniopomorskie

Post#2 04 Paź 2011 20:55   

Re: CellPipe 7130 - hasło admina


A czego ci tam brakuje konto user umożliwia klientowi większość operacji które są potrzebne,przekierowanie portów,wirtualne serwery,zmiane adresacji w dhcp itp.Jest pomoc techniczna oni zdalnie mogą się zalogować na router i ustawić co będziesz chciał,przynajmniej kiedyś tak było ,niestety osób kompetentnych na tych liniach jest coraz mniej,ale to nie tylko bolączka TP .
Powrót do góry
   
petec
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 20 Paź 2006
Posty: 118

Post#3 Post autora tematu 04 Paź 2011 22:19   

Re: CellPipe 7130 - hasło admina


Przestawienie maszynki w tryb przezroczysty trwało trzy rozmowy telefoniczne i z 6-8 podejść (nie puszczało ruchu przychodzącego). Nie całkiem rozumiem czemu uprawnienia użytkownika są ograniczone.
Sam sobie odpowiedziałeś na moje pytanie, więc czekam dalej na odpowiedź.
Powrót do góry
   
krzych66
Poziom 19
Poziom 19


Dołączył: 16 Wrz 2006
Posty: 701
Miasto: zachodniopomorskie

Post#4 04 Paź 2011 23:00   

Re: CellPipe 7130 - hasło admina


Zamówiłeś sobie nieodpowiedni modem, trzeba było brać Siemensa 4100,4101,4201 czyli w nomenklaturze TP modem podstawowy.
Powrót do góry
   
andk1eltd
Poziom 22
Poziom 22


Dołączył: 22 Cze 2005
Posty: 2148
Miasto: pieścirogi

Post#5 05 Paź 2011 10:55   

Re: CellPipe 7130 - hasło admina


krzych66 napisał:
Zamówiłeś sobie nieodpowiedni modem, trzeba było brać Siemensa 4100,4101,4201 czyli w nomenklaturze TP modem podstawowy.

Niestety już koniec dystrybucji Siemensa, CellPipe jest już jako podstawowy.
Powrót do góry
   
petec
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 20 Paź 2006
Posty: 118

Post#6 Post autora tematu 05 Paź 2011 15:31   

Re: CellPipe 7130 - hasło admina


Mialem Speedstreama 4101, zaczelo mi rwac lacze, zglosilem reklamacje i dostalem ta maszynke.
Powrót do góry
   
krzych66
Poziom 19
Poziom 19


Dołączył: 16 Wrz 2006
Posty: 701
Miasto: zachodniopomorskie

Post#7 05 Paź 2011 18:01   

Re: CellPipe 7130 - hasło admina


andk1eltd napisał:
krzych66 napisał:
Zamówiłeś sobie nieodpowiedni modem, trzeba było brać Siemensa 4100,4101,4201 czyli w nomenklaturze TP modem podstawowy.

Niestety już koniec dystrybucji Siemensa, CellPipe jest już jako podstawowy.
U mnie są 4201, jak pada 4100-01 wymieniam na taki ,narazie jeszcze są i nie dostaliśmy informacji,że ma ich nie być ale w TP wszystko możliwe.
Powrót do góry
   
trolix
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 15 Paź 2009
Posty: 158
Miasto: warszawa

Post#8 11 Paź 2011 22:20   

Re: CellPipe 7130 - hasło admina


andk1eltd napisał:
krzych66 napisał:
Zamówiłeś sobie nieodpowiedni modem, trzeba było brać Siemensa 4100,4101,4201 czyli w nomenklaturze TP modem podstawowy.

Niestety już koniec dystrybucji Siemensa, CellPipe jest już jako podstawowy.

