Forum elektroda.pl

Regulamin  | Punkty  | Dodaj...  | Ostatnie  | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj



Subwoofer pasywny na aktywny, jak przerobić?


  Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Kosz -> Kosz Archiwum ->Subwoofer pasywny na aktywny, jak przerobić? Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu 
AutorSchowaj lewą kolumnę Wiadomość
finerek123
Poziom 14
Poziom 14


Dołączył: 13 Sie 2011
Posty: 181
Miasto: wyszków

finerek123
Poziom 14
Post#1 11 Paź 2011 19:21  Autor tematu   

Subwoofer pasywny na aktywny, jak przerobić?


Witam. posiadam subwoofer pasywny LG 300W i chciałbym go przerobić na aktywny z powodu tego iż amplituner nie posiada wzmacniacza do suba. Najlepiej by było jakby ktoś podał link do aukcji bądz sklepu.

PS-nie piszcie że było to już bo ostatnio taki temat był w 2005 roku i niewiele można sie z niego dowiedzieć.


3.1.14. (8.3) Zabronione jest publikowanie wpisów niezgodnych z tematyką danego forum lub wątku dyskusji.
3.1.15. (11) Zabronione jest publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum. Tytuł wpisu powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki.
3.1.16. (14) Publikowanie wpisów zawierających pytanie/zgłoszenie problemu, na które udzielono już poprawnej odpowiedzi. Przed publikacją wpisu Użytkownik zobowiązany jest do sprawdzenia za pomocą wyszukiwarki Forum, czy dany problem był już poruszany.
3.1.17. (10.9, 16) Zabronione jest publikowanie wpisów obniżających ogólny poziom dyskusji, wynikających z lenistwa lub zawierających roszczeniowy charakter wypowiedzi.
Kosz.
(dj-MatyAS)


Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Ad


Ad


Ad


Powrót do góry
telecaster1951
Moderator Akustyka
Moderator Akustyka


Dołączył: 23 Lip 2009
Posty: 6803
Miasto: Łódź

telecaster1951
Moderator Akustyka
Post#2 11 Paź 2011 19:41    

Re: Subwoofer pasywny na aktywny, jak przerobić?


Dodać wzmacniacz panelowy.

Dodano po 41 [sekundy]:

finerek123 napisał:
Najlepiej by było jakby ktoś podał link do aukcji bądz sklepu
W tym dziale nie wolno podawać linków.

Czy wiadomość jest pomocna? + 0 -
Powrót do góry
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu     Strona Główna -> Forum elektroda.pl-> Kosz -> Kosz Archiwum -> Subwoofer pasywny na aktywny, jak przerobić?
Strona 1 z 1
Podobne tematy
Technics SA-EX310 i Subwoofer pasywny Tonsil (2)
Subwoofer aktywny na wzmacniaczu Al-35 (1)



Administrator || Moderatorzy || Regulamin forum || Regulamin ogólny || Informacja o cookies || Kontakt

Page generation time: 0.041 seconds

elektroda.pl temat RSS