Dokładnie tak. Problemy są przy zmianie gdy abonent ma otwarte porty na speedstremie zmieniam na cellpipa i abonent nie chce wypuścić z firmy, tragedia.
Propo dostępu do konta admina, to po tym jak modem pobierze konfiguracje po dopisaniu mac-a jest przeliczane nowe hasło na jego podstawie i widzą je tylko w jednej komórce tp. Bez szans żeby je zdobyć, mi się raz udało(jako technikowi tp).
Powrót do góry
   
jerry01
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 13 Sie 2007
Posty: 7
Miasto: sułkowice

Post#9 31 Paź 2011 15:58   

Re: CellPipe 7130 - hasło admina


Czy działa Wam VPN na tym sprzęcie? No klient Cisco.
Za skarby świata nie mogę uruchomić w przypadku, gdy do CellPipe'a mam podpięty własny router z publicznym IP.

Jerry
Powrót do góry
   
petec
Poziom 13
Poziom 13


Dołączył: 20 Paź 2006
Posty: 118

Post#10 Post autora tematu 31 Paź 2011 16:23   

Re: CellPipe 7130 - hasło admina


Wszystko działa, mam VPNy do innego sprzętu. Zażyczyłem sobie żeby był całkowicie przezroczysty i tak mi ustawili.
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 31 Paź 2011 16:23   


Powrót do góry
   
jerry01
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 13 Sie 2007
Posty: 7
Miasto: sułkowice

Post#11 31 Paź 2011 21:17   

Re: CellPipe 7130 - hasło admina


petec napisał:
Wszystko działa, mam VPNy do innego sprzętu. Zażyczyłem sobie żeby był całkowicie przezroczysty i tak mi ustawili.


A mozesz dookreślić na czym polega "przezroczystość" ? Bo mi powiedzieli tylko, że na wyłączeniu firewalla i że to już dawno zrobili. Została Ci funkcjonalność NAT, WiFi, znaczy jak się podepniesz komputerem do portu LAN CellPipe'a dostaje IP po DHCP itp ?

Jerry
Powrót do góry
   
unikom
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 27 Paź 2006
Posty: 7
Miasto: Bolesławiec

Post#12 04 Lis 2011 00:18   

Re: CellPipe 7130 - hasło admina


Konfiguracja modemu DSL CellPipe 7130
Jak wykorzystać pozostałe adresy dostępne w usłudze DSL inne niż adres modemu.

W przegłądarce wpisać adres 10.0.0.1 użytkownik: user, hasło: user

LAN ports configuration
włączyć obsługę portów wirtualnych
dostępne będą porty: eth0.2, eth0.3, eth0.4, eth0.5
co odpowiada fizycznym portom LAN1, LAN2, LAN3, LAN4

Interface grouping
Add i wybrać interface eth0.2 lub eth0.3 lub eth0.4 lub eth0.5
Podać nazwę w polu Group name np: DSL_Bridge

Advaced Setup->LAN
Local Area Network (LAN) Setup
LAN interface wybrać: DSL_Bridge
w polu IP address: wpisać adres modemu.
w polu Subnet Mask: wpisać naszą maskę usługi DSL np.255.255.255248
i wyłączyć serwer DHCP

Od tej chwili nasz port będzie przeźroczysty.

Powyższa konfiguracja daje cały czas możliwość korzystania z funkcjonalności routera na pozostałych portach i funkcji wifi. Warto pamiętać o tym że cały czas mamy do wykorzystania wszystkie adresy usługi DSL ponieważ w tej konfiguracji router CellPipe posiada ten sam adres IP który był określany jako adres modemu-brama domyślna. Cokolwiek podłączymy do wybranego przez nas portu działa i konfiguruje się tak samo jak w starych konfiguracjach DSL dostarczanych przez TP.

Do zrobienia tej konfiguracji hasło admina nie było mi potrzebne.
Powrót do góry
   
jerry01
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 13 Sie 2007
Posty: 7
Miasto: sułkowice

Post#13 04 Lis 2011 23:15   

Re: CellPipe 7130 - hasło admina


unikom napisał:
Konfiguracja modemu DSL CellPipe 7130
Jak wykorzystać pozostałe adresy dostępne w usłudze DSL inne niż adres modemu.

(...)


Dzięki. Sprawdzę w poniedziałek :) . Ale w życiu bym na to nie wpadł. A co gorsza nie wpadł na to żaden ze specjalistów na błękitnej linii ..... A spędziłem na niej chyba ładne kilkadziesiąt godzin i podobno nawet z jakikiś specjalistami od transmisji danych łączyli czy coś....
Jeżeli to zadziała będe musiał wycofać reklamacyjną wymianę modemu na model "prosty".

Ciekawe czy przy starym speedtaczy też należało coś takiego zrobić, ale nie miałem z nim żadnych problemów.

Jerry
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 04 Lis 2011 23:15   


Powrót do góry
   
unikom
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 27 Paź 2006
Posty: 7
Miasto: Bolesławiec

Post#14 04 Lis 2011 23:30   

Re: CellPipe 7130 - hasło admina


Nie wiem co jest ale ta konfiguracja chodziła jeden dzień.
W nocy przyszedł jakiś reset od TP ...chyba... i router wrócił do konfiguracji ustawionej przez pseudofachowców z TP.
Nie znalazłem jakiegoś ekstra save'a jak było to kiedyś w archaicznych D-Linkach.
Jutro pojadę do klienta i zobaczę o co chodzi.
Jak coś będę wiedział wiecej to napiszę.
Pozdrawiam.
Powrót do góry
   
jerry01
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 13 Sie 2007
Posty: 7
Miasto: sułkowice

Post#15 07 Lis 2011 12:18   

Re: CellPipe 7130 - hasło admina


unikom napisał:
Nie wiem co jest ale ta konfiguracja chodziła jeden dzień.
W nocy przyszedł jakiś reset od TP ...chyba... i router wrócił do konfiguracji ustawionej przez pseudofachowców z TP.
Nie znalazłem jakiegoś ekstra save'a jak było to kiedyś w archaicznych D-Linkach.
Jutro pojadę do klienta i zobaczę o co chodzi.
Jak coś będę wiedział wiecej to napiszę.
Pozdrawiam.


Mi na razie udaje sie zwieszać dostęp do internetu przez publiczne IP na "zgrupowanych" portach......

1. W menu Lan Ports zaptaszkowałem eth0 (Use this page to enable/disable the Virtual LAN Ports feature.)

2. W Interface Groupuing dodałem DSL_bridge a w nim eth0.2 , eth0.3, eth0.4

3. W menu LAN (Local Area Network (LAN) Setup) wybrałem grupe DSL_bridge, w polu IP wpisałem adres modemu (ten co się pokazuje w summery->WAN, maske 255.255.255.248

I teraz router z ustawionym publicznym przydzielonym mi IP nie ma neta na portach 1,2,3 ......

Internet działa tylko jak jest podpięty pod port 4-ty (czyli eth0.5) ....

Jerry
Powrót do góry
   
jerry01
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 13 Sie 2007
Posty: 7
Miasto: sułkowice

Post#16 07 Lis 2011 19:00   

Re: CellPipe 7130 - hasło admina


jerry01 napisał:
unikom napisał:
Nie wiem co jest ale ta konfiguracja chodziła jeden dzień.
W nocy przyszedł jakiś reset od TP ...chyba... i router wrócił do konfiguracji ustawionej przez pseudofachowców z TP.
Nie znalazłem jakiegoś ekstra save'a jak było to kiedyś w archaicznych D-Linkach.
Jutro pojadę do klienta i zobaczę o co chodzi.
Jak coś będę wiedział wiecej to napiszę.
Pozdrawiam.


Mi na razie udaje sie zwieszać dostęp do internetu przez publiczne IP na "zgrupowanych" portach......

1. W menu Lan Ports zaptaszkowałem eth0 (Use this page to enable/disable the Virtual LAN Ports feature.)

2. W Interface Groupuing dodałem DSL_bridge a w nim eth0.2 , eth0.3, eth0.4

3. W menu LAN (Local Area Network (LAN) Setup) wybrałem grupe DSL_bridge, w polu IP wpisałem adres modemu (ten co się pokazuje w summery->WAN, maske 255.255.255.248

I teraz router z ustawionym publicznym przydzielonym mi IP nie ma neta na portach 1,2,3 ......

Internet działa tylko jak jest podpięty pod port 4-ty (czyli eth0.5) ....


Chwilowo jakby działało. W telekomunikacji nikt nie wie do czego to grupowanie służy.

Mój błąd polegał na tym, że dla grupy DSL_Bridge przypisywałem IP bramy, a ma być któreś wolne z dostępnej dla mnie puli.

Zobaczymy jak długo pożyje ta konfiguracja.
Powrót do góry
   
unikom
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 27 Paź 2006
Posty: 7
Miasto: Bolesławiec

Post#17 07 Lis 2011 23:58   

Re: CellPipe 7130 - hasło admina


Witam ponownie
Opisana przeze mnie konfiguracja działa poprawnie.
Problem z brakiem dostępu do urządzeń z publicznymi adresami podłączonymi do portu LAN1 (eth0.2) został rozwiązany po kontakcie z Błękitną Linią tzn. reset routera i załadowanie konfiguracji od strony TP.
W załączeniu obrazki jak to skonfigurować. Różnica tylko w nazwie w Interface Grouping zamiast DSL_Bridge użyłem DSL.

Krok 1.
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Krok 2.
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Krok 3.
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

W polu IP address: wpisać adres modemu zamiast xxx.xxx.xxx.xxx
Pozdrawiam

Poprawiłem, rozjeżdżało się forum. [piterus99]
Powrót do góry
   
jerry01
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 13 Sie 2007
Posty: 7
Miasto: sułkowice

Post#18 08 Lis 2011 08:51   

Re: CellPipe 7130 - hasło admina


unikom napisał:
Witam ponownie


W polu IP address: wpisać adres modemu zamiast xxx.xxx.xxx.xxx
Pozdrawiam


Ale to wpisałeś to co masz na kartce jako "Brama domyślna" czy któryś z "Adres dostępny dla abonenta"?

Bo w pierwszym podejściu wpisałem bramę domyślną i nie miałem neta aktualnie mam wpisany jeden z adresów dostępnych dla mnie.

Jerry
Powrót do góry
   
unikom
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 27 Paź 2006
Posty: 7
Miasto: Bolesławiec

Post#19 08 Lis 2011 12:43   

Re: CellPipe 7130 - hasło admina


Zamiast xxx.xxx.xxx.xxx trzeba wpisać adres bramy domyślnej.
Normalnie router zajmowałby datkowy adres z puli dostępnej dla użytkwonika.
W tym wypadku modem(brama) i router to jeden adres IP.
Powrót do góry
   
jerry01
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 13 Sie 2007
Posty: 7
Miasto: sułkowice

Post#20 14 Lis 2011 16:53   

Re: CellPipe 7130 - hasło admina


Zmobilizowałem TEPSe i zabrali w cholere tego cellpipe'a. Podpieli prosty czarny modem i wszystko co mi nie działało po prostu działa....

Kłopot w tym, że dostałem modem z odzysku i dopiero czwarty z przywiezionych przez techników zagadał ......
Powrót do góry
   
unikom
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 27 Paź 2006
Posty: 7
Miasto: Bolesławiec

Post#21 14 Lis 2011 23:51   

Re: CellPipe 7130 - hasło admina


Niestety podana przeze mnie konfiguracja Cellpipe 7130 działa tylko przez pewien czas, przychodzi jakiś dziwny reset z TePsi i nie dalej działa.
Wymieniili mi modem na Spedtouch-a 608WL konfiguruję go podobnie, działa przech chwilę, a potem znowu problem.
Poprosiłem aby ustawili przeźroczystość modemu, podłaczyłem własne urządzenie WiFi i resztę urządzeń działających u klienta do pozostałych portó LAN modemu i wszystko jest w porządku.
Mam gdzieś tych mądrali z "Zabłąkanej Linii", wolę polegać na własnych urządzenia do których mam pełny dostęp.
Powrót do góry
   
miskorz
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 15 Gru 2004
Posty: 4
Miasto: Rzeszów

Post#22 18 Lis 2011 23:43   

Re: CellPipe 7130 - hasło admina


Trafiłem chyba na kompetentnego konsultanta Błękitnej Linii (chyba, że gdzie indziej się dodzwoniłem - nr z kartki z danymi DSLa), bo przestawił CellPipe'a w bridge'a i wszytko działa - był to mój drugi telefon do nich. Nie wiem czy grupowanie portów jest potrzebne. Na telefonie konsultant na pewno wyłączył firewalla i NATa. Dodatkowo pousuwał wszystkie przekierowania portów i inne usługi związane z ruterem. Wszystko działa jak na razie ok.

Najlepiej podpiąć się komputerem do CellPipe'a, skonfigurować sieciówkę komputera na dostępny dla nas adres, bramę i DNS, i puścić pinga na jakąś stronę ze świata i drugiego na naszą bramę i/lub serwer DNS. Dodatkowo można wyłączyć firewalla na komputerze - przykładowo firewall Win7 lubi różne rzeczy blokować, które w XP standardowo były odblokowane. Wtedy dzwonimy do TP z prośbą o zmianę rutera na bridge'a i czekamy aż na nasze pingi będzie odpowiedź.

W tej sytuacji powinno wszystko śmigać.

Nawiązując do jednej z wcześniejszych wypowiedzi - z konta usera nie dało się przekierować portów (dodać, zobaczyć, usunąć) i na pewno nie da się skonfigurować interfejsu WAN. A jeśli będziemy sami próbowali dostać się i konfigurować rzeczy niedostępne spoza user'a, każde uaktualnienie ze strony TP konfiguracji/softu CellPipe'a nam je skasuje.

Pozdrawiam
Powrót do góry
   
trolix
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 15 Paź 2009
Posty: 158
Miasto: warszawa

Post#23 19 Lis 2011 02:44   

Re: CellPipe 7130 - hasło admina


Prawdopodobnie po nowym roku problem będzie rozwiązany i będzie większy dostęp do modemu. Trwają prace nad tym.
Powrót do góry
   
Ad


Ad


Post# 19 Lis 2011 02:44   


Powrót do góry
   
sebang
Poziom 2
Poziom 2


Dołączył: 07 Lis 2008
Posty: 3
Miasto: Legionowo

Post#24 20 Lis 2011 00:26   

Re: CellPipe 7130 - hasło admina


trolix napisał:
Propo dostępu do konta admina, to po tym jak modem pobierze konfiguracje po dopisaniu mac-a jest przeliczane nowe hasło na jego podstawie i widzą je tylko w jednej komórce tp. Bez szans żeby je zdobyć, mi się raz udało(jako technikowi tp).


Witam!
Jednak jest szansa na dostęp do konta admina w tym modemie...
Wiem co mówię, ponieważ sam te modemy u abo instaluję, he he...
Wszelkie informacje i instrukcje tylko na priv-a.
Pozdrawiam.
Powrót do góry
   
hidenyt
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 25 Lis 2011
Posty: 32

Post#25 25 Lis 2011 14:26   

Re: CellPipe 7130 - hasło admina


wie już ktoś jakie jest hasło do admina ?
Powrót do góry
   
unikom
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 27 Paź 2006
Posty: 7
Miasto: Bolesławiec

Post#26 26 Lis 2011 01:34   

Re: CellPipe 7130 - hasło admina


Walczyłem z TePSią w tym temacie sporo czasu i powiem jedno szkoda mi nerwów i zdrowia. Taniej i zdrowiej jest zamówić przeźroczystość TePsiowskiego modemu i dostawić do niego taniego switcha za 30 zł, do niego podłączyć router z access pointem i resztę urządzeń, które w mojej konfiguracji wymagały adresów publicznych dostępnych w ramach usługi DSL. W przyszłym roku jak skończy się umowa na DSL-a, wezmę chyba z Dialogu VDSL2, który w wersji 100Mbps(download) i 10Mbsp(upload) na dzień dzisiejszy kosztuje chyba jakieś 199 zł netto plus jakieś 12-13 zł netto za każdy stały adres IP.

Dodano po 2 [minuty]:

PS. Piszę oczywiście o opłatach miesięcznych.
Pozdrawiam.
Powrót do góry
   
hidenyt
Poziom 9
Poziom 9


Dołączył: 25 Lis 2011
Posty: 32

Post#27 26 Lis 2011 10:13   

Re: CellPipe 7130 - hasło admina


ja zrobiłem tak jak napisał unikom w pościeAby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany wyżej numer #12 z tym że dałem interface grouping wybrałem port eth0.2. i nie działało. dopiero zadziałało jak przełączyłem kabel z portu lan1 na lan2 co jest bez sensu bo eth0.2 to przecież lan1. ale jak podłączyłem do lan2 to działa i mam identycznie jak speedstream4100 - przeźroczysty dumb dsl modem bez dzwonienia do tepsy. mimo to chciałbym znać hasło chociażby by zrobić upgrade firmwaru. u mnie nie ma np virtual servers - wiem nie jest już mi potrzebne ale w instrukcji jest dostarczonej na płycie a u mnie nie ma. albo backup konfiguracji - też nie mogę zrobić na koncie user.
Powrót do góry
   
unikom
Poziom 3
Poziom 3


Dołączył: 27 Paź 2006
Posty: 7
Miasto: Bolesławiec

Post#28 27 Lis 2011 23:30   

Re: CellPipe 7130 - hasło admina


Z tego co wiem to w usłudze DSL za fimware odpowiada TPSA, dlatego że ta usługa ma gwarantowaną przez nich "sprawność działania" :). Jeśli dokonasz samodzielnie upgrade firmware to wszystkie ewentualne problemy z działaniem DSL-a będą zrzucane na użytkownika.
Powrót do góry
   
kari
Poziom 4
Poziom 4


Dołączył: 27 Sie 2002
Posty: 10
Miasto: Żory

Post#29 12 Gru 2011 12:43   

Re: CellPipe 7130 - hasło admina


[quote="hidenyt"]wie już ktoś jakie jest hasło do admina ?[/quote]

Witam,

dostęp do konta administratora jest zablokowany, ale dostęp do opcji administratora nie, różnica pomiędzy kontem administratora a user polega na tym, że w tym drugim nie wyświetlane są wszystkie pozycje menu.
Aby dostać się do opcji dostępnych dla administratora wystarczy podejrzeć pliki źródłowe menu routera, w tym celu wystarczy podejrzeć plik http://10.0.0.1/menuBcm.js , gdzie widać nazwy poszczególnych podstron konfiguracyjnych routera.

np:
konfiguracja WAN - http://10.0.0.1/wancfg.cmd
kopia ustawień - http://10.0.0.1/backupsettings.html
przekierowanie portów - http://10.0.0.1/scvrtsrv.html
Powrót do góry
   
hcwnd
Poziom 7
Poziom 7


Dołączył: 12 Gru 2007
Posty: 23
Miasto: PL

Post#30 02 Sty 2012 16:23   

Re: CellPipe 7130 - hasło admina


haslo na admina tez jest latwo odczytac, w ogole sporo dziur w tym modemie maja
Powrót do góry
   
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Strona Główna -> Forum elektroda.pl -> Kosz -> Kosz Archiwum -> CellPipe 7130 - hasło admina
Strona 1 z 2 Idź do strony 12  Następny



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Reklama || Kontakt

Page generation time: 0.137 seconds

elektroda.pl temat RSS